Cure, gdje ste kupovali ručnike i koje dimenzije? Također, termometar za vodu mjerit? I ako netko zna, ona pumpica nos kaj se stavlja na usisavač? Hvalaa
Ja sam uzela u Mulleru, bili su na nekom popustu neki dan, sve to za bebice. Dim iskreno ne znam.
Sestra je jako zadovoljna s ručnicima iz Bennetona.
A tu pumpicu sam uzela u Bubamari 😊Cure, gdje ste kupovali ručnike i koje dimenzije? Također, termometar za vodu mjerit? I ako netko zna, ona pumpica nos kaj se stavlja na usisavač? Hvalaa
Ručnika imam dva iz ethereal (sada sam uzela onaj jedini što je 100x100, od prije imam mislim 90x90), jedan iz baby centra (s tim da treba doooobro paziti da je 100% pamuk, dobar dio im ima nekog elastina, sintetike ili šta već, ne kužim čemu) i jedan dobila nekad uz pelene-taj je stvarno malecki, možda 70x70 ili tak nešto, baš za malu bebu, kasnije ih se ne može umotati. Ovo su baš oni za bebe s kapuljačom. Naravno da se može dijete obrisati i normalnim ručnikom.
Termometar mi je super s tekućim kristalima. Moj je iz bubamare.
A ovo za nos na usisavač se zove aspirator, ima u dm-u (Nosi), svim baby trgovinama i nekim ljekarnama. Ja sam imala Arianna i bila sam zadovoljna, tak da budem opet to uzela
Super, hvala vam 😊
Pocela sam lagano sa tim stvarim, imam cijeli popis i samo krizam. Jel ima jos taj popust u mulleru mozda?
Jos sutra he na popustu, imas u katalogu. 80x80, 60 kn
Baš mi je drago da sve imate samo dobre vijest s pregleda 🥰
Renata super za auto, sad kad se baciš u skitnju 😁
Manich, tu imaš uputu o lijeku. Pročitaj, pa odluči. Prema ovome što sam nabrzinu pročitala o trudnoći ja bi namazala kojo put ako te boli, a znaš da će ti pomoći
https://mediately.co/hr/drugs/Wh1lhacu0Ht7FjB8ShJb5hzY5ly/faktu-50-mg-10-mg-g-mast-za-rektum#indications
Moje dijete je nešto umorno danas, u 7:20 me uhvatio za prst i odveo do krevetića da ga stavim spavati 😱 tako da se veselim buđenju sutra u 5 ujutro 🙈
Baš mi je drago da sve imate samo dobre vijest s pregleda 🥰
Renata super za auto, sad kad se baciš u skitnju 😁
Manich, tu imaš uputu o lijeku. Pročitaj, pa odluči. Prema ovome što sam nabrzinu pročitala o trudnoći ja bi namazala kojo put ako te boli, a znaš da će ti pomoći
https://mediately.co/hr/drugs/Wh1lhacu0Ht7FjB8ShJb5hzY5ly/faktu-50-mg-10-mg-g-mast-za-rektum#indications
Moje dijete je nešto umorno danas, u 7:20 me uhvatio za prst i odveo do krevetića da ga stavim spavati 😱 tako da se veselim buđenju sutra u 5 ujutro 🙈
Ej hvala... Pa neznam ni sama kad ovo ne pomaze a dok doktorica ne dodje sa godisnjeg nemogu trazit bolji savjet.. Vidjet cu mozda veceras namazati pa ako vidim da pomaze mozda jos koji put samo da prestane boljeti jer je ful neugodno i za sjedit i za lezat.
Manich javim ti se na mail cim vremena uhvatim,ostalo mi tako kojesta pa ako nekome nesto treba bolje da se iskoristi nego da bacim steta bi bilo ☺
Sto se tice spavacice, kad dodes na pregled i kazu ti da ostajes u TA oblacis spavacicu u njoj ides u predradaonu i nakon toga na klizmu , poslije klizme na tusiranje i onda u radaonu meni je spavacica bila cista nakon klizme pa sam obukla nju nazad i nakon toga u radaonu....
Ocekivala sam hrpu krvi i ne znam cega pa sam kupila na piji u Os neku jeftinu spavacicu za 40 kuna i na kraju uopce nije bila krvava jer ti ju dignu kad bebaca stavljaju na rosa bila je samo znojna i smrdljiva od znoja jer nakon klizme se ne mazes s nicim a naravno napatis se i dobro uzojis u radaoni... tu spavacicu skidas tek nakon sto si 2 sata na odjelu kad te sestra vodi na kupanje i onda ju skines i to.je to, ja sam svoju spakirala sutradan mami da mi ju opere i ostavila sam si ju premda sam ju mislila bacit jet sam mislila da ce bit ne znam koliko prljava a na krajubje ostala jer ipak je uspomena na dan kad mi je stigao najdrazi decko na svijet a i da drugo ako Bog da u istom idem rodit 🥰 😍
Pozdrav mamice, neki dan smo tipkale o mirovanju i problemima s cerviksom. Danas sam imala kontrolu s 29+5tt. Cerviks se skratio s 2/3 na 1/2 clanka u 2 tjedna samo, tocnije sa 27mm na 25mm, i jos sam mirovala i pazila dosta. Prije je bio uloziv za vrh prsta i mekan, sad je uloziv za prst kako kaze. Sad mi je doslovno pripisano samo lezanje na kaucu/krevetu i dici se na wc i jesti kad moram. Imam kontrolu za tjedan dana i doktorica me poslije zeli i zadrzati dva dana u bolnici da primim injekcije steroida deksametazona za sazrijevanje bebinih pluca u slucaju da se rodi ranije. Bas me sve ovo isprepadalo i ne znam sta misliti... kakva su iskustva s tim injekcijama? Zasto moram biti u bolnici dok ih primam? Bojim se bolnica nekako zbog bivsih iskustava i sad sam cijela blago uspanicena, al sve za nase bebice
Cure koje su bile na pregledu bravo za bebice samo neka nam rastu 😊
Venus nema druge nego krevet i wc al i to ce brzo proci ja sam 2mj lezala i brzo je proslo a sad sam vec pred porod 😀
Ja bila na ctg od trudova nista bebac samo spava i nece da se probudi a ja nezz cime da ju probudim kad na slatko ne reagira 😔
Nadam se, samo da beba sta duze izdrzi unutra. Cula sam da puno hladne vode i lezanje na lijevom boku zna razbuditi bebice
Sortiraj odgovore
Najstariji