Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sara2019
    07. Kolovoz 2019. 16:49

Andrea21

A jeli itko od vas izabrao primalju i kada i kako se to bira?

Kako mislis izabrao primalju..za porid jel

sara2019
    07. Kolovoz 2019. 16:49

Andrea21

Nisam znala da se moze birati.???

Julie
    07. Kolovoz 2019. 17:09

Andrea21

Nemam pojma da se to moze

Frajla
    07. Kolovoz 2019. 17:17

Naravno da se ne moze birati primalja (u hrvatskoj). Bude ona kojoj padne smjena 🤪

sara2019
    07. Kolovoz 2019. 17:33

Frajla

Naravno da se ne moze birati primalja (u hrvatskoj). Bude ona kojoj padne smjena 🤪

Bas...nema biranja..jedino ako ne mislis platiti 20 000 kn pa biras sta i kako hoces.u nasoj drzavi trebamo biti sretni da nas jos ima ko poroditi..svi bijeze vani...😫

• Kengurica
    07. Kolovoz 2019. 17:43

Mozda miali na patronaznu, a ne primalju ili nije u HR?

luce35
    07. Kolovoz 2019. 17:58

sara2019

ayla

Sitno sitno 😍 ima vas dosta iza mene odma tako da zenske pripremajte se 😊

Ja danas rezervirala more za sutra pa kud puklo da puklo..teemin je 20.08 valjda necu biti peh da se na moru porodim ..jako sam zivcana i bas mi je potrebna relaksacija

Hrabra si 😀.
    Ja sam se u prvoj trudnoci kupala do 15 dana prije termina tj do prve kise ali mi je bolnica 2 km od plaze i stana pa sam bila bezbrizna. Torba za rodiliste je uvijek bila sa mnom, ko snoopy dekicu sam ju vukla sa sobom

Maša62
    07. Kolovoz 2019. 18:00

Pozdrav svima , danas sam bila na zadnjem pregledu kod ginekologa curka je na 2200 g .S obzirom da sam danas već 34 tjedna išla sam u dm u shoping za torbu za rodilište .Planirala sam uzeti manju putnu torbu za rodilište dok nisam kupila Chico uloške čiji paket je veličine paketa pelena i zauzme mi vise od pola torbe 😳 Očito ću ipak morati pripremiti neku veliku torbu Konačno smo sve pokupovali još samo pakiranje preostaje .

Maša62
    07. Kolovoz 2019. 18:02

I očito ne znam staviti ovu traku 🤦‍♀️

07. Kolovoz 2019. 18:20

Maša62

Pozdrav svima , danas sam bila na zadnjem pregledu kod ginekologa curka je na 2200 g .S obzirom da sam danas već 34 tjedna išla sam u dm u shoping za torbu za rodilište .Planirala sam uzeti manju putnu torbu za rodilište dok nisam kupila Chico uloške čiji paket je veličine paketa pelena i zauzme mi vise od pola torbe 😳 Očito ću ipak morati pripremiti neku veliku torbu Konačno smo sve pokupovali još samo pakiranje preostaje .

Ja sam stavila samo pola paketa i paket vira a u drugoj torbi mi druga polovica i paket vira pa da muz more doniti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.