Bome sam ja sebi sada skuhala griza i pojla, nesta mi tlak povisen a inace je normalan nezz sto mu se desilo jutros 132/91 a sad mi 117/86 i puls 100
Prati si svakako tlak i ako ti se cini da ti naticu ruke i lice obavezno pravac bolnica. Znas da ja nisam neka koja plasi, ali nije za zezati se s tim u tvojim tjednima. Bolje nek te pogledaju, pa ako treba induciraju, ionak si u terminu.
Mene su ostavili u bolnici s tlakom 130/80 jer sam rekla da se osjecam oteceno (38+2 sam bila)
Pozdrav cure, u kom ste tjednu i kakve ste s pripremama? Bas me zanima kad vecina postavi krevetic, komodicu i opere odjecu i poslozi, kada torbu za rodiliste i sve imati pripremljeno?
Ja sam sad 29+2, malo povisen rizik prijevremenog zbog kraceg mekseg cerviksa pa nekako ocekujem da bi beba mogla bar tjedan-dva prije, vidit cemo 😂
Kupili jucer krevetic Pinio Moon u bubamari, radimo komodicu po mjeri, stigao nam ergobaby, imam par komada odjece, i s Ethereal imam kupljenu posteljinu, jastucice, dekicu, tetre, swaddle dekice s neta itd.
Zanima me kad je idealno vrijeme za postavit krevetic, i oprat odjecicu? I koliko ste vi komada robe spremili za bebu velicine 50 ili 56? Nemam predodzbe koliko mi treba tih bodya i odjelaca za pocetak 😂
Ma tko ce kuhati po ovim vrucinama🥴🥴🥴 😁😁
Da sama zivim, za sebe vjerojatno nikad ne bi kuhala, eventualno svake prijestupne🙈
Ayla da, malo se povisio, prati pa ces vidjeti.. Možda da popiješ jedan normabel… Previše smo pricale o porodu, klizmi, rezanju i sivanju😂😂😂
Jesam popila sam dns, ma nezz el to ima s tim veze al takav mi i juce bio i kad su mi ga nakon ctg-a mirli bio je 130/80 a dr nista nije reko
Bome sam ja sebi sada skuhala griza i pojla, nesta mi tlak povisen a inace je normalan nezz sto mu se desilo jutros 132/91 a sad mi 117/86 i puls 100
Prati si svakako tlak i ako ti se cini da ti naticu ruke i lice obavezno pravac bolnica. Znas da ja nisam neka koja plasi, ali nije za zezati se s tim u tvojim tjednima. Bolje nek te pogledaju, pa ako treba induciraju, ionak si u terminu.
Mene su ostavili u bolnici s tlakom 130/80 jer sam rekla da se osjecam oteceno (38+2 sam bila)
Hvala na savjetu sutra idem na ctg pa cu spomenuti tlak, a je se ne osjecam oteceno jos
Pozdrav cure, u kom ste tjednu i kakve ste s pripremama? Bas me zanima kad vecina postavi krevetic, komodicu i opere odjecu i poslozi, kada torbu za rodiliste i sve imati pripremljeno?
Ja sam sad 29+2, malo povisen rizik prijevremenog zbog kraceg mekseg cerviksa pa nekako ocekujem da bi beba mogla bar tjedan-dva prije, vidit cemo 😂
Kupili jucer krevetic Pinio Moon u bubamari, radimo komodicu po mjeri, stigao nam ergobaby, imam par komada odjece, i s Ethereal imam kupljenu posteljinu, jastucice, dekicu, tetre, swaddle dekice s neta itd.
Zanima me kad je idealno vrijeme za postavit krevetic, i oprat odjecicu? I koliko ste vi komada robe spremili za bebu velicine 50 ili 56? Nemam predodzbe koliko mi treba tih bodya i odjelaca za pocetak 😂
Stara, ja sam u 36tt:
- oprala sam skoro svu robicu
- glacala jos nisam nista (uzas, sve me ceka)
- torbu za bolnicu jos nisam slozila
- al ajd krevetic smo odavno slozili
- jos uvijek nisam oprala auto iznutra
- jos nisam probala staviti jaje u auto
- i tak... jos miljon sitnica, a vrijeme leti...
Meni je u 39 tj skocio na 150/100 i ostavili me u bolnici, spicili injekciju normabela i bio je dalje ok ali me nisu pustali vise do poroda.
Meni je u 39 tj skocio na 150/100 i ostavili me u bolnici, spicili injekciju normabela i bio je dalje ok ali me nisu pustali vise do poroda.
Kad mi se spomene bolnica meni odma skoci 😂
Tko bi kuhao po ovim vrucinama, gedam na mobu, pise da je vani 37 s osjetom 40 stupnjeva. Moramo u 5 krenuti na djecji rodjendan i sve si mislim da cu krepati na drugi kraj grada po toj vrucini a mm jos premislja oko ovog auta koji je mislio uzeti tako da moramo bus i dva tramvaja promijeniti. Za taksi je skrt dati a izaslo bi nas dosta s vrapca na borongaj.
Frajla, koja je povezanost tlaka i oticanja za ostanak u bolnici?
To su ti znakovi preeklampsije, na sto se strogo mora paziti zbog raznih posljedica
Sortiraj odgovore
Najstariji