Ja sam dosla s plaze prije 11, za umrijet od vrucine kad sam sjela u auto. Klima se nece gasiti do daljnjega ako mislim prezivjet ovaj udar 🙄

I meni bome klima radi, mislim da bi crkla da je nema..
Neda mi se ni rucak kuhat, sta se mene tice ja nebi ni jela, nego mm kad dodje s posla gladan...
Kod nas je noćas bilo odlično! Vjetrić je bio ugodan i donio svježi zrak unutra, a sad je onako, toplo, ali nije ko jučer...meni postane full toplije nakon jela ili kad me malac krene udarati, tada me baš oblije znoj i osjećam navalu adrenalina te jače lupanje srca i to nekih par sek prije nego on krene, ko da tijelo zna da će sad on imat feštu
Ja se tako tromo osjecam, mogla bi ležat čitave dane 🙈
Vise se ne prepoznajem, pokusavam krenut kuhati ručak i nikako 😂😂😂 oprala sam i osusila svu robicu od malog i treba sad to jos i opeglati a meni se ne da ni maknut s garniture a kamoli ista drugo.

Svi smo danas koma.. Ja lezim i curi mi znoj niz sise, ledja.. Ma uzas.. Sta bi ja dala za klimu sada ajmee..
Ja skuhala rucak, oribala kupaonu, usisala pod i zavalila se na kauc... Prebijena ko da sam kopala 🙈🙈
I ja sam skuhala, oprala posteljinu da se fino osusi na ovoj vrucini i sad cu ici peglat robicu pod klimom koliko ce mi se dati.

Majko mila Julie ti vec 35tt. Nekako sam tvoje ime i lentu zapamtila od kad sam se aktivirala na forumu i sad mi ovo sok. Od jos par vas doduše. Tad ste bile negdje kao ja sad, a cini mi se da je to bilo neki dan.

Ja sam isto koma danas.. jutros jedva ustala iz kreveta. Danas je dragi kuhao - jeli smo vani 😁 i jedva sam i to obavila. Toliko je vruce da mi se jedna masina robe osusi dok se ova druga opere 😵

Ja sam evo s pregleda. Pored svih problemčića imam i promjene na posteljici već,kontrola za 10 dana. Inače sam na heparinu.. nego rano još ,al eto valjda bude ok
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji