Kako se skuzi da ruke nateknu? Jel to bas jako nateknu ili? Ja nisam otecena nego pitam da znam.
Tako sam i ja laganini dok nisam na strogom zavrsila. Nemora uopce okidac bit radovi jer mi se u 2tjedna lezanja spustio s 16mm na 11mm..
Da,slažem se. Al evo ovako mi je čak 10 tjedana,i drugorotka sam pa nije strašan nalaz. Bitno da ne dođe do otvaranja. Mada se ja i previše čuvam,nekad ne izadjem po par dana,psiha..
Tako sam i ja laganini dok nisam na strogom zavrsila. Nemora uopce okidac bit radovi jer mi se u 2tjedna lezanja spustio s 16mm na 11mm..
Da,slažem se. Al evo ovako mi je čak 10 tjedana,i drugorotka sam pa nije strašan nalaz. Bitno da ne dođe do otvaranja. Mada se ja i previše čuvam,nekad ne izadjem po par dana,psiha..
Nisi jedina. Bas me strah i do wc-a otic bar jos 10 dana
Ja mislim da bi meni bilo najbolje da se manem citanja i svega ja sto vise citam to sam vise bolesnija, jer sam umisljeni bolesnik sto me ne boli to me zaboli 🙄🙄 sama sebi s tim stvaram pritiak, pogotovo u vezi poroda, boli, sivanja, dojenja.. Zato curke ja cu vas pozz na par dana da se saberem u glavi kada rodim javit cu vam ili ako se pocme sto prije desavati pa vam stignem javiti 😘😘
Sretno Aylaa 💕
Kad nam je vec kakica aktualna zadnjih nekoliko stranica 😂 neki dan sam vecerala crni rizoto od sipe... drugi dan idem na wc, kad ono stolica crna crnaaa.. ( inace je crna stolica,osim ako ne pijete terapiju za zeljezo znak da krvarite u probavnom sustavu) uplasila sam se posteno na prvu, vec htjela jurit kod dr.,a onda se sjetila sta sam vecerala 🙈🙈🙈 eto, ako bude netko papao crni rizoti, da se drugi dan ne uplasi 😂😁🙈
Ayla sretno, zelim ti sto laksi porod i da uskoro uzivas sa svojom buhtlicom.
I svaka cast sto si dovoljno svjesna svega da sama shvatis kada si "umisljeni bolesnik"
Sortiraj odgovore
Najstariji