Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Kolovoz 2019. 23:10

Julie

Veceras imam neke vrtoglavice. Doma imam digitalni tlakomjer i ne znam koliko je tocan ali kaze 105/67 jel to ok ili nije

Je to je ok tlak a tebi mozda nepase kad se spusti malo 

• minnie_me
    06. Kolovoz 2019. 23:12

Julie

Veceras imam neke vrtoglavice. Doma imam digitalni tlakomjer i ne znam koliko je tocan ali kaze 105/67 jel to ok ili nije

Malo ti je nizi. Mene u cijeloj trudnoci prate vrtoglavice i zato nisam bila bas aktivna

Julie
    06. Kolovoz 2019. 23:14

minnie_me

Julie

Malo ti je nizi. Mene u cijeloj trudnoci prate vrtoglavice i zato nisam bila bas aktivna

Hvala ti 😊

Julie
    06. Kolovoz 2019. 23:16

ayla

Julie

Moze biti, bas ne volim taj osjecaj kad mi se vrti 🤪

06. Kolovoz 2019. 23:20

Julie

ayla

Julie

Znam, mozda si dns manje tekucine unila pa zato ti i malo nizi al men kad je takav tlak ja sam super, samo lezi i odmaraj 😊

sara2019
    06. Kolovoz 2019. 23:36

Julie

ayla

Julie

Ja opcenito imam tlak 110/ 50 nekad 110/55 i isto mi se jako vrti pogotovk ako upadnem u neke guzve znam imati ceste vrtoglavice..sad u trudnoci mi je idealan 120/70

LollyBB
    06. Kolovoz 2019. 23:55

Julie, ovisi kakav ti je i inače tlak, a to je nešto niži. Meni je sad takav dok uzimam terapiju. Pij tekućine, povećaj unos soli, popij colu, npr. Tako mi je dr rekla kad mi je zbog vrućina pao još niže od tvog, a inače sam na terapiji zbog visokog.

• Kengurica
    07. Kolovoz 2019. 00:47

Maffin hvala! 🤗
    Julie, ok je to. Nizak i zato se vjerojatno i osjecas tako. Meni je takav normalan tlak i recimo danas kako je vruce sam se i ja nekako cudno i malaksalo osjecala.

Jules55
    07. Kolovoz 2019. 00:49

DijMar

Jules55

Pozdrav,
    Da li netko ima iskustva sa naknadom za nezaposlene? Tek sam diplomirala i nemam vise status studenta nego nezaposlene osobe a kad odem na mirovinsko svatko mi nesto drugacije kaže
    Ne znam ni koliku naknadu mogu dobiti niti sto mi sve treba za prijavu?
    Hvalaa

Odi prvo na hzzo i vidi sta ti oni tamo kazu. Pravo na naknadu imas od dana rodjenja djeteta. Meni je ugovor isteko pod komplikacijama koje mi traju do 10.8. i onda 45 dana prije termina se zatvaraju kompl i do poroda nemam pravo na nis. Od toga dana se racuna porodiljni i naknada je nekih 2300 kn…
    A ti ak nisi radila nemas pravo na komplikacije, samo porodiljni

Hvala❤

Jules55
    07. Kolovoz 2019. 03:04

Piše na netu 30 dana od rođenja djeteta treba doci prijavit se za naknadu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.