Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    08. Kolovoz 2019. 15:24

felicita28

Julie

Curke ja isto mislim da je od brijanja jer je noćas to bilo krvoločno 😂 a fakat sam se trudila i dala si vremena.
    Smirena sam jer ionako idem danas na pregled i osjećam bebicu pa mislim da je sve ok.
    Felicita ja sam isto rh neg i prije ove trudnoće sam imala spontani i tada primila Rhogam na kiretazi, sad sam radila test senzibilizacije i bio je uredan pa ne znam ni ja kako to ide. Mislim da na porodu opet dobivam injekciju za iduću trudnoću, valjda. Zapravo ovo bubetam jer nisam sigurna.

Da, ni meni to nista nije jasno samo sam cula od puno ljudi da treba paziti na to i podsjetiti ih u bolnici jer oni to znaju zaboraviti…a sta znaci ako je test senzibilizacije negativan? To je ok zar ne?

Moj je isto negativan i ok je. Sad kažem za dalje nemam pojma kako to ide. Pitat ću ih na porodu za to.

Frajla
    08. Kolovoz 2019. 15:25

felicita28

Julie

Curke ja isto mislim da je od brijanja jer je noćas to bilo krvoločno 😂 a fakat sam se trudila i dala si vremena.
    Smirena sam jer ionako idem danas na pregled i osjećam bebicu pa mislim da je sve ok.
    Felicita ja sam isto rh neg i prije ove trudnoće sam imala spontani i tada primila Rhogam na kiretazi, sad sam radila test senzibilizacije i bio je uredan pa ne znam ni ja kako to ide. Mislim da na porodu opet dobivam injekciju za iduću trudnoću, valjda. Zapravo ovo bubetam jer nisam sigurna.

Da, ni meni to nista nije jasno samo sam cula od puno ljudi da treba paziti na to i podsjetiti ih u bolnici jer oni to znaju zaboraviti…a sta znaci ako je test senzibilizacije negativan? To je ok zar ne?

Ovak sam ja to neka davno zapamtila kad mi jedna dr objašnjavala (ja sam rh pozitivna, pa sam  uglavnom zaboravila detalje)
    Znači ako tvoja RH- krv dođe u doticaj s bebinom RH+ krvi onda nastanu ta neka antitijela koja onda rade probleme u idućoj trudnoći ako je beba opet RH+
    Znači dok god je test senzibilizacije negativan to je super, ili nije došlo do doticaja krvi ili je beba isto negativna

Frajla
    08. Kolovoz 2019. 15:45

Nego, gledam kak vi tu pisete o menstruaciji i mislim se, a kak sam ja to radila? 
    Šalim se malo naravno, ali dok dobijem opet stvarno bi mogla zaboraviti šta je to uopće 
    Nisam imala godinu i pol, onda 3 put dobila i sad opet pauza

08. Kolovoz 2019. 15:47

Frajla

Nego, gledam kak vi tu pisete o menstruaciji i mislim se, a kak sam ja to radila?
    Šalim se malo naravno, ali dok dobijem opet stvarno bi mogla zaboraviti šta je to uopće
    Nisam imala godinu i pol, onda 3 put dobila i sad opet pauza

😂😂😂 Ja bas razmisljam kako je ljepo bez nje pogotovo ljeti 😀

08. Kolovoz 2019. 17:00

Bome se naviknes biti bez menge.. Ja sam svoje uvijek mrzila zbog bolova i zbog toga sto sam prva 3 dana jako krvarila i onda se jos poslje 5. dana menge cistim jos dva dana a to mi je tako bljak pogotovo ljeti.. Eh i da kad imam mengu kupam se bas cesto jer sto je najgore meni topla voda opusta misice maternice i manje me boli poslje tusiranja.. Doduse krvarim poslje jace ali mi to ne smeta dok god mi ublazi bol.. A znaci to su bapske price sve.. Isto kao ono da ne farbas kosu dok imas mengu jer boja nece uhvatit haaha. Ja na to nikad nisam gledala i naravno da se nista od toga nije pokazalo istinito.. Curke bila sam danas bas vrijedna oprala masinu vesa, usisala i oprala podove i sredila kupatilo...i skuhala ruckic sve do 14h.. I sad sam dosla iz lidla kupila sam si cak dvije haljine jednu dugu do poda i jednu kratku malo sam se pocastila s obzirom da sam danas probala 3 kratkih hlaca i vidjela da ne stanem u nijedne vise pa da si barem imam haljinica jos za nositi da ne mjenjam stalno dvije iste hihi. Sad odoh pogledati neki filmic i uzivanje. 

