Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    10. Kolovoz 2019. 18:04

Kako se skuzi da ruke nateknu? Jel to bas jako nateknu ili? Ja nisam otecena nego pitam da znam.

• MonaL.
    10. Kolovoz 2019. 18:08

lalolitala

Tako sam i ja laganini dok nisam na strogom zavrsila. Nemora uopce okidac bit radovi jer mi se u 2tjedna lezanja spustio s 16mm na 11mm..

Da,slažem se. Al evo ovako mi je čak 10 tjedana,i drugorotka sam pa nije strašan nalaz. Bitno da ne dođe do otvaranja. Mada se ja i previše čuvam,nekad ne izadjem po par dana,psiha..

• lalolitala
    10. Kolovoz 2019. 18:23

MonaL.

lalolitala

Tako sam i ja laganini dok nisam na strogom zavrsila. Nemora uopce okidac bit radovi jer mi se u 2tjedna lezanja spustio s 16mm na 11mm..

Da,slažem se. Al evo ovako mi je čak 10 tjedana,i drugorotka sam pa nije strašan nalaz. Bitno da ne dođe do otvaranja. Mada se ja i previše čuvam,nekad ne izadjem po par dana,psiha..

Nisi jedina. Bas me strah i do wc-a otic bar jos 10 dana

10. Kolovoz 2019. 18:26

Ja mislim da bi meni bilo najbolje da se manem citanja i svega ja sto vise citam to sam vise bolesnija, jer sam umisljeni bolesnik sto me ne boli to me zaboli 🙄🙄 sama sebi s tim stvaram pritiak, pogotovo u vezi poroda, boli, sivanja, dojenja.. Zato curke ja cu vas pozz na par dana da se saberem u glavi kada rodim javit cu vam ili ako se pocme sto prije desavati pa vam stignem javiti 😘😘

• lalolitala
    10. Kolovoz 2019. 18:34

Sretno i javi!!!

10. Kolovoz 2019. 19:51

Sretno Ayla 🤗😊😘 javi nam se... 

Maša62
    10. Kolovoz 2019. 20:22

Sretno Ayla 🤗

• pahuljicaa
    10. Kolovoz 2019. 20:29

Sretno Aylaa 💕
    Kad nam je vec kakica aktualna zadnjih nekoliko stranica 😂 neki dan sam vecerala crni rizoto od sipe... drugi dan idem na wc, kad ono stolica crna crnaaa.. ( inace je crna stolica,osim ako ne pijete terapiju za zeljezo znak da krvarite u probavnom sustavu)  uplasila sam se posteno na prvu, vec htjela jurit kod dr.,a onda se sjetila sta sam vecerala 🙈🙈🙈 eto, ako bude netko papao crni rizoti, da se drugi dan ne uplasi 😂😁🙈

Frajla
    10. Kolovoz 2019. 21:21

Ayla sretno, zelim ti sto laksi porod i da uskoro uzivas sa svojom buhtlicom.
    I svaka cast sto si dovoljno svjesna svega da sama shvatis kada si "umisljeni bolesnik"

Julie
    10. Kolovoz 2019. 21:43

Ayla bit ce sve ok i uskoro ces imati svoju bebicu u rukama 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.