Hvala vam cure, moja malecka ima 1360g dva dana prije 30tj. Malko je naprednija u tezini cijelo vrijeme. Trbuscic je tjedan manje po mjerama, a glavica tjedan vise 😀 jel to normalno tako?
Moja je obicno jutri mirnija nakon sto se ustanem, a onda je popodne i navecer iza 10 najaktivnija. A isto osjetim lupkanje kroz zoru dok spavam. A glavom je dolje vec na zadnja tri ultrazvuka. A i kad je mirna pa ja postanem paranoicna obicno se razbudi od kave i slatkog neceg 😊
Normalno je, meni je doktor na pocetku rekao da je tokom citave trudnoce glavica kod beba uvijek veca, tek pred kraj glavica stane s rastom, a ostatak tijela jos malo napreduje.
Btw meni je danas rekao da glavica vise nece rasti (35+3 sam) 😊
Ayla, kazu da trudnice pred porod budu pune energije i u vecini slucajeva zene iskoriste da ociste kucu i slicno i onda iscrpe svu energiju i nemaju je dovoljno na porodu... ja idem isto na pripreme za porod pa nam je sestra savjetovala da kad dobijemo energiju za ciscenje najbolje da nista ne radimo 😆😆😆
Vec sat vremena sam budna 🙄🦉
Tako i ja... 🙈
Od dosade vec sam se registrirala za Zdravoljupce i procitala sve za ovaj tjedan trudnoce 🦉

I pocelo me boljeti i na lijvoj strani ko jajnik, zapravo ko za mengu pa ne znam dal su to lazni trudovi ili ne? Mogu li uopce biti u ovom tjednu? Niti ne znam kako izgledaju trudovi pa pricam napamet 🙈

I pocelo me boljeti i na lijvoj strani ko jajnik, zapravo ko za mengu pa ne znam dal su to lazni trudovi ili ne? Mogu li uopce biti u ovom tjednu? Niti ne znam kako izgledaju trudovi pa pricam napamet 🙈
Joj ja se tako bojim tih laznih da cu najvjerojatnije otupit kad budu pravi

Venus nije ti to strasno sam kaj peku. Primaju se u razmaku od 24 sata i ja sam plakala kad sam morala ostat jer mrzim bit na tom odjelu. Ista situacija ko kod tebe i onda kao na dva dana da ih primis pa daj jos dva dana ostani da pratimo i lo zna kolko bi ostala da nisam na vlastitu odgovornost izasla..

Jutro cure. Uh što mi je drago što i ovdje i ranoranilaca!! 😊 Mene danas čeka pregled i uvijek sam tako nervozna, a ne znam zašto. Danas točno 31 tjedan!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji