Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    11. Kolovoz 2019. 12:34

Kod nas je noćas bilo odlično! Vjetrić je bio ugodan i donio svježi zrak unutra, a sad je onako, toplo, ali nije ko jučer...meni postane full toplije nakon jela ili kad me malac krene udarati, tada me baš oblije znoj i osjećam navalu adrenalina te jače lupanje srca i to nekih par sek prije nego on krene, ko da tijelo zna da će sad on imat feštu 

Julie
    11. Kolovoz 2019. 13:12

Ja se tako tromo osjecam, mogla bi ležat čitave dane 🙈 
    Vise se ne prepoznajem, pokusavam krenut kuhati ručak i nikako 😂😂😂 oprala sam i osusila svu robicu od malog i treba sad to jos i opeglati a meni se ne da ni maknut s garniture a kamoli ista drugo. 

11. Kolovoz 2019. 14:13

Svi smo danas koma.. Ja lezim i curi mi znoj niz sise, ledja.. Ma uzas.. Sta bi ja dala za klimu sada ajmee.. 

Leona29
    11. Kolovoz 2019. 14:16

Ja skuhala rucak, oribala kupaonu, usisala pod i zavalila se na kauc... Prebijena ko da sam kopala 🙈🙈

Julie
    11. Kolovoz 2019. 14:50

I ja sam skuhala, oprala posteljinu da se fino osusi na ovoj vrucini i sad cu ici peglat robicu pod klimom koliko ce mi se dati.

• Kengurica
    11. Kolovoz 2019. 14:56

Majko mila Julie ti vec 35tt. Nekako sam tvoje ime i lentu zapamtila od kad sam se aktivirala na forumu i sad mi ovo sok. Od jos par vas doduše. Tad ste bile negdje kao ja sad, a cini mi se da je to bilo neki dan. 

Angelina
    11. Kolovoz 2019. 14:59

Ja sam isto koma danas.. jutros jedva ustala iz kreveta. Danas je dragi kuhao - jeli smo vani 😁 i jedva sam i to obavila. Toliko je vruce da mi se jedna masina robe osusi dok se ova druga opere 😵

• MonaL.
    11. Kolovoz 2019. 15:02

Ja sam evo s pregleda. Pored svih problemčića imam i promjene na posteljici već,kontrola za 10 dana. Inače sam na heparinu.. nego rano još ,al eto valjda bude ok

• MonaL.
    11. Kolovoz 2019. 15:03

Ja sam evo s pregleda. Pored svih problemčića imam i promjene na posteljici već,kontrola za 10 dana. Inače sam na heparinu.. nego rano još ,al eto valjda bude ok

PatyDi
    11. Kolovoz 2019. 15:11

MonaL.

Sta nedjeljom imate preglede isto??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.