Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LollyBB
    07. Kolovoz 2019. 12:45

minnie_me

LollyBB

minnie_me

LollyBB

Julie, ovisi kakav ti je i inače tlak, a to je nešto niži. Meni je sad takav dok uzimam terapiju. Pij tekućine, povećaj unos soli, popij colu, npr. Tako mi je dr rekla kad mi je zbog vrućina pao još niže od tvog, a inače sam na terapiji zbog visokog.

Koju terapiju piješ. Ja uzimam metropolol ali svela sam na najmanju mogucu količinu u trudnoci. Inace uzimam zbog tahikardije

Pijem metildopu, 2x dnevno. Prošle god sam imala problem s tlakom pa se smirilo, a sad mi je skočio negdje u 13.tjednu i dr nije htjela riskirati nego me odmah stavila na terapiju.

Jesi upoznata s dojenjem i metildopom? Mene strah dojiti pod terapijom

Nisam. Znam da se prepisuje trudnicama jer je siguran, za razliku od ostalih tableta za tlak. Nekako se nadam da neću morati nastaviti nakon što rodim. Sad mi je tlak nekad i niži, otkad su krenule vrućine, a sljedeći tjedan krećem u bolnicu na preglede pa ću vidjeti šta će mi tamo reći.
    Jesi već razgovarala s dr o terapiji i dojenju?

Frajla
    07. Kolovoz 2019. 12:47

DijMar

Frajla

DijMar

Evo ja se upisala kod nove/stare gin i 14.8.imamo kontrolu, uzv i ctg 🤗
    Napokon sam raspakirala stvari jucer i stavila mami baby robicu nek pere posto jedva ceka 🤩
    Nego, zna li koja gdje bi mogla naci neke nocne lampice, ali onak da su diskretnog svijetla i mozda na baterije? Jer za po noci kad ce se bebac buditi da ne palim svoju nocnu nego cisto nesto da ga vidim…

Ali, ebay…. Imas ona sto se stave za uticnicu, to je baš onak lagano i mozes ostaviti stalno
    Ako planiras imati babyphone vecina njih ti ima isto lampicu.
    Ja sam ispocetka imala stalno upaljenu onu samostojecu lampu, kasnije sam tu na babyphone, pa bi ga prevrnula na nocnom ormaricu onak da svjetli prema dolje. Dosta kasno smo poceli spavati u mraku bas…

Ja planiram nocno spavanje u mraku od pocetka 🤔 babyphone sam dobila Aventov, ali nisam jos otvorila pa ni ne znam sta ima sve…
    Probala bih sa nocnim tak, a po danu ne zamracivati full nego da bude svijetlo na pola…

A dobro, vidit ces kako ce ti odgovarati.... meni je bilo ovak zgodno jer sam se budila milijun puta, ovak samo bacim oko na njega i dalje se onesvjestim

• minnie_me
    07. Kolovoz 2019. 13:04

LollyBB

minnie_me

LollyBB

minnie_me

LollyBB

Julie, ovisi kakav ti je i inače tlak, a to je nešto niži. Meni je sad takav dok uzimam terapiju. Pij tekućine, povećaj unos soli, popij colu, npr. Tako mi je dr rekla kad mi je zbog vrućina pao još niže od tvog, a inače sam na terapiji zbog visokog.

Koju terapiju piješ. Ja uzimam metropolol ali svela sam na najmanju mogucu količinu u trudnoci. Inace uzimam zbog tahikardije

Pijem metildopu, 2x dnevno. Prošle god sam imala problem s tlakom pa se smirilo, a sad mi je skočio negdje u 13.tjednu i dr nije htjela riskirati nego me odmah stavila na terapiju.

Jesi upoznata s dojenjem i metildopom? Mene strah dojiti pod terapijom

Nisam. Znam da se prepisuje trudnicama jer je siguran, za razliku od ostalih tableta za tlak. Nekako se nadam da neću morati nastaviti nakon što rodim. Sad mi je tlak nekad i niži, otkad su krenule vrućine, a sljedeći tjedan krećem u bolnicu na preglede pa ću vidjeti šta će mi tamo reći.
    Jesi već razgovarala s dr o terapiji i dojenju?

Ja sam pila terapiju i prije trudnoce i cisto se bojim dojenja i uzimanja betablokatora. Iscitala sam sve moguce i svugdje pise izlucuje se u mlijeko neki vise neki manje i mislim da ce mi to biti problem. Vec mi je u podsvjesti da necu dojiti a htjela sam bar prvih par mjeseci. Vidjet cemo.raspitat cu se u bolnici

07. Kolovoz 2019. 13:16

Da se javim bila na kontroli, kaze dr da je bebac jako nisko i da bi mogla uskoro van  ☺️☺️☺️ 

• Martina0204
    07. Kolovoz 2019. 13:21

ayla

Da se javim bila na kontroli, kaze dr da je bebac jako nisko i da bi mogla uskoro van ☺️☺️☺️

Jeeej! Znaci jos sitno brojis 😊

• minnie_me
    07. Kolovoz 2019. 13:22

ayla

Da se javim bila na kontroli, kaze dr da je bebac jako nisko i da bi mogla uskoro van ☺️☺️☺️

Bravo ayla ja cekam preksutra. Bas sam nestrpljiva.. Aj da krenemo vise

• minnie_me
    07. Kolovoz 2019. 13:26

Meni je danas tako lose. Jedva hodam. Od jutra se osjecam nemocno.vruce je vani, klimu sam raspalila. 

Frajla
    07. Kolovoz 2019. 13:27

ayla

Opa, znaci blizi se....mogu misliti koje je to sada iscekivanje, osluskivanje i proucavanje svih mogucih bolova
    sretno 

luce35
    07. Kolovoz 2019. 13:33

Ayla prati udarce, kad se beba umiri znak je da ce brzo vani 😀

Leona29
    07. Kolovoz 2019. 13:37

minnie_me

Meni je danas tako lose. Jedva hodam. Od jutra se osjecam nemocno.vruce je vani, klimu sam raspalila.

I meni.. Isla sam malo pospremati i da cu podove usisat i oprat... Nemogu 🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.