Ja došla u Merkur u pola 11, dakle kaos! Nemaš gdje stat, a kamoli sjest. Zraka nema, nekoj ženi pozlilo. Trudnice dolaze u pratnji sa po 2 osobe i rade svi takvu guzvu i naravno pratnje sjede.. sestre izlaze i govore pa šta je ovo 😂 a bitno da sam ja došla kasnije da brže budem gotova hahha
Pozdrav, mislim da je manich ili netko spominjao da je iz Osijeka ili okolice pa ako zeli ostalo mi je chico ulozaka par komada(nisam ih dirala sano izvukla par komada da bolnicu i vise ih nisam ni koristila…) i mast za bradavice (neotvoren) jer decko ne zeli sisat…. pa javite mi svoj mail ili neki kontakt pa vam se javim za to
Hej draga ja kupila uloske ali ovu mast za bradavice nisam uzimala pa moze to ako ti ne treba.. I bas si se taman javila da te pitam jesu ti spavacicu sa poroda bacili ili si je mogla poslati kuci na pranje? Pitam jer je prije bilo da ti bace tu u kojoj si rodila..
Ja došla u Merkur u pola 11, dakle kaos! Nemaš gdje stat, a kamoli sjest. Zraka nema, nekoj ženi pozlilo. Trudnice dolaze u pratnji sa po 2 osobe i rade svi takvu guzvu i naravno pratnje sjede.. sestre izlaze i govore pa šta je ovo 😂 a bitno da sam ja došla kasnije da brže budem gotova hahha
Da, vidjela sam da pratnja uredno sjedi.
Ja sam došla oko 7, u pola 8 su počeli upisivati. Ctg oko 8 i onda nisam dugo čekala za dr. Oko 9.15 sam bila gotova.
Pozdrav, mislim da je manich ili netko spominjao da je iz Osijeka ili okolice pa ako zeli ostalo mi je chico ulozaka par komada(nisam ih dirala sano izvukla par komada da bolnicu i vise ih nisam ni koristila…) i mast za bradavice (neotvoren) jer decko ne zeli sisat…. pa javite mi svoj mail ili neki kontakt pa vam se javim za to
shishmishka@hotmail.com evo mail 😊
Ja sam došla oko 7, u pola 8 su počeli upisivati. Ctg oko 8 i onda nisam dugo čekala za dr. Oko 9.15 sam bila gotova.
Ja stvarno nisam pametna više kad dolazit.. jednom dodjem ranije pa bude gužva pa dodjem kasnije pa bude gužva 😆 al ovo danas nije normalno.. ali ajd barem je Roki u ambulanti
Da vas pitam - jeste li, hocete ili necete rezati etikete na djecjoj robici? Neke su mekane, neke ostrije pa se bojim da ak odrezem mozda budu jos ostrije 🤷🏼♀️
Ništ nisam rezala i nisam primijetila da mu smeta. Osim toga dosta robice je nasljeđeno i planiram dalje proslijediti, pa mi je bezveze da se ne vidi veličina
Moja mam ima tu maniju rezanja etiketa sa sveg živog, pa ja imam averziju prema tomei baš to što kažeš, češće me znalo smetati to odrezano nego dok je bila etiketa. Znači ta žena pegla i drži škare pored sebe ako nađe ako nađe etiketu da ju odmah sredi
Moja mama nama nikad nije rezala nego sam ja počela sebi rezat na robi, ali samo one koje su baš velike npr na haljinama znaju bit...da, ja sam isto dobila dosta robe i baš to, ne vidi se veličina ak se odreže...a valjda neće biti toliko fin da mu smeta
Ja stvarno nisam pametna više kad dolazit.. jednom dodjem ranije pa bude gužva pa dodjem kasnije pa bude gužva 😆 al ovo danas nije normalno.. ali ajd barem je Roki u ambulanti
Evo ja sam sad prvi put išla, ali meni je draže što ranije pa i da čekam, ranije ću doma nego da dođem u podne.
Ma vidjela sam da i po dvije osobe dolaze u pratnji... Stvarno mislim da nema potrebe za tim kad već ionako nema previše mjesta, ali dobro, svatko radi šta misli da je najbolje.
I posložila sam svu robicu i sve u ormar Za sad, ali ziher će biti još koji razmještaj, pogotovo kad počnemo koristiti...nisam slagala po veličinama koje pišu nego po veličinama koje su mi iste...a s vremenom ću skužiti čiji modeli su kakvi...samo nikako da odlučim u čemu će izaći iz bolnice jer ne znam kak će bit velik, pa planiram par kombinacija i odlučit kad se rodi...
I posložila sam svu robicu i sve u ormarZa sad, ali ziher će biti još koji razmještaj, pogotovo kad počnemo koristiti…nisam slagala po veličinama koje pišu nego po veličinama koje su mi iste…a s vremenom ću skužiti čiji modeli su kakvi…samo nikako da odlučim u čemu će izaći iz bolnice jer ne znam kak će bit velik, pa planiram par kombinacija i odlučit kad se rodi…
Hej ja kupila u c&a ovak kompletic za izlazak..
https://www.google.com/search?q=winnie+pooh+baby+outfit&oq=winnie+pooh+baby+out&aqs=chrome.2.69i57j69i60j0l3.17452j0j7&client=ms-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=hkTmhu72ZK7rmM:
Neznam koliko pratite kataloge al u plodinama ce biti svasta za bebe pa skicnite ako koga zanima
Sortiraj odgovore
Najstariji