Jesu vase bebe mirnije kad je vani vruce? Ova moja vec dva dana malo manje lupa iako se javi povremeno. Sjecam se da me to i s prvom kceri izludjivalo. Dva tri dana mirnija onda tulum.
Drugo pitanje, neko efikasno sredstvo za rijesavanje moljaca. Vec dugo vremena vodim rat s njima, na neko vrijeme ih rijesila i evo ih opet s ljetom. Bas se u jednom djelu nakupljaju, ormar kutni s hranom, pobacala hrpu toga, ocistila, stavila ljepenke i svejedno ih ima. Danas sam bacila pola kutije rize, iz zatvorene, metalne kutije mi izletje moljac. Muz misli da su se mozda nakotili u odvodu nape, taman u tom cosku ide u zid ali tko bi to sad sve rastavljao. Stvarno me izludjuju?
Curke, ja bila kod endokrinologa, veli nalaz je super. Pricam mu jucer kak mi je tlak malo nizi i i to i veli on meni jucer ju bila vlaznost zraka 85% i veli da to rusi i ljude van trudnoce a kamoli nas di je sve napucano 😂 Deja ocito i tebi to smeta pa opada tlak. Rekao je samo da pijem puno tekucine.
To za stolicu i ja znam pa se uspanicim ako odem dva puta u dan jer insce nemam redovitu. E sad jel dobijes klizmu bez obzira onda ilk ne?
Ja sam usisača, oprala sav ves od mora i danas jos posusim tu masinu i peglam a onda od malog. Pocet cu od danas piti caj lista maline pa da vidimo 😆
I tak, sto god da napravim moram malo odmoriti, dakle usisem i prostrem ves i vec mi treba odmor 😂😂😂 nadam se da s porodajem to prestaje jer tako nemocna i sa tako malo energije nisam bila nikad u zivotu. Jos su mi super glupi komentari poput a jesi nasla kad ces biti trudna do zuba, sto nisi u jesen ili zimu? Dode mi da kazem evo slijedeci put kad rasirim noge reci cu spermijima ne sad 🙄🙄🙄
Ja samo odvratim da mi je ljepše po ljeti jer se mogu kupati i ne marim za odjecu posto obucem haljinu i japanke i super, a vruce bi mi bilo i da nisam trudna.
Moja je takva od pocetka dan dva mirna pa luduje pa tako opet i navikla sam na to kad zelim da mi se javi pomazim trbuh i ona se javi 😁 stvarno nezz za moljce, pitaj google on zna sve 😀
Julie takvi komentari mi bas idu na zivce kao da je bitno kad ce ko biti trudan bitno da je sve ok pa bilo to lito il zima, zimi moras paziti radi snjega i lako se razbolis a pola toga nesmis koristiti za ljek tako da je i bolje biti ljetna trudnica 😁
Julie i meni treba odmor nakon stavljanja vesa, pranja sudja, pranja poda i vjeruj mi da me izludjuje ta nemoc jer nisam inace takva, ali prodje kad rodis 😁
A takva pitanja slusam i ja, i komentare "auuu cijelo ljeto, nebi ti bila u kozi" 🙄🙄
Jesu vase bebe mirnije kad je vani vruce? Ova moja vec dva dana malo manje lupa iako se javi povremeno. Sjecam se da me to i s prvom kceri izludjivalo. Dva tri dana mirnija onda tulum.
Drugo pitanje, neko efikasno sredstvo za rijesavanje moljaca. Vec dugo vremena vodim rat s njima, na neko vrijeme ih rijesila i evo ih opet s ljetom. Bas se u jednom djelu nakupljaju, ormar kutni s hranom, pobacala hrpu toga, ocistila, stavila ljepenke i svejedno ih ima. Danas sam bacila pola kutije rize, iz zatvorene, metalne kutije mi izletje moljac. Muz misli da su se mozda nakotili u odvodu nape, taman u tom cosku ide u zid ali tko bi to sad sve rastavljao. Stvarno me izludjuju?
Frendica je imala problem i znam da je za svu hranu pokupovala one hermeticke staklenke....Ali svakako ih trebate naći i potamaniti. Evo sad čitam da ne vole mentol, lovor i papremnu metvicu, pa probaj tog staviti u ormarice da ih odvratis od hrane
Sitno sitno 😍 ima vas dosta iza mene odma tako da zenske pripremajte se 😊
Curke, ja bila kod endokrinologa, veli nalaz je super. Pricam mu jucer kak mi je tlak malo nizi i i to i veli on meni jucer ju bila vlaznost zraka 85% i veli da to rusi i ljude van trudnoce a kamoli nas di je sve napucano 😂 Deja ocito i tebi to smeta pa opada tlak. Rekao je samo da pijem puno tekucine.
To za stolicu i ja znam pa se uspanicim ako odem dva puta u dan jer insce nemam redovitu. E sad jel dobijes klizmu bez obzira onda ilk ne?
Ja sam usisača, oprala sav ves od mora i danas jos posusim tu masinu i peglam a onda od malog. Pocet cu od danas piti caj lista maline pa da vidimo 😆
I tak, sto god da napravim moram malo odmoriti, dakle usisem i prostrem ves i vec mi treba odmor 😂😂😂 nadam se da s porodajem to prestaje jer tako nemocna i sa tako malo energije nisam bila nikad u zivotu. Jos su mi super glupi komentari poput a jesi nasla kad ces biti trudna do zuba, sto nisi u jesen ili zimu? Dode mi da kazem evo slijedeci put kad rasirim noge reci cu spermijima ne sad 🙄🙄🙄
Ja samo odvratim da mi je ljepše po ljeti jer se mogu kupati i ne marim za odjecu posto obucem haljinu i japanke i super, a vruce bi mi bilo i da nisam trudna.
Klizmu dobiješ svakako, ako stignu naravno. Ali uvijek ju možeš odbiti ako ne želiš.
Ja se umorim čitajući šta vi se napraavite po doma
A ove komentare o godišnjem dobu, spolu i slične gluposti, mislim da je to uglavnom jer ljudi imaju potrebu nešto komentirati, a neznaju ni sami što bi rekli
Ja nisam jos dobila negativan komentar vezan uz ljetnu trudnocu, samo mi kazu da barem nece biti tako vruce kad cu roditi ☺ Ali s ovim vremenom se nikad ne zna...
Moj malac je jos uzbudjen radi selidbe i otkako smo dosli full je aktivan 😃 Pogotovo kad ja zelim odmoriti 😴
Ja sam si odabrala datum na koji zelim roditi jer si nekako mislim da bi mogao doci malo kasnije 😄 dobar vic, ja sam si odabrala 🤣🤣🤣
Ayla, znaci bas sitno odbrojavas🥰.
Julie, odlicno za nalaz😊.
Moj malac zna biti bas aktivan pa malo mirniji…ugl, bude svakako…sad dok smo krecili je ludovao a jucer bio mirniji…danas je onako, srednje aktivan.
Ja se sad spremam za shoping u dm, idem kupiti jos sto mi treba za torbu za rodiliste i jos kojekakve stvarcice za bolnicu i bebu…vec vidim da cu nesto zaboraviti ali ajde…ostalo cu valjda stici kad vidim sto mi nwdostaje…da vise i tu torbu spremim jer evo danas smo napunili 34 tjedna❤
Pretpostavljam da si već vidjela, ali za svaki slučaj-danas je u portanovoj 15% na kupovinu. I imaš prek neta za aktivirati 5x više bodova
Sortiraj odgovore
Najstariji