Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Kolovoz 2019. 22:42

Leona29

ayla

I ja se bojim svega kao i ti, ti si prosla dva poroda pa znas sta te ocekuje ja jos uvijek predpostavljam u glavi mi je sve najgore, da se nebi slucajno ponadala da ce sve ici glatko pa da se razocaram.. Ponovno pocinjem razmisljati o dojenju nisam vec dugo pisala o tome al sad kako se blizi opet me prpa 🙄

Pa vjv zato sta znam sta me ceka, sad me prpa eto… Ma nisam normalna 🙈🙈😂😂😂

Ma znam i ja donekle, u zg me bilo briga ko ce mi biti na porodu al ovde sada bas zelim da je moj doktor prisutan radi neke sigurnosti koju mi on daje al opet nemora znaciti,pitanje kako ce sve ici... Morat cu mozak na pašu par dana da dodem na sebe jer sam sva napeta ko puska 

luce35
    07. Kolovoz 2019. 22:43

Tvoja teta je ko moj muz, kao dostupno im pa ih nije briga, a meni potpuno suprotno, obozavam more, i zimi su mi najdraze setnje uz more, slusanje valova, jednostavno nikad ne bi mogla zivjet negdje gdje s prozora ne vidim to predivno plavetnilo

Leona29
    07. Kolovoz 2019. 22:44

luce35

Ja s terase vidim more i mozda mi je ta ljubav prema moru i kupanju izrazenija nego kod nekog tko zivi na kontinentu dok mom muzu kupanje ne znaci nista. Ide samo zbog nas, i najcesce lezi pod suncobranom i ne smoci se dok dijete i ja ludujemo i stojimo u moru dok nam se prsti ne smezuraju i usne poplave 🤣🤣

Eee tako i moj 😂😂😂😂 evo njemu ovo doslo ko naruceno sta ja nmg na more, dodje kuci oko 17 mrtav umoran i kaze aj makar me ne pilas ajmo na more ajmo na more ko lani 😂😂😂😂
    Ja sam mora uvijek zeljna bome 😍😍

Leona29
    07. Kolovoz 2019. 22:45

luce35

Tvoja teta je ko moj muz, kao dostupno im pa ih nije briga, a meni potpuno suprotno, obozavam more, i zimi su mi najdraze setnje uz more, slusanje valova, jednostavno nikad ne bi mogla zivjet negdje gdje s prozora ne vidim to predivno plavetnilo

Takodjeeeeer

Leona29
    07. Kolovoz 2019. 22:49

ayla

Leona29

ayla

I ja se bojim svega kao i ti, ti si prosla dva poroda pa znas sta te ocekuje ja jos uvijek predpostavljam u glavi mi je sve najgore, da se nebi slucajno ponadala da ce sve ici glatko pa da se razocaram.. Ponovno pocinjem razmisljati o dojenju nisam vec dugo pisala o tome al sad kako se blizi opet me prpa 🙄

Ma znam i ja donekle, u zg me bilo briga ko ce mi biti na porodu al ovde sada bas zelim da je moj doktor prisutan radi neke sigurnosti koju mi on daje al opet nemora znaciti,pitanje kako ce sve ici… Morat cu mozak na pašu par dana da dodem na sebe jer sam sva napeta ko puska

Meni je mozda slicna situacija jer je 99% da necu roditi u rodilistu di sam njih rodila, nego drugdje i zato se bojim mozda najvise.. Sve si gledam da nekako odem u to rodiliste di sam njih rodila jer su svi bili divni prema meni, imaju mogucnost epi zapravo nude ti epi, uz tebe su i bodre te, i vec znam i doktore i svih ali tesko da cu tamo    A u ovom drugom rodilistu neznam nikog i nista i nemoze niko sa mnom i sve mi to novo i zato me i drma strah 😣😣😣

• MonaL.
    07. Kolovoz 2019. 23:17

Ja sam 10 km od mora ali ne smijem😭 sve mi zabranio,i kupanje,i odnose..

Leona29
    07. Kolovoz 2019. 23:20

MonaL.

Ja sam 10 km od mora ali ne smijem😭 sve mi zabranio,i kupanje,i odnose..

Suosjecam 😪

• minnie_me
    07. Kolovoz 2019. 23:21

Ja sam 500m od mora. Kupala sam se na pocetku sva ponosna kako cu cijelo ljeto plivati ali kako su dosle vruvine koje mi jaakkooo smetaju ja do 7 navecer ne izlazim iz klime. Jedino mi tako oase al zato kad rodim bit ce super za setnje i nece biti guzve

07. Kolovoz 2019. 23:28

Leona29

ayla

Leona29

ayla

Ma znam i ja donekle, u zg me bilo briga ko ce mi biti na porodu al ovde sada bas zelim da je moj doktor prisutan radi neke sigurnosti koju mi on daje al opet nemora znaciti,pitanje kako ce sve ici… Morat cu mozak na pašu par dana da dodem na sebe jer sam sva napeta ko puska

Meni je mozda slicna situacija jer je 99% da necu roditi u rodilistu di sam njih rodila, nego drugdje i zato se bojim mozda najvise.. Sve si gledam da nekako odem u to rodiliste di sam njih rodila jer su svi bili divni prema meni, imaju mogucnost epi zapravo nude ti epi, uz tebe su i bodre te, i vec znam i doktore i svih ali tesko da cu tamo  A u ovom drugom rodilistu neznam nikog i nista i nemoze niko sa mnom i sve mi to novo i zato me i drma strah 😣😣😣

Ja nemam nikakvu mogucnost za ublazavanje boli, da imam mozda nebi bila ovoliko u strahu imala bi nadu da cu dobiti epi pa dobla il ne dobila ju na kraju.. Rano smo pocele s kukanjem ovde ima punoo cura koje ce proci isto sto i mi samo im strah uljevamo 🙈  

sara2019
    07. Kolovoz 2019. 23:40

Leona29

sara2019

Leona29

A meni more ispred nosa pa ga moram samo gledat 😪😪 ne smijem, neda mi gin 😣 uzasno mi to tesko pada al sta cu, moram istrpit… Nadoknadit cu dogodine… Bila sam jednom krajem sestog mjeseca i bas mi je bilo predivno, tako da vi koje mozete samo uzivajte 😊😊

A zasto ne dozvoljava na more??tj kupanje?inace kazu da je preporucljivo

Zato jer sam imala smedji iscjedak, na kraju se uspostavilo da mi je usce malo jace prokrvljeno i zato mi sad neda, a na svoju ruku nebi bas sta ja znam, nisam pametna 🤔🤔

Ma i nemoj onda preventive radi..izdrzi jos malo bit ce mora i kupanja abd

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.