Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    07. Kolovoz 2019. 15:22

DijMar

Ja nisam jos dobila negativan komentar vezan uz ljetnu trudnocu, samo mi kazu da barem nece biti tako vruce kad cu roditi ☺ Ali s ovim vremenom se nikad ne zna…
    Moj malac je jos uzbudjen radi selidbe i otkako smo dosli full je aktivan 😃 Pogotovo kad ja zelim odmoriti 😴
    Ja sam si odabrala datum na koji zelim roditi jer si nekako mislim da bi mogao doci malo kasnije 😄 dobar vic, ja sam si odabrala 🤣🤣🤣

Očito se malcu sviđa dalje od gradske vreve i turista
    Ma bitno da si ti odabrala 
    Al ajd, bit će ti lakše čekati ako si unaprijed smisliš kako će kasniti.
    Ja sam si utuvila u glavu da ću roditi 10 dana prije termina 

07. Kolovoz 2019. 15:34

ayla

Da se javim bila na kontroli, kaze dr da je bebac jako nisko i da bi mogla uskoro van ☺️☺️☺️

Meni je moja curka doslovno od pocetka trudnoce glavom skroz nisko u zdjelici, a ja sam potpuno zatvorena i jako aktivna 😁 a tek sam 30tjedan 

07. Kolovoz 2019. 15:37

Andrea21

ayla

Da se javim bila na kontroli, kaze dr da je bebac jako nisko i da bi mogla uskoro van ☺️☺️☺️

Meni je moja curka doslovno od pocetka trudnoce glavom skroz nisko u zdjelici, a ja sam potpuno zatvorena i jako aktivna 😁 a tek sam 30tjedan

Pa i ja imam osjecaj da je ona nisko cijelu trudnocu a doktor me uvjerava da nije pa ja nezz onda jer nemogu sjediti normalno jos od prvog tromjesečja uvjek moram biti zavaljena da bi mi bilo lakse, ma ja docim sto radim ja se otvaram 😂 dns mislim prelezati nisam spremna 

PatyDi
    07. Kolovoz 2019. 15:46

Frajla

DijMar

Ja nisam jos dobila negativan komentar vezan uz ljetnu trudnocu, samo mi kazu da barem nece biti tako vruce kad cu roditi ☺ Ali s ovim vremenom se nikad ne zna…
    Moj malac je jos uzbudjen radi selidbe i otkako smo dosli full je aktivan 😃 Pogotovo kad ja zelim odmoriti 😴
    Ja sam si odabrala datum na koji zelim roditi jer si nekako mislim da bi mogao doci malo kasnije 😄 dobar vic, ja sam si odabrala 🤣🤣🤣

Očito se malcu sviđa dalje od gradske vreve i turista
    Ma bitno da si ti odabrala
    Al ajd, bit će ti lakše čekati ako si unaprijed smisliš kako će kasniti.
    Ja sam si utuvila u glavu da ću roditi 10 dana prije termina

Bitno da mi imamo svoje ideje 😆 
    A bit ce kako bude 😊
    Ovo s Aylom mi je doslo full brzo 😬

07. Kolovoz 2019. 15:48

ayla

Andrea21

ayla

Pa i ja imam osjecaj da je ona nisko cijelu trudnocu a doktor me uvjerava da nije pa ja nezz onda jer nemogu sjediti normalno jos od prvog tromjesečja uvjek moram biti zavaljena da bi mi bilo lakse, ma ja docim sto radim ja se otvaram 😂 dns mislim prelezati nisam spremna

Ma mene nebi cudilo da preneses na kraju 😅 pogotovo ako ti je takoder od pocetka ful nisko
    Joj meni moj ginekolog cijelu trudnocu govori kao kako je zabila glavu u zdjelicu, i prosli ultrazvuk se covjek cudi zasto je ona vec skroz nisko, ali kao ti si zatvorena. Mislim si sto je tu sad cudno svaki ultrazvuk mi govoris da je glavom dole od pocetka okrenuta i u zdjelici vec 😅 a tijelom mi je cijela na desno. ja se nadam da cu ja na vrijeme jer sam skoro cijelu trudnocu sama provela, a dragi dolazi tek 1.10 a meni termin 18.10 🤗 
    Samo ti odmaraj, najbolje ti uvijek raditi onako kako se osjecas, bilo to da ti se plese i vjezba ili odmara 😘 

07. Kolovoz 2019. 15:56

DijMar i meni je šok, a cijelo vrijeme govorim kako mislim da ce prije a izgleda da nisam spremna ja jos al kao da me se sto pita jesam il nisam..
    Andrea21 ja imam osjecaj a dr me uvjerava da nije a sad nezz a dns je bas osjecam kako je nisko jer jedva hodam i leda me bole i trbuh me boli (nakon saznanja da ce uskoro) umisljene boli 😂😂 ili mozda pak ne 🤔 neznam nisam vise u nista sigurna od danas a ctg uredan do 45 trudovi al ni on nije mjerodavan jer i more pogrijesiti.. 

Leona29
    07. Kolovoz 2019. 16:20

Evo ja sad stala tek, jos i po dragog isla... I sad me malo probada dolje... 

Leona29
    07. Kolovoz 2019. 16:22

Za tjedan dana mi kontrola, bas me zanima sta ce mi rec... I vjv ce mi dat uputnicu za rodiliste da imam za svaki slucaj, tako mi je i sa curama dao... 

07. Kolovoz 2019. 16:39

A jeli itko od vas izabrao primalju i kada i kako se to bira? 

sara2019
    07. Kolovoz 2019. 16:45

ayla

Sitno sitno 😍 ima vas dosta iza mene odma tako da zenske pripremajte se 😊

Ja danas rezervirala more  za sutra pa kud puklo da puklo..teemin je 20.08 valjda necu biti peh da se na moru porodim ..jako sam zivcana i bas mi je potrebna relaksacija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.