PatyDi
    08. Kolovoz 2019. 17:30

Daaaaa bas je milina po ovoj vrucini bez m 🤩
    A ja kako sam bila uvjerena da cu dobiti, nakrcala se uloscima i tamponima i sad stoje i cekaju haha dobro da nisu pokvarljiva roba 😄 
    Jedino me malo bedira sto necu znati nakon koliko ce mi  se vratiti...citam kako neke zene dobiju vec nakon 1-2 mj, a neke cekaju i do 6 mj 😒
    Eeee, voznja biciklom po mom selu je milina 🤗 sve ravnoooo, nema uzbrdica...manje bih se umorila lagano vozit do susjednog sela nego u Rovinju kad sam isla do grada i natrag 😅 
    Moja mama mi svaki dan mazi trbuh i pozdravlja bebaca, a danas je osjetila kako se mice i sva je raznjezena 😍 I jos k tome pere i susi robicu! Moja mama je meni stvarno zakon 👸👩‍👧💕

Senci_i
    08. Kolovoz 2019. 17:32

Julie

Deja1988

Bravo cure za dobre preglede i velike bebe🥰🤗🤗
    Ajme Julie, priblizava se polako taj dan…. ☺️

Bome da, sad sam već skroz Uzbuđena 😍 i moram Počet robicu prat i ostalo jer se bojim da neću stici

Julie ma stignes 😊 ja prekjucer tek pocela prati i danas pocelo peglanje.. a danas smo na okruglih 36 😍 jos da i svoju torbu spakiram do 37.tjedna 😂😂

Frajla
    08. Kolovoz 2019. 17:44

DijMar

A ja kako sam bila uvjerena da cu dobiti, nakrcala se uloscima i tamponima i sad stoje i cekaju haha dobro da nisu pokvarljiva roba 😄
    Jedino me malo bedira sto necu znati nakon koliko ce mi se vratiti…citam kako neke zene dobiju vec nakon 1-2 mj, a neke cekaju i do 6 mj 😒
    Eeee, voznja biciklom po mom selu je milina 🤗 sve ravnoooo, nema uzbrdica…manje bih se umorila lagano vozit do susjednog sela nego u Rovinju kad sam isla do grada i natrag 😅
    Moja mama mi svaki dan mazi trbuh i pozdravlja bebaca, a danas je osjetila kako se mice i sva je raznjezena 😍 I jos k tome pere i susi robicu! Moja mama je meni stvarno zakon 👸👩‍👧💕

Ti kak si krenula ici ces biciklom i na porod 😂
    Za M ti je bas individualno, kako kazes neke dobiju prakticki odmah. Iz moje stare grupe ima jos zena koje nisu dobile, a sad je to vec svima debelo preko godinu dana...ja dobila kad je mali imo 8 mj

PatyDi
    08. Kolovoz 2019. 17:47

Frajla

DijMar

Jedino me malo bedira sto necu znati nakon koliko ce mi se vratiti…citam kako neke zene dobiju vec nakon 1-2 mj, a neke cekaju i do 6 mj 😒
    Eeee, voznja biciklom po mom selu je milina 🤗 sve ravnoooo, nema uzbrdica…manje bih se umorila lagano vozit do susjednog sela nego u Rovinju kad sam isla do grada i natrag 😅

Ti kak si krenula ici ces biciklom i na porod 😂
    Za M ti je bas individualno, kako kazes neke dobiju prakticki odmah. Iz moje stare grupe ima jos zena koje nisu dobile, a sad je to vec svima debelo preko godinu dana…ja dobila kad je mali imo 8 mj

Hahhaa imam 7 km do bolnice, to mi nekad bilo pol sata voznje bicom, sad bi malo duze trebalo, al taman se otvorim do tamo 🤣🤣🤣 
    Eto, cak i duze moze trajati "susa" znaci...

08. Kolovoz 2019. 18:23

Ajmeee tako dugooo moze biti da ne dobijemo? Wow  😲😲😲.. a cekaj jel to ima veze sa dojenjem? Ili sam nesto drugo pobrkala sa dojenjem.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI