Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sara2019
    07. Kolovoz 2019. 23:42

Leona29

Sad se bojim i poroda ko da prvi put idem covjece… A prosli put usetala u radjaonu sva sretna, nadripali me, mene nije ni bolilo jako osim zadnjih 15 min, rodila za 3 sata… A sad mi spomeni drip vec me prpa 😣😣😣 rekla sam da mi je ovi zadnje, nisam ja vise za trudnoce ocito…

I meni je trece ali kao da je prvo a nije puno proslo od zadnjeg poroda,2 i pol godine a mene strah kao nikada..a isto sam muzu rekla da nije moje tijelo vise za ove trudnoce.sto sam mu radala radala sam

Leona29
    07. Kolovoz 2019. 23:42

ayla

Leona29

ayla

Leona29

ayla

I ja se bojim svega kao i ti, ti si prosla dva poroda pa znas sta te ocekuje ja jos uvijek predpostavljam u glavi mi je sve najgore, da se nebi slucajno ponadala da ce sve ici glatko pa da se razocaram.. Ponovno pocinjem razmisljati o dojenju nisam vec dugo pisala o tome al sad kako se blizi opet me prpa 🙄

Pa vjv zato sta znam sta me ceka, sad me prpa eto… Ma nisam normalna 🙈🙈😂😂😂

Ma znam i ja donekle, u zg me bilo briga ko ce mi biti na porodu al ovde sada bas zelim da je moj doktor prisutan radi neke sigurnosti koju mi on daje al opet nemora znaciti,pitanje kako ce sve ici… Morat cu mozak na pašu par dana da dodem na sebe jer sam sva napeta ko puska

Meni je mozda slicna situacija jer je 99% da necu roditi u rodilistu di sam njih rodila, nego drugdje i zato se bojim mozda najvise.. Sve si gledam da nekako odem u to rodiliste di sam njih rodila jer su svi bili divni prema meni, imaju mogucnost epi zapravo nude ti epi, uz tebe su i bodre te, i vec znam i doktore i svih ali tesko da cu tamo A u ovom drugom rodilistu neznam nikog i nista i nemoze niko sa mnom i sve mi to novo i zato me i drma strah 😣😣😣

Ja nemam nikakvu mogucnost za ublazavanje boli, da imam mozda nebi bila ovoliko u strahu imala bi nadu da cu dobiti epi pa dobla il ne dobila ju na kraju.. Rano smo pocele s kukanjem ovde ima punoo cura koje ce proci isto sto i mi samo im strah uljevamo 🙈

Ja se jos iskreno nadam da cu uspjet u svoje rodiliste 😁😁 

Leona29
    07. Kolovoz 2019. 23:48

sara2019

Leona29

Sad se bojim i poroda ko da prvi put idem covjece… A prosli put usetala u radjaonu sva sretna, nadripali me, mene nije ni bolilo jako osim zadnjih 15 min, rodila za 3 sata… A sad mi spomeni drip vec me prpa 😣😣😣 rekla sam da mi je ovi zadnje, nisam ja vise za trudnoce ocito…

I meni je trece ali kao da je prvo a nije puno proslo od zadnjeg poroda,2 i pol godine a mene strah kao nikada..a isto sam muzu rekla da nije moje tijelo vise za ove trudnoce.sto sam mu radala radala sam

Ja sam se u drugoj trudnoci osjecala super i naspavala se ko nikad do zadnjeg dana... E sa ovom od pocetka neki bolovi, mucnine, nesanice, sukrvice, evo sad me udara i neda mi spavat... Moji svi evo zaspali a ja ko sova 😂😂😂 a ujutro kad najljepse spavam probude me susjedi koji piju jutarnju kavu u vrtu i deru se ko da je podne... I onda ustanem sva zivcana i nikakva i tako zapocnem dan eto 🙈🙈😂😂 neznam dal bi se smijala samoj sebi ili plakala.. Eto maloprije mi dragi reko da sam najgrintavija trudnica... I neka sam 😂😂😂😂

sara2019
    08. Kolovoz 2019. 02:32

Leona29

sara2019

Leona29

Ja sam se u drugoj trudnoci osjecala super i naspavala se ko nikad do zadnjeg dana… E sa ovom od pocetka neki bolovi, mucnine, nesanice, sukrvice, evo sad me udara i neda mi spavat… Moji svi evo zaspali a ja ko sova 😂😂😂 a ujutro kad najljepse spavam probude me susjedi koji piju jutarnju kavu u vrtu i deru se ko da je podne… I onda ustanem sva zivcana i nikakva i tako zapocnem dan eto 🙈🙈😂😂 neznam dal bi se smijala samoj sebi ili plakala.. Eto maloprije mi dragi reko da sam najgrintavija trudnica… I neka sam 😂😂😂😂

Ma i ja sam bila u drugoj trudnoci suoer..a sad je katastrofa..trudnoca kao trudnoca je uredna hvala bogu nikakvih komplikacija al ja kao ja katastrofa..od tromosti hemeroida zgaravice od koje ni sad evo u pola 3 ujutro ja ne spavam pa do niza drugih nekih poteskoca..jos danas cijeli dan od kad sam ustala imam proljev ali jedno 15 puta evo di sad al nisam nista lose pojela da bi pokvarila zeludac..😫😫😫😫🙁

• renata.koscec
    08. Kolovoz 2019. 06:00

Jutro, 

Ja budna od 5:15, u 7i 30 imam pregled pa ono nervoza i uzbudjenje pred pregled. Nisam mogla ni zaspati pa sam se budila.....
    Sto se tice iscjetka, imam i ja, nekad proziran, nekad bjelkasti ali bez mirisa pa se ne brinem. Zato i dalje piskim vrlo cesto, sto cu mu danas spomenuti pa da ponovim urin. Stvarno mi se nekad cini da moram non stop ici.
    Pritisak dolje imam kad duze stojim ili ako se preforsiram te nekad  kad ustanem iz kreveta tokom noci ili ujutro na wc.
    Na more planiramo pocetkom rujna ako muz kupi auto (danas ide gledati jedan, drzim fige da valja i da ga uzme) ili cemo rent a car eventualno, drugacije ne dolazi u obzir da idemo.

• renata.koscec
    08. Kolovoz 2019. 06:03

ygritte

renata.koscec i mi vec dugo mucimo muku s moljcima. Taman mislimo da smo sve rijesli i bacili sve moguce izvore oni se nakote u necem drugom 😔. Sad sam rekla stvarno dosta vise, pobacali smo stvarno skoro sve, a oni sto nismo i sve novo sto kupim stavim u one ikea vrecice sa ziperom. I za sad se cini puno bolje. Nadam se da je to sad to 😌
    Meni je sutra zadnji pregled kod gin i s jedne strane mi se cini da je brzo to doslo, s druge strane jedva cekam da zavrsi svebi da upoznam svoju bebicu 😊 Mogu tek misliti kako je vama koje jos sitno brojite. Ja sam si isto nekako odlucila da cu ranije roditi ali pitanje je sad sta si je mali odlucio 😅

Da, nemoguci su. Bas mi frendica ide u Ikeu za koji dan pa cu je zamoliti da mi uzme te vrecice. Cini se da one ljepenke nemaju neke svrhe bas. Razmisljam da uzmem one vrecice lavande koje babe prodaju na trznici, iako mi to smrdi, bolje i to, nego vrazji moljci.

luce35
    08. Kolovoz 2019. 06:16

Jutro cure 🌞
    Renata sretno na pregledu 😉

• MonaL.
    08. Kolovoz 2019. 06:50

renata.koscec

ygritte

renata.koscec i mi vec dugo mucimo muku s moljcima. Taman mislimo da smo sve rijesli i bacili sve moguce izvore oni se nakote u necem drugom 😔. Sad sam rekla stvarno dosta vise, pobacali smo stvarno skoro sve, a oni sto nismo i sve novo sto kupim stavim u one ikea vrecice sa ziperom. I za sad se cini puno bolje. Nadam se da je to sad to 😌
    Meni je sutra zadnji pregled kod gin i s jedne strane mi se cini da je brzo to doslo, s druge strane jedva cekam da zavrsi svebi da upoznam svoju bebicu 😊 Mogu tek misliti kako je vama koje jos sitno brojite. Ja sam si isto nekako odlucila da cu ranije roditi ali pitanje je sad sta si je mali odlucio 😅

Da, nemoguci su. Bas mi frendica ide u Ikeu za koji dan pa cu je zamoliti da mi uzme te vrecice. Cini se da one ljepenke nemaju neke svrhe bas. Razmisljam da uzmem one vrecice lavande koje babe prodaju na trznici, iako mi to smrdi, bolje i to, nego vrazji moljci.

Ja u ormarima držim lavandu cili život i nikakvih problema sa moljcima. I ne osjeti se miris toliko

Julie
    08. Kolovoz 2019. 06:54

Jutro ☀️ evo mi isto budni od 6, pregled je u 10. Nocas sam se kod brijanja sva rasjekla, grozno, ne vidim pa idem napamet i onda popravim ogledalo.
    Ugl jutros kad sam se nakon piskenja obrisala bilo je par sitnih crvenih tockica, menidjelovalo ko svjeza krv pa cemo vidjeti kaj je to. Sad sam bila opet samo obrisati se al nema nista. Nadam se da je sve ok jer ako sam se pocela otvarati ali kaj vec vec vjerojatno bi me ostavili onda u bolnici, ne znam. Kako god. Voljela bi izdrzati do punog 37. tjedna pa onda kad god mu je milo mi ga cekamo ❤️  

Julie
    08. Kolovoz 2019. 07:52

Deja1988

Jutrooooo😁
    Cure sretno na pregledima🤗🤗 Julie-nadam se da bude sve ok… Javi🤗🤗🤗🤗
    Ja isto imam u Vinogradskoj zakazano za holter ekg u 8:30…

🤞🏼 Sretno i tebi 🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.