Sretno svima na pregledu! Julie, vjerujem da je sve ok.
Ja sam već bila u Merkuru u laboratoriju i svi starčeki su me propustili, sami se ponudili. Eto, ima i lijepih primjera.
Sretno svima na pregledu! Julie, vjerujem da je sve ok.
Ja sam već bila u Merkuru u laboratoriju i svi starčeki su me propustili, sami se ponudili. Eto, ima i lijepih primjera.
Hvala ☺️ divno je cuti da jos postoje divni ljudi,mada su rijetkost
Jutrooooo😁
Cure sretno na pregledima🤗🤗 Julie-nadam se da bude sve ok… Javi🤗🤗🤗🤗
Ja isto imam u Vinogradskoj zakazano za holter ekg u 8:30…
Holter? I ja sam ga nosila u trudnoci? Tahikardija kod mene i nekad preskakanje
Jutro
Cure sretno na pregledima
Julie drzim fige da nije nista, moguce da je krv i ako si se malo jace porezala i nastala krastica, pa se otkinula jutros s papirom....
Jutro! Sretno cure danas na pregledima 😉
Da, Julie, bas sam i ja pomislila da ti je to od brijanja jer i meni zna nekad i cini mi se da je sve osjetljivije sad u trudnoci...
Zbavila pregled, sve je ok, gospodicna se okrenula naglavce, rekao je neka lezim na lijevom boku i ledjima da se ne bi opet okretala. Zatvorena. Po uzv je trudnoca 24+4, a po zm 26+2, tako da standardno vucem od pocetka to kasnjenje 2 tj. Bitno da se sve razvija kako treba. Protoci su isto ok. Moram sutra ponovno dati komplet urin jer i dalje puno piskim pa da se vidi da nema upale. Popipao je mjehur, nije bolan na dodir. Takodjer moram ponoviti test senzibilizacije, buduci da sam rh negativna.
Sretno curama koje imaju dns preglede :) javite kako ne proslo.
Renata, super.da je sve u redu. Ja sam isto rh negativna trudnica i zasad mi je test senzibilizacije negativan. Kako to onda ide na porodu? Da li bebi odmah gledaju koja je krvna grupa pa ako je pozitivna daju rhogram a ako je negativna na mene ne moram nista dobiti ili kako?
Sretno curama koje imaju dns preglede :) javite kako ne proslo.
Renata, super.da je sve u redu. Ja sam isto rh negativna trudnica i zasad mi je test senzibilizacije negativan. Kako to onda ide na porodu? Da li bebi odmah gledaju koja je krvna grupa pa ako je pozitivna daju rhogram a ako je negativna na mene ne moram nista dobiti ili kako?
Nakon poroda joj izvade krv. Moja prva kcer je isto rh negativna pa nisam dobila rhogham. Dobila sam ga kad sam imala spontani, nakon kiretaze. Sad, za drugu kcer cemo vidjeti. Nisam se raspitivala.
Jedan test senzibilizacije sam napravila, bio je ok, tj. negativan, mora se sad ponoviti u dvadeset i nekom tjednu i mislim da jos jednom u 8 mj trudnoce. U prvoj trudnoci sam ga samo jednom radila koliko se sjecam.
Curke ja isto mislim da je od brijanja jer je noćas to bilo krvoločno 😂 a fakat sam se trudila i dala si vremena.
Smirena sam jer ionako idem danas na pregled i osjećam bebicu pa mislim da je sve ok.
Felicita ja sam isto rh neg i prije ove trudnoće sam imala spontani i tada primila Rhogam na kiretazi, sad sam radila test senzibilizacije i bio je uredan pa ne znam ni ja kako to ide. Mislim da na porodu opet dobivam injekciju za iduću trudnoću, valjda. Zapravo ovo bubetam jer nisam sigurna.
Zbavila pregled, sve je ok, gospodicna se okrenula naglavce, rekao je neka lezim na lijevom boku i ledjima da se ne bi opet okretala. Zatvorena. Po uzv je trudnoca 24+4, a po zm 26+2, tako da standardno vucem od pocetka to kasnjenje 2 tj. Bitno da se sve razvija kako treba. Protoci su isto ok. Moram sutra ponovno dati komplet urin jer i dalje puno piskim pa da se vidi da nema upale. Popipao je mjehur, nije bolan na dodir. Takodjer moram ponoviti test senzibilizacije, buduci da sam rh negativna.
Super za mrvicu. Otkud to da ti nisu termin pomaknuli ako je od početka manja?
Sortiraj odgovore
Najstariji