Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Kolovoz 2019. 21:24

kzeli

Manichjavim ti se na mail cim vremena uhvatim,ostalo mi tako kojesta pa ako nekome nesto treba bolje da se iskoristi nego da bacim steta bi bilo ☺
    Sto se tice spavacice, kad dodes na pregled i kazu ti da ostajes u TA oblacis spavacicu u njoj ides u predradaonu i nakon toga na klizmu , poslije klizme na tusiranje i onda u radaonu meni je spavacica bila cista nakon klizme pa sam obukla nju nazad i nakon toga u radaonu….
    Ocekivala sam hrpu krvi i ne znam cega pa sam kupila na piji u Os neku jeftinu spavacicu za 40 kuna i na kraju uopce nije bila krvava jer ti ju dignu kad bebaca stavljaju na rosa bila je samo znojna i smrdljiva od znoja jer nakon klizme se ne mazes s nicim a naravno napatis se i dobro uzojis u radaoni… tu spavacicu skidas tek nakon sto si 2 sata na odjelu kad te sestra vodi na kupanje i onda ju skines i to.je to, ja sam svoju spakirala sutradan mami da mi ju opere i ostavila sam si ju premda sam ju mislila bacit jet sam mislila da ce bit ne znam koliko prljava a na krajubje ostala jer ipak je uspomena na dan kad mi je stigao najdrazi decko na svijet a i da drugo ako Bog da u istom idem rodit 🥰 😍

Hvala ti na svim informacijama punoooo si mi olaksala..moze javi se kad stignes nije hica ne idem sutra roditi hihi 😊 

13. Kolovoz 2019. 21:37

Venus

Nadam se, samo da beba sta duze izdrzi unutra. Cula sam da puno hladne vode i lezanje na lijevom boku zna razbuditi bebice

Mojoj to nista ne znaci, neka posebna bebica 😂 budi se kad joj pase tako i spava 😂

luce35
    13. Kolovoz 2019. 22:02

Moja je bebica stalno aktivna, neznam kad to dijete uopce spava 🙄

13. Kolovoz 2019. 22:10

Ne, osim zatezanja sad vise ni nezz ocu li uspiti primjetiti, a tila bi da krene da nemoram u bolnicu ako prode termin 

13. Kolovoz 2019. 22:14

luce35

Moja je bebica stalno aktivna, neznam kad to dijete uopce spava 🙄

I moj je stalno aktivan.. Neznam dal se desi u danu sve ukupno 15 minuta da se ne mrda.. No dobro kod mene valjda jos ima mjesta vidjet cemo kasnije kakav ce biti kad bude veci.. Najcudnije mi bude kada odem spavati i namjestim se na bok on onda pocne udarati ko sasav i onda se okrenem na drugi bok i on i dalje udara i jednom sam onda probala lec na ledja da vidim sta ce biti i on se smiri bas mi to bilo cudno.. Ali naravno meni ne pase na ledjima pa ne spavam tako.. 

Venus
    13. Kolovoz 2019. 22:25

Hvala vam cure, moja malecka ima 1360g dva dana prije 30tj. Malko je naprednija u tezini cijelo vrijeme. Trbuscic je tjedan manje po mjerama, a glavica tjedan vise 😀 jel to normalno tako?

Moja je obicno jutri mirnija nakon sto se ustanem, a onda je popodne i navecer iza 10 najaktivnija. A isto osjetim lupkanje kroz zoru dok spavam. A glavom je dolje vec na zadnja tri ultrazvuka. A i kad je mirna pa ja postanem paranoicna obicno se razbudi od kave i slatkog neceg 😊

luce35
    13. Kolovoz 2019. 22:40

Moja je cura danas 1300 gr 28+4, po uzv je 28+6, komentirala je gin da mjere  odgovaraju tjednima, nije mi spominjala posebno trbuscic, glavicu 🤔

Frajla
    13. Kolovoz 2019. 22:49

ayla

Ne, osim zatezanja sad vise ni nezz ocu li uspiti primjetiti, a tila bi da krene da nemoram u bolnicu ako prode termin

Ma ti ces morat opet kucu okreciti 🤪

13. Kolovoz 2019. 22:58

Frajla

ayla

Ma ti ces morat opet kucu okreciti 🤪

Prat prozore i napastovat muza i jest jabuke hahahahah... 

Angelina
    13. Kolovoz 2019. 23:02

Venus

Pozdrav mamice, neki dan smo tipkale o mirovanju i problemima s cerviksom. Danas sam imala kontrolu s 29+5tt. Cerviks se skratio s 2/3 na 1/2 clanka u 2 tjedna samo, tocnije sa 27mm na 25mm, i jos sam mirovala i pazila dosta. Prije je bio uloziv za vrh prsta i mekan, sad je uloziv za prst kako kaze. Sad mi je doslovno pripisano samo lezanje na kaucu/krevetu i dici se na wc i jesti kad moram. Imam kontrolu za tjedan dana i doktorica me poslije zeli i zadrzati dva dana u bolnici da primim injekcije steroida deksametazona za sazrijevanje bebinih pluca u slucaju da se rodi ranije. Bas me sve ovo isprepadalo i ne znam sta misliti… kakva su iskustva s tim injekcijama? Zasto moram biti u bolnici dok ih primam? Bojim se bolnica nekako zbog bivsih iskustava i sad sam cijela blago uspanicena, al sve za nase bebice

Deksici nisu nista posebno i nista strasno, bez brige. Ako ti je savjetovano strogo mirovanje, naravno da neces od kuce hodocastiti na terapiju nego lijepo odlezati koliko treba da to dobijes. Toliko ces izdrzati, posebno ako se radi samo o dva dana.
    Bit ce sve ok, i sama znas da se mnogima to dogodilo i da neke miruju mjesecima i sve bude dobro na kraju, samo se drzi uputa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.