Ayla supeeeerrrr 👋👋
Koji je recept, sjednje i hodanje? 😁😁
Ja sam jucer presjedila namjerno citav dan 😁😁
Hvala curke, i ja sam mislila da cu prenjeti al kad razmislim bolje ne, po udarcima nemogu nista to cas mirno cas skace, recept i nemam jedino sto sam se aktivirala radim svasta nesta i uz stepenice gore dole (nejdem da bi se otvorila neg sto moram) 😂😂
Što se tiče današnjeg dana, isla sam vaditi krv ujutro, da vidimo malo kks, zeljezo i crp…
Ali ja se osjećam kao da mi tlak u podrumu.. Jedva hodam i gledam.. Ali je ok,115/65. Takav je uglavnom stalno.. Valjda težak dan😁
Da ti nije mozda zeljezo palo? Kad si vec nemocna, ja ga nisam vadila nikako od pocetka ni nez kakvo je..
Neznam jel netko već spominjao, mnoge žene imaju prirodno čišćenje prije poroda, pa evo još nešto što vam može dati hint da bi se moglo nešto desiti
Ja sam taj dan išla 3 put na wc (inače mi nije baš probava redovita) i onda su navečer krenuli trudovi
Neznam jel netko već spominjao, mnoge žene imaju prirodno čišćenje prije poroda, pa evo još nešto što vam može dati hint da bi se moglo nešto desiti
Ja sam taj dan išla 3 put na wc (inače mi nije baš probava redovita) i onda su navečer krenuli trudovi
To mi je par ljudi reklo, i jucer ja 3 puta bila na wc-u i odmah me panika uhvatila :D :D ali nista
Da citala sam to negdje mozda na ljetnima nezz sada, ja sam jutros isla na wc prije 4 i vec sam bila pomislila to je to (u sebi mislim ne jos spava mi se) al sam i cula da ciscenje moze trajati par dana
Ipak sam se natjerala oprat podove 😁😁 ayla me motivirala sa onim da se aktivirala pa se aktivirala i ja 😁😁😂😂
Ipak sam se natjerala oprat podove 😁😁 ayla me motivirala sa onim da se aktivirala pa se aktivirala i ja 😁😁😂😂
Hahahaha, ja jos imam toliko posla sve nes da necu ni stici obaviti sve, prozore sam zapikirala da cu prati i zavjese al sve mi se cini da od toga nista jedino u subotu kad muz bude slobodan da operem da on more skinuti i vratiti ih ja nemrem da se penjem 🙈 al me bas boli sad nakon pregleda i jos reko da se gospođica glavom nabila dole i osjecam tu nabijenost i sad cu jos poceti umisljati da cu roditi svaki cas kakva sam 😂
I ja moram zavjese jedan dan, al ne zurim ima vremena, isto mi dragi mora to poskidat i vratit nazad...
Mene panika sve hvata da ja necu stic do rodilista, dragom sam glavu vec pojela s time al sta cu kad me strah 🙈😂😂😂
I ja sam sada sva u panici i strahu i nestrpljiva i napeta ma nema sto mi nije sada a najrade bi volila zaspat i naspavati se 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji