Kod nas je noćas bilo odlično! Vjetrić je bio ugodan i donio svježi zrak unutra, a sad je onako, toplo, ali nije ko jučer...meni postane full toplije nakon jela ili kad me malac krene udarati, tada me baš oblije znoj i osjećam navalu adrenalina te jače lupanje srca i to nekih par sek prije nego on krene, ko da tijelo zna da će sad on imat feštu
Ja se tako tromo osjecam, mogla bi ležat čitave dane 🙈
Vise se ne prepoznajem, pokusavam krenut kuhati ručak i nikako 😂😂😂 oprala sam i osusila svu robicu od malog i treba sad to jos i opeglati a meni se ne da ni maknut s garniture a kamoli ista drugo.
Svi smo danas koma.. Ja lezim i curi mi znoj niz sise, ledja.. Ma uzas.. Sta bi ja dala za klimu sada ajmee..
Ja skuhala rucak, oribala kupaonu, usisala pod i zavalila se na kauc... Prebijena ko da sam kopala 🙈🙈
I ja sam skuhala, oprala posteljinu da se fino osusi na ovoj vrucini i sad cu ici peglat robicu pod klimom koliko ce mi se dati.
Majko mila Julie ti vec 35tt. Nekako sam tvoje ime i lentu zapamtila od kad sam se aktivirala na forumu i sad mi ovo sok. Od jos par vas doduše. Tad ste bile negdje kao ja sad, a cini mi se da je to bilo neki dan.
Ja sam isto koma danas.. jutros jedva ustala iz kreveta. Danas je dragi kuhao - jeli smo vani 😁 i jedva sam i to obavila. Toliko je vruce da mi se jedna masina robe osusi dok se ova druga opere 😵
Ja sam evo s pregleda. Pored svih problemčića imam i promjene na posteljici već,kontrola za 10 dana. Inače sam na heparinu.. nego rano još ,al eto valjda bude ok
Ja sam evo s pregleda. Pored svih problemčića imam i promjene na posteljici već,kontrola za 10 dana. Inače sam na heparinu.. nego rano još ,al eto valjda bude ok
Sta nedjeljom imate preglede isto??
Sortiraj odgovore
Najstariji