Mame jos jedno pitanje, ja sam 33t+2 a beba se jos nije okrenula i naravno da doktorica spominje carski sada…ima li jos netko kome se beba tako kasno nije vec namjestila za izac??
Moja prva kcer je do kraja ostala na zadak, isla na carski sa 39+5.
Mislim da ce tako i ova moja,ocito joj jako paše ova poza :D samo jasno da sam htjela izbjeci carski ali vidjet cemo
Ja sam isla na carski pod spinalnom, cujes prvi plac, daju ti je odmah na prsa, jedino tata ne moze prisustvovati ali mu je odmah odnesu pokazati
A da li je moguce da mi mlijeko kasni ako je u pitanju carski?
A gle, sve je moguce. Meni su malu donijeli 1h nakon carskog na intenzivnu, sestra ju je pristekala na cicu i mala je odmah krenula cicati. Ja nisam imala problema s mlijekom
Idealno
Ja sam oprala kosu zadnji dan u bolnici 3ili 4 dan. Sjecam se da sam se spasila. Vazno je samo ne drzati ni sekunde mokru kosu nego je dobro isusiti a pritom ne izlaziti vani taj dan kad se opere na vjetar
Mozsa glupo al zasto ju odmah susiti? Ja imam naviku drzati ju u rucniku sat vremena pa tek onda susiti i to 5min i gotovo preko ljeta susim vani il na fen 2 min 🙈
Ma joj te price o izlasku van me uopce ne diraju. Izaci cu kad se oporavim i budem sposobna za setnju 😊
Ček, ček, hoćeš reći da ćeš i kosu prati?!
E to jos nisam cula 🤔 Kako dugo ne smijem prati? 😄
Ma joj te price o izlasku van me uopce ne diraju. Izaci cu kad se oporavim i budem sposobna za setnju 😊
Ček, ček, hoćeš reći da ćeš i kosu prati?!
E to jos nisam cula 🤔 Kako dugo ne smijem prati? 😄
40 dana 😆
Ja sam oprala drugi dan od poroda (prvi nam nisu dali da se tusiramo). I osusila na zraku 🤪
Sobe su stvarno tople u bolnici obzirom da su bebe s nama. A i inace tak susim doma, mozda 5 puta godisnje fenom susim
Sve u granicama normale. Ovisi mozda do osobe. Ja kad imam menstruaciju pricekam treci dan da je operem jer ako je operem prije smanji mi se kolicina krvarenja tako da vjerujem da ima nesto u tome.
Ja kose perem normalno za vrijeme menge, jedino se ne tusiram prva dva dana ako stvarno ne moram, tako da mislim da cu kose oprati prvom prilikom docim budem mogla
Kosu sam oprala vecer prije carskog a sljedeci puta nakon par dana, tj. kad sam dosla kuci. Jedino nisam stigla na pramenove prije poroda jer sam neplanski ostala u bolnici 🤣.
Ajme curke, ne znam kak izdrzite za vrijeme m.da se ne otusirate ili ne perete kosu par dana...ja se inace obavezno svaki dan tuskam ljeti, a zimi barem donji dio. Pogotovo kad imam m. Kosu perem ovisno o tome jel idem negdje. Najduze je nisam prala 4 dana, ali to kad sam doma pa je samo skupim navrh glave. I nekad koristim samp za suho. Ali cim osjetim da mi je kosa masna, ja se cijela osjecam prljava 😖 znam da nije dobro precesto pranje, ali...a susim je isto prirodno, fenom samo ako bas moram.
Bravo cure za dobre preglede i velike bebe🥰🤗🤗
Ajme Julie, priblizava se polako taj dan…. ☺️
Renata - i moja se okrenula na zadnjem pregledu na glavicu… Iako, jos se ona stigne vratiti na zadak🙈
Evo mene, dobila sam torbicu s tim cudom i prikopcana kao da imam 10000 bolesti😁 I ono sto je najgore, danas se ne smijem kupati😵😭😭😭
Sutra ujutro idem tamo opet, da mi ga skinu, a nalaz kroz 1 tjedan cca….
Sad sam bas gledala na e gradani nalaz od krvi koji sam vadila jucer….Sve ok, samo su mi trombociti sniženi…. I ne bi ja bila ja da ne proguglam, i naravno da pisu samo strahote😵😵😵 Uglavnom, moram zvati popodne doktorica koja je na zamjeni, jer je moj gin na go nažalost, da vidim kaj ce reci… Normalana vrijednosti je od 158-400, a meni su 130…Nije alarmantno, aliiii opet panika🙈
Bome da, sad sam već skroz Uzbuđena 😍 i moram Počet robicu prat i ostalo jer se bojim da neću stici
Evo i nas sa pregleda, nas dečkić ima 2300 i glavicom je prema dolje, dobila sam dodatno željezo jer sam postala anemična i kontrola za dva tjedna kad će mi uzeti i bris. Veli doktor ako ne rodiš do tada onda dođi meni 12.9. 😍😍😍 sad dao mi je uputnicu ali ne piše ni kad niti ista osim datuma pa vjerujem da će me tada ostaviti jer sam htjela da me on porodi i o tome smo pričali.
Velikiii momak.. Bas mi je drago da se vec okrenio.. On se lagano priprema... Mamikaaa i ti moras polako.. 😘😊🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji