Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelina
    11. Kolovoz 2019. 01:15

Julie

Kako se skuzi da ruke nateknu? Jel to bas jako nateknu ili? Ja nisam otecena nego pitam da znam.

Naslonis se negdje pa ti ostanu "urezotine", steze te sat ili narukvica koji te prije nisu stezali, stisnes kozu prstom pa vidis kako je nastala udubina koja se onda polako povlaci, koza bude dosta sjajna... itd itd... primijetis to vec po necemu sigurno, ali opet ni to sve ne mora znaciti preeklampsiju. Dok nema proteina u urinu je sve ok, to je omda samo sklonost oticanju.
    ...
    Ayla ne daj se! Bit ce sve ok! Cekamo te 🙂

11. Kolovoz 2019. 01:26

Ima tko preporuku za dobre japanke? 😏 u cemu se vi krecete najvise po ovim vrucinama? 

luce35
    11. Kolovoz 2019. 06:27

Jutro, nema 🦉 😂.
    Andrea ja nosim ortopedske slapice, primjecujem dosta trudnica u njima ili adiletama. Japanke mi ne odgovaraju jer sve koje imam su niske i ravne

Frajla
    11. Kolovoz 2019. 07:19

Ja imam havaianas japanke vec 10 godina i presuper su mi. Ta guma, spuzva ili sta vec je tak tvrda da se nits nije udubilo. 
    S tim da su mi sad male 😭, ni u adilete vise ne mogu gurnuti nogu, grozno su mi natecene. Hodam u tenisicama jer jedino njih jos mogu, a doma sam bosa 🙄 
    Nemam pojma sta cu do kraja ljeta, neka ful jeftina obuca mi je neudobna, a ne daje mi se vece novca za nesto sto ce mi biti veliko nagodinu 

• ReginaP
    11. Kolovoz 2019. 07:43

Ja hodam u birkenstock Madrid šlapicama :D Gumene su i mozes si ih prosirit. I to je sluzbeno sve u sto ja stanem trenutno :D

Julie
    11. Kolovoz 2019. 07:57

Jutro ☀️ i ja nosim Adilete, Birkenstock ili Ipanema japanke. Od svega najvise Birken jer su mi najudbnije.

luce35
    11. Kolovoz 2019. 08:02

Madrid ocito vise manje sve imamo 😀, zbilja najudobnija ljetna obuca. Jako su dobre i futti iz ljekarne, uzet cu si jedne jos jer mislim da cu u njima i jesen/zimu doma provesti na stopalice, skoro ko Cesi 😂😂

PatyDi
    11. Kolovoz 2019. 08:41

Jutro! Crocse su zakon 😄 Ja ih nekad nisam mogla smisliti, a sad ih vec par god navlacim za po kuci, ne idem u javnost s njima jer su mi i dalje ruzne 😅 no udobne. Za sad mi jos pase sva obuca i navucem sve od obicnih japanki, sandala, anatomskih...a i dosta budem bosa sad po ljeti 😊
    Usudjuje li se koja od vas staviti stikle? Ko one fensi slavne trudnice 😁
    Ja mastam da ih stavim na sat-dva iduci cet kad je kod nas u mjestu prostenje pa da prosetam kratko onak skockana trudnica 🤣🤣🤣 

11. Kolovoz 2019. 08:53

Hvala na prijedlozima! Ja sam uzela pocetkom 6og mjs mediawalk sandale u ljekarnoj, odusevljen mekocom i meni se stopala znoje da jedno 5 litara dnevno proizvode 😏 iiii ako sam duze od 1h u tome budu ful mokre i meni stopala narandasta od te koze.... i ne znam uopce kako bih ih oprala a bas mi zao jer su jako udobne

• renata.koscec
    11. Kolovoz 2019. 09:01

Andrea21

Ima tko preporuku za dobre japanke? 😏 u cemu se vi krecete najvise po ovim vrucinama?

Ja imam ipanema japanke, vrlo su udobne, nova se tek malo uznoji na jacim vrucinama. Skroz sam u njima sad dok su vrucine. Inace nosim ili balerinke ili starke ako je hladniji dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.