Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalolitala
    08. Kolovoz 2019. 09:42

Julie

Curke ja isto mislim da je od brijanja jer je noćas to bilo krvoločno 😂 a fakat sam se trudila i dala si vremena.
    Smirena sam jer ionako idem danas na pregled i osjećam bebicu pa mislim da je sve ok.
    Felicita ja sam isto rh neg i prije ove trudnoće sam imala spontani i tada primila Rhogam na kiretazi, sad sam radila test senzibilizacije i bio je uredan pa ne znam ni ja kako to ide. Mislim da na porodu opet dobivam injekciju za iduću trudnoću, valjda. Zapravo ovo bubetam jer nisam sigurna.

Mislim da da. Jer i ja sam nakon kiretaze dobila i nakon poroda isto. E sad dal je to jer je ona pozitivna il to nema veze ne znam... ja sam vec 3 puta radila sad test i sad mi govori jos jednom 😴

08. Kolovoz 2019. 09:48

Dobro jutro 
    Curke sretno s pregledima.. 😁
    Renata bitno da bebica napreduje i da je dobro 😊

• ReginaP
    08. Kolovoz 2019. 09:55

Cure, sretno na pregledima :)
    Renata, super da se malena okrenula i da je sve ok
    Ayla, bome ti zaokruzila na 38. :D

• pahuljicaa
    08. Kolovoz 2019. 09:57

Julie - ma sigurno si se malo porezala 😂 ja se nedavno brijala, obrisala tambim rucnikom, obukla bijele gacice i legla spavat.. u 3 ujutro idem piskit.. skinem gacice, kad na njima krv 😂 ja umrla od straha.. brzo uzela ogledalo da vidim kakva je situacija dolje, kad ono ogrebotina od britvice..😂😂😆🤭

08. Kolovoz 2019. 10:06

ReginaP

Jesam kako se tjedni zaokruzuju tako i ja 🙈🙈 ko brod sam 😂😂

• ReginaP
    08. Kolovoz 2019. 10:20

ayla

ReginaP

Jesam kako se tjedni zaokruzuju tako i ja 🙈🙈 ko brod sam 😂😂

Joooj vjerujem :D drzi se, sad vise ne moze dugo ostat unutra sve i da hoce :D

08. Kolovoz 2019. 10:24

Jutroo cure ja budna od 8 ali dok ja obavim svoje rituale prodje meni jutro.. Jutros ustala na dvije ljeve noge sa glavoboljom naravno jer je neko tmurno vrijeme.. Kuham kavu sipam mljeko kad ono mljeko pokvareno... Uhh reko super sad pij crnu kavu.. I tako ja sva skenjana pijem tu crnu kavu i palim internet bankarstvo kad ono povrat poreza konacno uplacen..hahaha odma mi se popravio dan. Sada konacno pisem popis sta mi jos fali da odem kupiti.. Cure koje idete na preglede sretnoo 😘.. Renata i meni je trudnoca od pocetka manja po uzv uvijek za tjedan dana..ni meni nisu nista pomicali termin.. A bebac je dobro kaze da se ljepo razvija pa dok god je tako onda ne brinem..
    Danas mi je dan za spremanje ali se nekako nemogu pokrenut mora da je zbog vremena bas neko sugavo mogla bi jos spavati. 

Jules55
    08. Kolovoz 2019. 10:37

sara2019

felicita28

Ja isto imam taj iscjedak, to je normalno onda valjda sad kad citam da je i vama tako.😂😂
    Sara2019, odi bezbrizno na more i uzivaj, iskoristi vrijeme, to ce ti sigurno dobro doc. More je cudo i lijek za sve…ja sam vec sad skoro mjesec dana na moru, kupam se svaki dan, hodam aktivna sam i bas mi to sve dobro dode iskreno…

Ma i ja kazem..nemogu izdrzati vise u zg na ovim vrucinama i u kuci..vec psihicki pucam..jos kad rodim prvih 40 dana isto samo kuca.nije mi dobro kad pomislim sta me cega..stariji sin ove godine prvacic tako da ce biti borbe pa bar ovih 4 dana da malo napunim baterije.

Zašto prvih 40 dana kući? Za to sam negdje usput čula ali ne znam zasto je točno 40 dana?

Jules55
    08. Kolovoz 2019. 10:39

Mame jos jedno pitanje, ja sam 33t+2 a beba se jos nije okrenula i naravno da doktorica spominje carski sada...ima li jos netko kome se beba tako kasno nije vec namjestila za izac??

Frajla
    08. Kolovoz 2019. 10:41

Jules55

sara2019

felicita28

Ja isto imam taj iscjedak, to je normalno onda valjda sad kad citam da je i vama tako.😂😂
    Sara2019, odi bezbrizno na more i uzivaj, iskoristi vrijeme, to ce ti sigurno dobro doc. More je cudo i lijek za sve…ja sam vec sad skoro mjesec dana na moru, kupam se svaki dan, hodam aktivna sam i bas mi to sve dobro dode iskreno…

Ma i ja kazem..nemogu izdrzati vise u zg na ovim vrucinama i u kuci..vec psihicki pucam..jos kad rodim prvih 40 dana isto samo kuca.nije mi dobro kad pomislim sta me cega..stariji sin ove godine prvacic tako da ce biti borbe pa bar ovih 4 dana da malo napunim baterije.

Zašto prvih 40 dana kući? Za to sam negdje usput čula ali ne znam zasto je točno 40 dana?

Ma stari obicaji.... mi smo isli odmah van

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.