Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    13. Kolovoz 2019. 14:15

Cure kaj se taj doktor preziva ili zove Roki ili je to nadimak?

Julie
    13. Kolovoz 2019. 14:33

Nije mu nadimak to mu je prezime. 😂 Zove se Luko Roki......ja sam isto mislila da mu je to nadimak

Angelina
    13. Kolovoz 2019. 14:46

Bas steta sto toliko dugo cekate. Ocito je danas ludnica tamo. Jucer stvarno nije bilo tako, ja sam glatko prosla 😊 cijelo vrijeme je bilo cak i mjesta za sjesti, a kad au poceli pregledi ispraznila se cekaonica taj cas. Nadam se da ce tako biti i sljedeci ponedjeljak 😁

• ReginaP
    13. Kolovoz 2019. 14:58

Eto mene napokon kuci s pregleda.. uzeli mi bris, na ctg-u nema trudova, cerviks i dalje na pola, i dalje uloziva za prst i kontrola za tjedan dana. mozete mislit kolika je guzva bila kad su Roki i sestra izmedju pacijentica trcali doslovno na wc. 

PatyDi
    13. Kolovoz 2019. 15:01

Cure koje ste prosle 34-35 tj, jesu li vam bebe i dalje isto aktivne ili se polako umiruju radi pomanjkanja mjesta? Moj ocito ima jos dosta mjesta jer se full baca i vrti i svasta nesto svaki dan i to cesto. Znam da se umire pred porod, ali citam da se i ranije prorijede pokreti...

13. Kolovoz 2019. 15:07

DijMar

Cure koje ste prosle 34-35 tj, jesu li vam bebe i dalje isto aktivne ili se polako umiruju radi pomanjkanja mjesta? Moj ocito ima jos dosta mjesta jer se full baca i vrti i svasta nesto svaki dan i to cesto. Znam da se umire pred porod, ali citam da se i ranije prorijede pokreti…

Moja se i dalje javlja ja istezanjem ili ti guzenjem al nema onih jakih udaraca ko sto je znala, al da je mirnija je, cak ju moraju za ctg buditi jer spava a na slatko ne reagira 

• ReginaP
    13. Kolovoz 2019. 15:13

DijMar

Cure koje ste prosle 34-35 tj, jesu li vam bebe i dalje isto aktivne ili se polako umiruju radi pomanjkanja mjesta? Moj ocito ima jos dosta mjesta jer se full baca i vrti i svasta nesto svaki dan i to cesto. Znam da se umire pred porod, ali citam da se i ranije prorijede pokreti…

Meni je ko da se usporio i gnijezdi se haha obicno se isteze polako i nesto ko da gura guzicom i trazi mjesta i tu i tamo me trkne da vidim zvijezde, a neku noc je cijelu noc bio luuud da nisam spavala

mc_zgb
    13. Kolovoz 2019. 15:17

Cure, gdje ste kupovali ručnike i koje dimenzije? Također, termometar za vodu mjerit? I ako netko zna, ona pumpica nos kaj se stavlja na usisavač? Hvalaa 

anemone
    13. Kolovoz 2019. 15:21

mc_zgb

Cure, gdje ste kupovali ručnike i koje dimenzije? Također, termometar za vodu mjerit? I ako netko zna, ona pumpica nos kaj se stavlja na usisavač? Hvalaa

Ja sam uzela u Mulleru, bili su na nekom popustu neki dan, sve to za bebice. Dim iskreno ne znam. 
    Sestra je jako zadovoljna s ručnicima iz Bennetona.
    A tu pumpicu sam uzela u Bubamari 😊

13. Kolovoz 2019. 15:23

Cure, jeli ijedna od vas koristi od vaselina za usne one nove kremice mozda? Bas me jako zanima kakve su i dali pomazu 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI