Pozdrav svima , danas sam bila na zadnjem pregledu kod ginekologa curka je na 2200 g .S obzirom da sam danas već 34 tjedna išla sam u dm u shoping za torbu za rodilište .Planirala sam uzeti manju putnu torbu za rodilište dok nisam kupila Chico uloške čiji paket je veličine paketa pelena i zauzme mi vise od pola torbe 😳 Očito ću ipak morati pripremiti neku veliku torbu Konačno smo sve pokupovali još samo pakiranje preostaje .
Super za curku. Kad ti je reko da ides u trudnicku? Za 3 tjedna?
To sam i ja komentirala kad su cure pisale kak ce se u malu torbu zapakirati, da ocito nisu vidile te uloske 😂
Al mozes si ponjeti pola paketa, a nek ti netko naknadno donese drugi dio ako zatreba
Za lenticu trebas izabrati forums i onda ono nesto bcc di pise
Moja torba je stvarno mala torba ponila dva rucnika, pola chicca, jedan vir, 5 gaca jednokratni, neseser, pidama koja ni netreba al za svaki slucaj, ogrtac, toaletne maramice i japanke jos staviti i to je to
Ayla stvarno dobra ideja ova veličina me blago rečeno šokirala
Frajla danas sam slala mail za naručivanje u Vinogradskoj moja doktorica je rekla za 10 dana jer sam prije godinu i pol bila na operaciji mioma kraj maternice iako sam zatvorena skroz da bolje da krenem ranije a sad čekam njih povratni info sve sam im u maili objasnila ako to uopće čitaju .
Aktivne cure danas.. Sto se tice komentara ovo za ljetnu trudnocu i meni se desavaju isto... Ali bude i onih komentara tipa kad pitaju kad je termin ja kazem a oni kazu pa nemas jos puno i onda si ja kontam kak ne pa cijela 3 mj jos.. 🙄🤔 Imaju ove ljetne trudnoce svoje prednosti i mane isto tako i zimske trudnoce.. A sto se tice ovog sto je Ayla napisala da smo manje bolesne u ljeto hahaaha to ne vrijedi za mene kad se sjetim da sam ja stalno u nekih prehladama bila u pocetku joooj i herpes haahha ajme koliko ono 4 puta sam ga imala.. E to nebi ponovila sigurno.. Ali eto sve se to zaboravi kad pocnemo osjecati pokrete bebaca i kad vidimo kako ljepo rastu...
Aktivne cure danas.. Sto se tice komentara ovo za ljetnu trudnocu i meni se desavaju isto… Ali bude i onih komentara tipa kad pitaju kad je termin ja kazem a oni kazu pa nemas jos puno i onda si ja kontam kak ne pa cijela 3 mj jos.. 🙄🤔 Imaju ove ljetne trudnoce svoje prednosti i mane isto tako i zimske trudnoce.. A sto se tice ovog sto je Ayla napisala da smo manje bolesne u ljeto hahaaha to ne vrijedi za mene kad se sjetim da sam ja stalno u nekih prehladama bila u pocetku joooj i herpes haahha ajme koliko ono 4 puta sam ga imala.. E to nebi ponovila sigurno.. Ali eto sve se to zaboravi kad pocnemo osjecati pokrete bebaca i kad vidimo kako ljepo rastu…
Istina da si ti svako malo nes bila bolesna al to je sve do imuniteta isto tako netko ce zimi biti zdrav a neko bolestan tako da nema pravila kako god okrenes 😁 al mozda je lakse za oblaciti se ljeti ja da sam zimska morala bi novu jaknu kupovati pa cizme pa drz nedaj duge majice u xxl velicinama i kud bi poslje s njom naravno ako bi smrsavila nadam se da hocu 🤪
Aylastvarno dobra ideja ova veličina me blago rečeno šokirala
Frajla danas sam slala mail za naručivanje u Vinogradskoj moja doktorica je rekla za 10 dana jer sam prije godinu i pol bila na operaciji mioma kraj maternice iako sam zatvorena skroz da bolje da krenem ranije a sad čekam njih povratni info sve sam im u maili objasnila ako to uopće čitaju .
Pa da samo zamjenim torbe i toj je to ionako ce on doci viditi bebicu
Aktivne cure danas.. Sto se tice komentara ovo za ljetnu trudnocu i meni se desavaju isto… Ali bude i onih komentara tipa kad pitaju kad je termin ja kazem a oni kazu pa nemas jos puno i onda si ja kontam kak ne pa cijela 3 mj jos.. 🙄🤔 Imaju ove ljetne trudnoce svoje prednosti i mane isto tako i zimske trudnoce.. A sto se tice ovog sto je Ayla napisala da smo manje bolesne u ljeto hahaaha to ne vrijedi za mene kad se sjetim da sam ja stalno u nekih prehladama bila u pocetku joooj i herpes haahha ajme koliko ono 4 puta sam ga imala.. E to nebi ponovila sigurno.. Ali eto sve se to zaboravi kad pocnemo osjecati pokrete bebaca i kad vidimo kako ljepo rastu…
Istina da si ti svako malo nes bila bolesna al to je sve do imuniteta isto tako netko ce zimi biti zdrav a neko bolestan tako da nema pravila kako god okrenes 😁 al mozda je lakse za oblaciti se ljeti ja da sam zimska morala bi novu jaknu kupovati pa cizme pa drz nedaj duge majice u xxl velicinama i kud bi poslje s njom naravno ako bi smrsavila nadam se da hocu 🤪
A sve ovisi kak se oblacis inace
Meni je po tom pitanju ipak bilo lakse zimi. Jer imam tunika koje sam mogla nositi i cizme su mi malo vece inace. Jedino sam jaknu eto morala kupiti zato jer sam radila, da nisam morala ici svaki dan van skombinirala bi staru jaknu i veci sal. Dok za ljeto imam samo obicne majice koje su mi sad naravno kratke i skoro sve sam morala kupiti novo. A o sandalama da ne pricam, ne mogu ih uopce obuti jer mi se sve urezuje
Ali boze moj, tko jos planira trudnocu po godisnjim dobima 🙈 to je najmanji problem u svemu
Svako ima svoje prednosti i mane...
I ja sam sada sva u panici i strahu i nestrpljiva i napeta ma nema sto mi nije sada a najrade bi volila zaspat i naspavati se 😂😂
Tako je meni jucer bilo kad mi je rekao da bi mogla u petak. Bila sam preuzbudjena..ja imam osjecaj kao da cu svaki cas roditi osluskujem svaku malu i svako malo si mislim evo ga krenulo je. Jucer na ctg nije bilo nista sve ravno do kosova. Jos da izdrzim do petka i nadam se da ce me poroditi da me nece ostaviti za ponedjeljak
Aylastvarno dobra ideja ova veličina me blago rečeno šokirala
Masa oces ti zbog operacije na prirodno ili na carski?
Minnie_me iskreno se nadam prirodno ali vidjeti ću sto kažu u bolnici jer imam i gestacijski dijabetes (imala prije ogtt natašte 5,4) pa se bojim da ću završiti na carskom 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji