Ajme bas vam hvala na odgovorima.
Marinaa- znaci samo u hzzo idem pitat sta mi sve treba i tamo nosim sve papire i oni to rijesavaju?
A nor potvrdu o nezaposlenosti gdje to onda uzimam?
MonaLbas mi je zao. Nadam se da ipak nisu promjene takve da ces morati roditi vec uskoro. Koji si tt?
30tt sam sad..evo sad gledam trudničku,piše između 0 i 1 stupanj,max je 3 stupnja. Vjerujem da će bit,možda mi pojača heparin. Da se riješiti sve što je na vrijeme,pratiti će me sad češće. Mada mi je sve to ajme jer putujem 100km u jednom smjeru,ali šta je tu je. Ako treba ležati ćemo
Mona miruj, pusti sve, i kuhanje i ciscenje, svaki tjedan je bitan za izdrzati 🤗
Please moze li mi jedna mama kada rodi javiti gdje trebam ici za porodiljnu naknadu i koje papire trebam donjeti. Ali mama koja je bila nezaposlena prije trudnoce i trudnoci. Ja nemam pojma jel trebam u hzzo ili socijalno ili biro ili nesto trece.Tko to rijesava, kome se obratiti u vezi toga? Iskreno na birou nikad nisam bila niti sam se prijavljivala, uvijek sam radila, ali sad evo ne radim vise od 9mjs…. 🤷♀️
Pretpostavljam da si prijavljena na HZZO kao nezaposlena, a kad rodiš ideš kod njih da se javiš i da ti krene taj porodiljini. A zašto se nisi išla prijaviti na HZZ nakon što si prestala raditi? Ako imaš pravo na naknadu, onda ti se računa 45 dana prije termina, pa sve dok ne rodiš te se taad zamrzava i kreće ti naknada s HZZO. Uglavnom najbolje da ideš na HZZO već sad i oni će ti sve tamo objasniit jer ne znam baš dal se skuži što je pjesnik htio reći
Oo zene i kod vas je zega, kod nas je isto nemoguce..
Ja vec 7 dana borim se s ovim osipom.. Dobila sam dozvolu od gin. Za Rinolan tbl. Al jos se mislim da li fu ih uzeti il ne. Jedan dermo mi ih preporucuje i kaze nece nistw biti plodu, vec je 30 tj. A dok drugo misljenjen kad sam trazila bilo je hm…
Tako sa ni sama nezz. Voljela bih da sam od onih sto se puno ne raspituju vec piju, al nisam..
Krenuli smo tek u neki ozb. Kupovinu odjece, i pogubljena sam skroz.. Ovaj osip me iz cipela izbio, pa sam ni na nebi ni zemlji.
Al vjerovati da ce biti bolje, nema druge. 🤐🙃
Sto doktora sto dijagnoza..to je najgore kad jedni nesto odobravaju i taman mislis ok kad dodje drugi sto kazes klima glavom..meni je moja dok prepisala antibiotik za stafilokok a kaze sigurno ce vam u bolnici reci da vam ga nisam trebala dati pa si mislim ili jesi ili nisi a ne dajea mi nesto sa takvim objasnjenjem a ocekujes da cu imati povjerenje i krenuti sa terapijom..sreca citala sam isto da nema stete za plod pa sam uzela
Mona miruj, pusti sve, i kuhanje i ciscenje, svaki tjedan je bitan za izdrzati 🤗
Samo skuham i pojedem 😁 većinu sam na lijevom boku ,šta bi bilo da nisam 🤔bit će sve ok,prošla sam i gore. Sad sam bar pod nadzorom
Ja sam danas doputovala sa mora...vani je bila takva zega da je to nemoguce..krenuli u 1 popodne i dosli evo za zagreb oko 5.sreca pa nije bilo guzve na putevima..jedino na luckom nekih 10 ak min sto smo cekali a mene vec primila neka paranoja..kolona ispred nas i nije mi bilo svejedno..sve me pocelo boljeti mmislila sam evo trudovi gotovo rodit cu na putu..sta sve psiha cini to je cudo..al fakat sam osjecala takve bolove kao da su pravi trudovi..do duse usla sam u 39 tjedan pa je svasta bilo za ocekivati ali hvala bogu stigla kuci 2 u 1 i evo od kad sam usla klima siba a ja kao hobotnica na krevetu.ruke noge po cijelom krevetu se razletile..kao nasukani kit
MonaLbas mi je zao. Nadam se da ipak nisu promjene takve da ces morati roditi vec uskoro. Koji si tt?
30tt sam sad..evo sad gledam trudničku,piše između 0 i 1 stupanj,max je 3 stupnja. Vjerujem da će bit,možda mi pojača heparin. Da se riješiti sve što je na vrijeme,pratiti će me sad češće. Mada mi je sve to ajme jer putujem 100km u jednom smjeru,ali šta je tu je. Ako treba ležati ćemo
Ma nemoj se sekirati bit ce to sve na kraju super..znam da ti nije svejedno i da je najlakse drugima djeliti savjete a kad se nadjemo u slicnoj situaciji onda isto neznamo sta i kako ali znam da moramo biti jake i psihicki se odrzati koliko je god moguce pozitivno razmisljati..ima cura i zena koje imaju milion nekih problema i to dosta ozbiljnih u trudnoci znam osobno dva primjera gdje su morale 4 mjeaeca biit u bolnici pod stalim nadzorom pa na kraju sve ispalo super tako da slusaj doktore..ako treba i svaki dan na pregled ako treba i bolnica sta god samo da nase mrvice dodju zive i zdrave u nase narucje🥰🥰🥰🥰
Cure ja se raspisala ali nikako vise pohvatati kad su vam termini za porod..nisam ja valjda prva na spisku sa 20.08 terminom
Sortiraj odgovore
Najstariji