Jutro! Crocse su zakon 😄 Ja ih nekad nisam mogla smisliti, a sad ih vec par god navlacim za po kuci, ne idem u javnost s njima jer su mi i dalje ruzne 😅 no udobne. Za sad mi jos pase sva obuca i navucem sve od obicnih japanki, sandala, anatomskih…a i dosta budem bosa sad po ljeti 😊
Usudjuje li se koja od vas staviti stikle? Ko one fensi slavne trudnice 😁
Ja mastam da ih stavim na sat-dva iduci cet kad je kod nas u mjestu prostenje pa da prosetam kratko onak skockana trudnica 🤣🤣🤣
I ja imam crosce, vec godinama. Kupila orignilane, zakon su. Nosim ih po doma kao papuce, po ljeti hlade, po zimi griju, super udobne 😊
Hvala na prijedlozima! Ja sam uzela pocetkom 6og mjs mediawalk sandale u ljekarnoj, odusevljen mekocom i meni se stopala znoje da jedno 5 litara dnevno proizvode 😏 iiii ako sam duze od 1h u tome budu ful mokre i meni stopala narandasta od te koze…. i ne znam uopce kako bih ih oprala a bas mi zao jer su jako udobne
Imam i ja jedne i njih isto nosim, seka se dobila na poklon a njoj bile male za broj.
Ja ih nisam nikad oprala 🙈 nego prebrisem sa vlaznom maramicom gaziste, al ne pustaju mi boju.
Ja sam u adilettama. Doma imam nesto kao birkenstock. Od japanki sam nosila pola ljeta ipanema s remenom iza, kao ‘zatvorene’ i super je kvaliteta, ali djonovi ravni pa ako imas bolna ledja to je osrednje rjesenje. Ja imam bolna ledja i u tenisicama pa se ne zamaram. Inace Hawaianas su bas kvalitetne jer ovaj moj je stokilas i jedino mu te japnke ne propadnu na peti.
Hvala na prijedlozima! Ja sam uzela pocetkom 6og mjs mediawalk sandale u ljekarnoj, odusevljen mekocom i meni se stopala znoje da jedno 5 litara dnevno proizvode 😏 iiii ako sam duze od 1h u tome budu ful mokre i meni stopala narandasta od te koze…. i ne znam uopce kako bih ih oprala a bas mi zao jer su jako udobne
Imam i ja jedne i njih isto nosim, seka se dobila na poklon a njoj bile male za broj.
Ja ih nisam nikad oprala 🙈 nego prebrisem sa vlaznom maramicom gaziste, al ne pustaju mi
Uh blago ti se! Meni su stvarno udobne i tako mi je zao sto mi se toliko noge znoje u tome i svaki puta kad se izujem tambo narandasta mi stopala i moram noge prati odmah, a one mokre, znojne i pustaju tu boju :(
Ja ih nisam nikad oprala 🙈 nego prebrisem sa vlaznom maramicom gaziste, al ne pustaju mi boju.
Jutro zenice.. Bljak neki dan opet lose spavala budila se sa otecenim nogama i sva neka bljak volje... Najradje bi se vratila u krevet ali vruceee mi je uzasno i samo se znojim i odma me neka nervoza uhvati od toga..
Jutro cure.. evo ja se sad probudila i umirem od vrucine. Jucer sam prezivjela svadbu, cak sam bila do pol4, u gepeku sam furala torbu za bolnicu za nebi bilo iznenadenja.. ali eto vratila se u komadu... jedva cekam u sri ultrazvuk da vidim koliko je curica velika i da ju potjeram van, vec mi je stvarno dosta svega 🙈
Eej curke 😘
Sta je ovo vani covjeceeee 😣😣 ja se i probudila sva mokra, pa isla do ducana i jedva dosla, uzas totalniiii 😳
Mene sinoc laznjaci picili... Pocelo jee...
Ja sam dosla s plaze prije 11, za umrijet od vrucine kad sam sjela u auto. Klima se nece gasiti do daljnjega ako mislim prezivjet ovaj udar 🙄
I meni bome klima radi, mislim da bi crkla da je nema..
Neda mi se ni rucak kuhat, sta se mene tice ja nebi ni jela, nego mm kad dodje s posla gladan...
Sortiraj odgovore
Najstariji