Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LollyBB
    07. Kolovoz 2019. 09:38

Jutro svima! Julie, sretno na pregledu. Ja ću sutra na Merkur, ali u lab. Nosit ću urin koji moram skupljati 24h. To moram radi tog tlaka tako da je bolje da je niži nego viši, inače bi morala piškiti u kantu cijeli dan. 
    Muž je otišao na put i nema ga do kraja mjeseca tako da sam se i ja oko 4 probudila, valjda sam predosjetila da mu upravo slijeće avion... Izdržat ću, šta se može. Svaka čast ženama čiji su muževi mjesecima na brodu, terenu itd. 

LollyBB
    07. Kolovoz 2019. 09:40

minnie_me

LollyBB

Julie, ovisi kakav ti je i inače tlak, a to je nešto niži. Meni je sad takav dok uzimam terapiju. Pij tekućine, povećaj unos soli, popij colu, npr. Tako mi je dr rekla kad mi je zbog vrućina pao još niže od tvog, a inače sam na terapiji zbog visokog.

Koju terapiju piješ. Ja uzimam metropolol ali svela sam na najmanju mogucu količinu u trudnoci. Inace uzimam zbog tahikardije

Pijem metildopu, 2x dnevno. Prošle god sam imala problem s tlakom pa se smirilo, a sad mi je skočio negdje u 13.tjednu i dr nije htjela riskirati nego me odmah stavila na terapiju.

Frajla
    07. Kolovoz 2019. 10:35

Od sutra u kauflandu ima neke trudničke odjeće ako kome još treba...

• lalolitala
    07. Kolovoz 2019. 10:41

Kaj nije od pon trudnicka?

Frajla
    07. Kolovoz 2019. 10:47

lalolitala

Kaj nije od pon trudnicka?

Je 
    Dobro da si rekla, već sam planirala muža sutra ujutro poslati. Znači i oni su počeli tak ko lidl svaki dan nešto drugo počinje...baš me to nervira

• lalolitala
    07. Kolovoz 2019. 10:55

I ja se ponadala vidla grudnjake i ono niss...

PatyDi
    07. Kolovoz 2019. 11:42

Evo ja se upisala kod nove/stare gin i 14.8.imamo kontrolu, uzv i ctg 🤗  
    Napokon sam raspakirala stvari jucer i stavila mami baby robicu nek pere posto jedva ceka 🤩 
    Nego, zna li koja gdje bi mogla naci neke nocne lampice, ali onak da su diskretnog svijetla i mozda na baterije? Jer za po noci kad ce se bebac buditi da ne palim svoju nocnu nego cisto nesto da ga vidim...

Frajla
    07. Kolovoz 2019. 11:49

DijMar

Napokon sam raspakirala stvari jucer i stavila mami baby robicu nek pere posto jedva ceka 🤩
    Nego, zna li koja gdje bi mogla naci neke nocne lampice, ali onak da su diskretnog svijetla i mozda na baterije? Jer za po noci kad ce se bebac buditi da ne palim svoju nocnu nego cisto nesto da ga vidim…

Ali, ebay.... Imas ona sto se stave za uticnicu, to je baš onak lagano i mozes ostaviti stalno
    Ako planiras imati babyphone vecina njih ti ima isto lampicu.
    Ja sam ispocetka imala stalno upaljenu onu samostojecu lampu, kasnije sam tu na babyphone, pa bi ga prevrnula na nocnom ormaricu onak da svjetli prema dolje. Dosta kasno smo poceli spavati u mraku bas...

• minnie_me
    07. Kolovoz 2019. 12:02

LollyBB

minnie_me

LollyBB

Julie, ovisi kakav ti je i inače tlak, a to je nešto niži. Meni je sad takav dok uzimam terapiju. Pij tekućine, povećaj unos soli, popij colu, npr. Tako mi je dr rekla kad mi je zbog vrućina pao još niže od tvog, a inače sam na terapiji zbog visokog.

Koju terapiju piješ. Ja uzimam metropolol ali svela sam na najmanju mogucu količinu u trudnoci. Inace uzimam zbog tahikardije

Pijem metildopu, 2x dnevno. Prošle god sam imala problem s tlakom pa se smirilo, a sad mi je skočio negdje u 13.tjednu i dr nije htjela riskirati nego me odmah stavila na terapiju.

Jesi upoznata s dojenjem i metildopom? Mene strah dojiti pod terapijom 

PatyDi
    07. Kolovoz 2019. 12:05

Frajla

DijMar

Nego, zna li koja gdje bi mogla naci neke nocne lampice, ali onak da su diskretnog svijetla i mozda na baterije? Jer za po noci kad ce se bebac buditi da ne palim svoju nocnu nego cisto nesto da ga vidim…

Ali, ebay…. Imas ona sto se stave za uticnicu, to je baš onak lagano i mozes ostaviti stalno
    Ako planiras imati babyphone vecina njih ti ima isto lampicu.
    Ja sam ispocetka imala stalno upaljenu onu samostojecu lampu, kasnije sam tu na babyphone, pa bi ga prevrnula na nocnom ormaricu onak da svjetli prema dolje. Dosta kasno smo poceli spavati u mraku bas…

Ja planiram nocno spavanje u mraku od pocetka 🤔 babyphone sam dobila Aventov, ali nisam jos otvorila pa ni ne znam sta ima sve...
    Probala bih sa nocnim tak, a po danu ne zamracivati full nego da bude svijetlo na pola...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.