Jutro,
Ne znam kako vas, koje ste oko 25-26 tj, ali ja se svako jutro probudim sa bolnim ledjima i sva pokocena. Totalno sam zakrzljala. Sve si mislim sto ce biti kasnije ako sam sad vec ovako trula. Ove vrucine mi isto ne idu u prilog. Tek kad ohladi s mrakom, malo dodjem k sebi.
Meni su noci za sada super (kuc kuc u drvo), kolko god da je vruce spavam i ne boli me nist.
Al zato mi je preko dana bas jako tesko, pogotovo sto mi noge naticu. Bas se brinem oko toga, a ne ide mi se na hitnu 🙄 desna puno vise od ljeve
Ja ti imam isti problem sa stopalima pa mi je teta koja je patronazna rekla ako ti je tlak ok da ti to obicno bude beba na toj strani pa stisne sve zivo, ali svakako spomeni na pregledu.. i sretno na pregledu :)

Frajla sretno na pregledu i nemoj čitati vijesti haha današnje "novinarstvo" ne bih komentirala
I curkama koje danas još imaju šta.
Da vas pitam, jel imate vi "skokove u razvoju" ? Da li dobivate jednakomjerno na težini? Kod mene je sve zbrčkano...prva 3 mj 1 kg, onda iduća 3 mj svaki mj po 2kg i onda u mj dana samo 1kg pa prošli mj skoro 3 i sad opet malo stanka...baš svašta...a jedem manje više istu količinu hrane...
Frajlasretno na pregledu i nemoj čitati vijesti haha današnje "novinarstvo" ne bih komentirala
I curkama koje danas još imaju šta.
Da vas pitam, jel imate vi "skokove u razvoju"? Da li dobivate jednakomjerno na težini? Kod mene je sve zbrčkano…prva 3 mj 1 kg, onda iduća 3 mj svaki mj po 2kg i onda u mj dana samo 1kg pa prošli mj skoro 3 i sad opet malo stanka…baš svašta…a jedem manje više istu količinu hrane…
Za sad sam, do 26 tj ukupno dobila 3,5 kg. Ne jedem bas puno, ni slatko ne jedem previse, tako da sam za sad zadovoljna tezinom.
Renata ja se budim s bolnim ledjima osobito otkad sam na moru di nije moj krevet. Nocas sam najgore spavala, nikako se namjestiti, beba je valjda narasla pa je posvuda osjecam i nekako je ziva bila cijelu noc sto dosad nisam primjecivala, a sinoc je pak bila neka najodvratnija noc cak i na moru pa sam prvi put otkad je ljeto osjetila da su mi sake i stopala puni krvi, tek malo oteceni, ali osjecaj kao da ce eksplodirati. Plus jela sam palacinku s linoladom kasno i zgaravica me prala.
Joj ja bas svaki dan pojedem nesto slatko, totalno nisam karakter, a kad dodjem u Zg tek radim OGTT. Bila sam dobila 4,5kg do prije 2 tjedna, otada se nisam imala di izvagati, sve me strah od tih grickanja na moru te doruckovanja kruha sto u Zg ne radim, ali ono po 4-5 snita.

Curke nakon sluznog cepa krenula i plodna voda..dosli u petrovu u 2 sata ujutro i evo dosla moja Sara u 10 h.3940g i 51 cm🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Curke nakon sluznog cepa krenula i plodna voda..dosli u petrovu u 2 sata ujutro i evo dosla moja Sara u 10 h.3940g i 51 cm🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Cestitam Sara😍😍😍😍

Cestitam!!!!

Cestitam 🎉🎉🎉👶🏼🥰
Zelim brz oporavak i tebi i curki 😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji