Jutroooo zeneee, cestitam na bebču grupnom prvom♥️
Ja sam u svom mucnom osipiu😔
Al jucer s bila na pregledu, decko 1700 i dugihh nogaaa💪💓
Nek mi je on ok, mama ce izdrzati… Sumnjaju na pupp osip, dobila sam koriko kremu koju mazem tanko po najgorim djelovima, jer uz ovu vrucinu jos i osip, svrab spavanje je nemoguce..Danas dam vadila jos bilirubine cisto da iskljucimo kolestqzu, i ako to nije pk svim mogucim simp. Al eto, mjere opreza.
Sad se pokusati ne cesati, spremati lagano stvari, krenuti kupovati nesto. Haha, i ignorirati osip, koji ce nadam se masiti lice, da ne izgleda ko čuda i ne hodam u skafanderu na +40
😂😂
Tolko sam se falila ne trudnickim simop.dobih kedan kvalitetan za kraj.
Držim fige da osip nije ništa opasno i da brzo prođe
Sad mi palo na pamet, vidi si ako smiješ i ako bi pomoglo nešto od onih čuda što ima za uzeti za vodene kozice da manje svrbi
Jutro ☀️ ja se nocas junacki naspavala, ostavili smo prozore po citavom stanu otvorene pa fino ima zraka, da je ovako svaki dan bila bi milina. No dobro, ne moze sve.
Cestitam na okruglim tjednima, ne znam zasto ali tako mi je to cool kad su okrugli pa udes u iduci 🙈
Renata sretno s autom, jel to onaj od kolege ili neki drugi?
Mi jucer isli nadokupiti neke stvari za bebu i bolnicu da i to rjesim pa ostatak danas i danas idemo kupiti krevetic konacno.
Ugl sto predlazete za one d3 kapi i nesto za nosic od tih otopina/spricalica. To mi je jos ostalo. Jel su te kapi na recept ili kako?
Da, onaj od kolege. Kupio je i obrazac za prijenos pa kad odspava (iz nocne je), ide u kupovinu 😊
Držim fige da se ne predomisli kad prespava
Mi smo neki izabrali, zovem danas da se ide pogledati, a on prodan
Da vas pitam - jeste li, hocete ili necete rezati etikete na djecjoj robici? Neke su mekane, neke ostrije pa se bojim da ak odrezem mozda budu jos ostrije 🤷🏼♀️
Da vas pitam - jeste li, hocete ili necete rezati etikete na djecjoj robici? Neke su mekane, neke ostrije pa se bojim da ak odrezem mozda budu jos ostrije 🤷🏼♀️
Ništ nisam rezala i nisam primijetila da mu smeta. Osim toga dosta robice je nasljeđeno i planiram dalje proslijediti, pa mi je bezveze da se ne vidi veličina
Moja mam ima tu maniju rezanja etiketa sa sveg živog, pa ja imam averziju prema tome i baš to što kažeš, češće me znalo smetati to odrezano nego dok je bila etiketa. Znači ta žena pegla i drži škare pored sebe ako nađe ako nađe etiketu da ju odmah sredi
Jutro, cure! Bila sam u Merkuru u TA. Obavila relativno sve brzo. Sve je ok, beba dobro. Na pregledu mi je bio dr Roki, a vidjela sam i da je tamo bio dr Kardum, koji je bacio pogled na CTG dok sam tamo ležala. Gužva je bila poprilična, ali valjda sam došla dovoljno rano za upis pa nisam previše čekala.Za 7 dana kontrola.
Do kraja tjedna babycenter ima besplatnu postarinu ako narucite za 200 kn
Kod nas pirka neki vjetar pa je malo manje vruce ali evo izgleda da ide neka gadna promjena jer mene otkad sam oci otvorila tako podmuklo glava boli da cu izludit..
Jutro ☀️ ja se nocas junacki naspavala, ostavili smo prozore po citavom stanu otvorene pa fino ima zraka, da je ovako svaki dan bila bi milina. No dobro, ne moze sve.
Cestitam na okruglim tjednima, ne znam zasto ali tako mi je to cool kad su okrugli pa udes u iduci 🙈
Renata sretno s autom, jel to onaj od kolege ili neki drugi?
Mi jucer isli nadokupiti neke stvari za bebu i bolnicu da i to rjesim pa ostatak danas i danas idemo kupiti krevetic konacno.
Ugl sto predlazete za one d3 kapi i nesto za nosic od tih otopina/spricalica. To mi je jos ostalo. Jel su te kapi na recept ili kako?
Da, onaj od kolege. Kupio je i obrazac za prijenos pa kad odspava (iz nocne je), ide u kupovinu 😊
Držim fige da se ne predomisli kad prespava
Mi smo neki izabrali, zovem danas da se ide pogledati, a on prodan
Haha, hvala 😁.
To se i nama dogodilo s jednom astrom. Predvecer dogovorim da muz ode sutradan pogledati auto, navecer lik salje da je prodana.
Jutro, cure! Bila sam u Merkuru u TA. Obavila relativno sve brzo. Sve je ok, beba dobro. Na pregledu mi je bio dr Roki, a vidjela sam i da je tamo bio dr Kardum, koji je bacio pogled na CTG dok sam tamo ležala. Gužva je bila poprilična, ali valjda sam došla dovoljno rano za upis pa nisam previše čekala.Za 7 dana kontrola.
super
Pozdrav, mislim da je manich ili netko spominjao da je iz Osijeka ili okolice pa ako zeli ostalo mi je chico ulozaka par komada(nisam ih dirala sano izvukla par komada da bolnicu i vise ih nisam ni koristila...) i mast za bradavice (neotvoren) jer decko ne zeli sisat.... pa javite mi svoj mail ili neki kontakt pa vam se javim za to
Sortiraj odgovore
Najstariji