Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona29
    07. Kolovoz 2019. 21:57

minnie_me

I ja sam par put zabrijala da je plodna voda. Sreca nije. Iako mi je druga trudnoca imam osjecaj da je orva i nista neznam. Vise se bojim i vise razbijam glavu nego u prvoj. U prvoj trudnoci sve mi je islo glatko i kako treba a u ovoj sve naopako

E tako meni sad u trecoj... Na sve pusem, ko da nis neznam, bojim se svega, sad se plasim i bit sama kuci, plasim se vozit... Ma plasim se svega... A u prosloj trudnoci flegmaticna, i vozila do zadnjeg dana... 

Leona29
    07. Kolovoz 2019. 22:01

Sad se bojim i poroda ko da prvi put idem covjece... A prosli put usetala u radjaonu sva sretna, nadripali me, mene nije ni bolilo jako osim zadnjih 15 min, rodila za 3 sata... A sad mi spomeni drip vec me prpa 😣😣😣 rekla sam da mi je ovi zadnje, nisam ja vise za trudnoce ocito... 

Leona29
    07. Kolovoz 2019. 22:03

Iako mislim da je to sve kako si ti poslozis u glavi... I sad bi ja htjela da mislim pozitivno ko i prosli put i da se ne plasim itd, al ne ide pa ne ide 🙄🙄

07. Kolovoz 2019. 22:09

I ja se bojim svega kao i ti, ti si prosla dva poroda pa znas sta te ocekuje ja jos uvijek predpostavljam u glavi mi je sve najgore, da se nebi slucajno ponadala da ce sve ici glatko pa da se razocaram.. Ponovno pocinjem razmisljati o dojenju nisam vec dugo pisala o tome al sad kako se blizi opet me prpa 🙄

luce35
    07. Kolovoz 2019. 22:10

I ja imam iscjedak, ne stalno al svako par dana se pojavi, nekad bude skroz vodenast i proziran a nekad mlijecno bijel sluzav, bez ikakvog mirisa tako da nema straha. 
    Ja sam odahnula kad mi je dr rekla da mogu na kupanje, vec sam se pomirila u startu kad sam imala hematom da od ljeta nista al evo kupam se skoro svaki dan, bas mi godi. Nadam se da ce tako i ostati nakon iduce kontrole ali ako zabrani pomirit cu se s tim

07. Kolovoz 2019. 22:14

luce35

I ja imam iscjedak, ne stalno al svako par dana se pojavi, nekad bude skroz vodenast i proziran a nekad mlijecno bijel sluzav, bez ikakvog mirisa tako da nema straha.
    Ja sam odahnula kad mi je dr rekla da mogu na kupanje, vec sam se pomirila u startu kad sam imala hematom da od ljeta nista al evo kupam se skoro svaki dan, bas mi godi. Nadam se da ce tako i ostati nakon iduce kontrole ali ako zabrani pomirit cu se s tim

Da tako i meni samo da nema mirisa i znam da je sve ok 😁 more je odmor za zivce i opustanje, ja bi se preporodila makar pol sata na moru 😀 samo da miris osjetim 

Leona29
    07. Kolovoz 2019. 22:17

ayla

I ja se bojim svega kao i ti, ti si prosla dva poroda pa znas sta te ocekuje ja jos uvijek predpostavljam u glavi mi je sve najgore, da se nebi slucajno ponadala da ce sve ici glatko pa da se razocaram.. Ponovno pocinjem razmisljati o dojenju nisam vec dugo pisala o tome al sad kako se blizi opet me prpa 🙄

Pa vjv zato sta znam sta me ceka, sad me prpa eto... Ma nisam normalna 🙈🙈😂😂😂

Leona29
    07. Kolovoz 2019. 22:19

E zato ja odem na kavu uz more skroz, samo da miris osjetim i cujem valove.. Totalno opustajuce 😍😍 ali zavidim kupacima kad ih gledam 🙄😂

luce35
    07. Kolovoz 2019. 22:37

Ja s terase vidim more i mozda mi je ta ljubav prema moru i kupanju izrazenija nego kod nekog tko zivi na kontinentu dok mom muzu kupanje ne znaci nista. Ide samo zbog nas, i najcesce lezi pod suncobranom i ne smoci se dok dijete i ja ludujemo i stojimo u moru dok nam se prsti ne smezuraju i usne poplave 🤣🤣

07. Kolovoz 2019. 22:39

Ja pak mislim da je obratno, mi smo svi zeljni mora jer nismo na njemu docim mojoj tetki koja ja na moru to nista ne znaci 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.