A jeli itko od vas izabrao primalju i kada i kako se to bira?
Kako mislis izabrao primalju..za porid jel
Nisam znala da se moze birati.???
Nemam pojma da se to moze
Naravno da se ne moze birati primalja (u hrvatskoj). Bude ona kojoj padne smjena 🤪
Naravno da se ne moze birati primalja (u hrvatskoj). Bude ona kojoj padne smjena 🤪
Bas...nema biranja..jedino ako ne mislis platiti 20 000 kn pa biras sta i kako hoces.u nasoj drzavi trebamo biti sretni da nas jos ima ko poroditi..svi bijeze vani...😫
Sitno sitno 😍 ima vas dosta iza mene odma tako da zenske pripremajte se 😊
Ja danas rezervirala more za sutra pa kud puklo da puklo..teemin je 20.08 valjda necu biti peh da se na moru porodim ..jako sam zivcana i bas mi je potrebna relaksacija
Hrabra si 😀.
Ja sam se u prvoj trudnoci kupala do 15 dana prije termina tj do prve kise ali mi je bolnica 2 km od plaze i stana pa sam bila bezbrizna. Torba za rodiliste je uvijek bila sa mnom, ko snoopy dekicu sam ju vukla sa sobom
Pozdrav svima , danas sam bila na zadnjem pregledu kod ginekologa curka je na 2200 g .S obzirom da sam danas već 34 tjedna išla sam u dm u shoping za torbu za rodilište .Planirala sam uzeti manju putnu torbu za rodilište dok nisam kupila Chico uloške čiji paket je veličine paketa pelena i zauzme mi vise od pola torbe 😳 Očito ću ipak morati pripremiti neku veliku torbu Konačno smo sve pokupovali još samo pakiranje preostaje .
Pozdrav svima , danas sam bila na zadnjem pregledu kod ginekologa curka je na 2200 g .S obzirom da sam danas već 34 tjedna išla sam u dm u shoping za torbu za rodilište .Planirala sam uzeti manju putnu torbu za rodilište dok nisam kupila Chico uloške čiji paket je veličine paketa pelena i zauzme mi vise od pola torbe 😳 Očito ću ipak morati pripremiti neku veliku torbu Konačno smo sve pokupovali još samo pakiranje preostaje .
Ja sam stavila samo pola paketa i paket vira a u drugoj torbi mi druga polovica i paket vira pa da muz more doniti
Sortiraj odgovore
Najstariji