Curke izvinite na upadu
al zna li mozda koja od Vas kad ovaj mjesec ide isplata komplikacija ?? Hvala ♥️
Curke izvinite na upadu
al zna li mozda koja od Vas kad ovaj mjesec ide isplata komplikacija ?? Hvala ♥️
Na ovom linku objave svaki mjesec
http://www.mfin.hr/hr/izvrsenje-proracuna
na zadnjem pregledu sam bila 27+0 a sve mjere curke su preko 28, tezina preko kilu, tako da ili ce bit veca beba ili je stvarno taj termin raniji :-)
za porod sam nekako najnaklonjenija stolcicu…iz Osijeka sam..
Dobrodosla nam… Meni je termin 26.10 ali po prvom uzv mi stoji 30.10 pa eto blizu smo mozda zajedno tiskamo u kbc os ja sam iz belog 🤗😊
Hvala :-) obzirom da ja imam osjecaj da cu ranije od termina mozda se stvarno druzimo u bolnici :-)
Jel tebi isto prva trudnoca?
Da da isto prva trudnoća sva sam sretna i uzbudjena i zabrinuta nekad.. Zaboravila pitat curu sa ljetnih koja je rodila u os dali je jos uvijek neko smjesno pravilo da ti onu spavacicu u kojoj rodis bace ili ti ju daju pa da si ju mozes oprati..
Ja sam zabrinuta cijelu trudnocu obzirom da sam prvo imala missed ab lani u 4 mj. iako do sada sve protjece u redu...
Za spavacicu mogu pitati, mama kolege s posla je babica u KBC Osijek
I posložila sam svu robicu i sve u ormarZa sad, ali ziher će biti još koji razmještaj, pogotovo kad počnemo koristiti…nisam slagala po veličinama koje pišu nego po veličinama koje su mi iste…a s vremenom ću skužiti čiji modeli su kakvi…samo nikako da odlučim u čemu će izaći iz bolnice jer ne znam kak će bit velik, pa planiram par kombinacija i odlučit kad se rodi…
Hej ja kupila u c&a ovak kompletic za izlazak..
https://www.google.com/search?q=winnie+pooh+baby+outfit&oq=winnie+pooh+baby+out&aqs=chrome.2.69i57j69i60j0l3.17452j0j7&client=ms-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=hkTmhu72ZK7rmM:
Bas je medeno 🤩
na zadnjem pregledu sam bila 27+0 a sve mjere curke su preko 28, tezina preko kilu, tako da ili ce bit veca beba ili je stvarno taj termin raniji :-)
za porod sam nekako najnaklonjenija stolcicu…iz Osijeka sam..
Dobrodosla nam… Meni je termin 26.10 ali po prvom uzv mi stoji 30.10 pa eto blizu smo mozda zajedno tiskamo u kbc os ja sam iz belog 🤗😊
Hvala :-) obzirom da ja imam osjecaj da cu ranije od termina mozda se stvarno druzimo u bolnici :-)
Jel tebi isto prva trudnoca?
Da da isto prva trudnoća sva sam sretna i uzbudjena i zabrinuta nekad.. Zaboravila pitat curu sa ljetnih koja je rodila u os dali je jos uvijek neko smjesno pravilo da ti onu spavacicu u kojoj rodis bace ili ti ju daju pa da si ju mozes oprati..
Ja sam zabrinuta cijelu trudnocu obzirom da sam prvo imala missed ab lani u 4 mj. iako do sada sve protjece u redu…
Za spavacicu mogu pitati, mama kolege s posla je babica u KBC Osijek
Ajoj zao mi je nemogu ni zamisliti kako je to.. Ja zbilja nemogu reci da sam imala nekih vecih tegoba i problema zbilja nakon prva 3 mj povracanja sve ostalo ide glatko. Osim ovih normalnih tegoba tipa umaranja i bolova kad pretjeram s nekim poslom ili hodanjem.. Hej pa bilo bi super ako mozes pitati onda cemo znati iz prve ruke..
I posložila sam svu robicu i sve u ormarZa sad, ali ziher će biti još koji razmještaj, pogotovo kad počnemo koristiti…nisam slagala po veličinama koje pišu nego po veličinama koje su mi iste…a s vremenom ću skužiti čiji modeli su kakvi…samo nikako da odlučim u čemu će izaći iz bolnice jer ne znam kak će bit velik, pa planiram par kombinacija i odlučit kad se rodi…
Hej ja kupila u c&a ovak kompletic za izlazak..
https://www.google.com/search?q=winnie+pooh+baby+outfit&oq=winnie+pooh+baby+out&aqs=chrome.2.69i57j69i60j0l3.17452j0j7&client=ms-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=hkTmhu72ZK7rmM:
Bas je medeno 🤩
Daaaa 😁 mali winnie ce biti hahha...nekako mi slatko vidjeti bebace u motivima zivotinjica ono tipa zeko medo i takve stvari.. Barem dok su malecki..
Cure koje idu na Merkur, ja sam nekako najbrze bila kad bi dosla izmedju pol 10 i 10. Ali to naravno nije pravilo 😂 al fakat sam bila puno puta pa eto to je najbolje razdoblje barem po mom iskustvu
Nije mu nadimak to mu je prezime. 😂 Zove se Luko Roki......ja sam isto mislila da mu je to nadimak
Sortiraj odgovore
Najstariji