Mame jos jedno pitanje, ja sam 33t+2 a beba se jos nije okrenula i naravno da doktorica spominje carski sada…ima li jos netko kome se beba tako kasno nije vec namjestila za izac??
Moja prva kcer je do kraja ostala na zadak, isla na carski sa 39+5.
Mislim da ce tako i ova moja,ocito joj jako paše ova poza :D samo jasno da sam htjela izbjeci carski ali vidjet cemo
Ja sam isla na carski pod spinalnom, cujes prvi plac, daju ti je odmah na prsa, jedino tata ne moze prisustvovati ali mu je odmah odnesu pokazati
Mame jos jedno pitanje, ja sam 33t+2 a beba se jos nije okrenula i naravno da doktorica spominje carski sada…ima li jos netko kome se beba tako kasno nije vec namjestila za izac??
Mislim da ce tako i ova moja,ocito joj jako paše ova poza :D samo jasno da sam htjela izbjeci carski ali vidjet cemo
Ja sam isla na carski pod spinalnom, cujes prvi plac, daju ti je odmah na prsa, jedino tata ne moze prisustvovati ali mu je odmah odnesu pokazati
A da li je moguce da mi mlijeko kasni ako je u pitanju carski?
Evo i nas sa pregleda, nas dečkić ima 2300 i glavicom je prema dolje, dobila sam dodatno željezo jer sam postala anemična i kontrola za dva tjedna kad će mi uzeti i bris. Veli doktor ako ne rodiš do tada onda dođi meni 12.9. 😍😍😍 sad dao mi je uputnicu ali ne piše ni kad niti ista osim datuma pa vjerujem da će me tada ostaviti jer sam htjela da me on porodi i o tome smo pričali.
Ma joj te price o izlasku van me uopce ne diraju. Izaci cu kad se oporavim i budem sposobna za setnju 😊
Ma joj te price o izlasku van me uopce ne diraju. Izaci cu kad se oporavim i budem sposobna za setnju 😊
Ček, ček, hoćeš reći da ćeš i kosu prati?!
Mojoj sestrični se beba okrenula tek par dana prije poroda
A da li je moguce da mi mlijeko kasni ako je u pitanju carski?
A gle, sve je moguce. Meni su malu donijeli 1h nakon carskog na intenzivnu, sestra ju je pristekala na cicu i mala je odmah krenula cicati. Ja nisam imala problema s mlijekom
Daj zamisli 40 dana ne oprati kosu 😲
Daj zamisli 40 dana ne oprati kosu 😲
Ma da,možda se suzdržati 10-15 dana ali baš 40 🤦ja ne bi mogla leći s bebom s tako prljavim kosom punom bakterija. Možda jedino da se pere posebno od tijela zbog rane,bilo od carskog ili rezanja.
Ja sam oprala kosu zadnji dan u bolnici 3ili 4 dan. Sjecam se da sam se spasila. Vazno je samo ne drzati ni sekunde mokru kosu nego je dobro isusiti a pritom ne izlaziti vani taj dan kad se opere na vjetar
Sortiraj odgovore
Najstariji