Veceras imam neke vrtoglavice. Doma imam digitalni tlakomjer i ne znam koliko je tocan ali kaze 105/67 jel to ok ili nije
Je to je ok tlak a tebi mozda nepase kad se spusti malo
Veceras imam neke vrtoglavice. Doma imam digitalni tlakomjer i ne znam koliko je tocan ali kaze 105/67 jel to ok ili nije
Malo ti je nizi. Mene u cijeloj trudnoci prate vrtoglavice i zato nisam bila bas aktivna
Malo ti je nizi. Mene u cijeloj trudnoci prate vrtoglavice i zato nisam bila bas aktivna
Hvala ti 😊
Moze biti, bas ne volim taj osjecaj kad mi se vrti 🤪
Znam, mozda si dns manje tekucine unila pa zato ti i malo nizi al men kad je takav tlak ja sam super, samo lezi i odmaraj 😊
Ja opcenito imam tlak 110/ 50 nekad 110/55 i isto mi se jako vrti pogotovk ako upadnem u neke guzve znam imati ceste vrtoglavice..sad u trudnoci mi je idealan 120/70
Julie, ovisi kakav ti je i inače tlak, a to je nešto niži. Meni je sad takav dok uzimam terapiju. Pij tekućine, povećaj unos soli, popij colu, npr. Tako mi je dr rekla kad mi je zbog vrućina pao još niže od tvog, a inače sam na terapiji zbog visokog.
Maffin hvala! 🤗
Julie, ok je to. Nizak i zato se vjerojatno i osjecas tako. Meni je takav normalan tlak i recimo danas kako je vruce sam se i ja nekako cudno i malaksalo osjecala.
Pozdrav,
Da li netko ima iskustva sa naknadom za nezaposlene? Tek sam diplomirala i nemam vise status studenta nego nezaposlene osobe a kad odem na mirovinsko svatko mi nesto drugacije kaže
Ne znam ni koliku naknadu mogu dobiti niti sto mi sve treba za prijavu?
Hvalaa
Odi prvo na hzzo i vidi sta ti oni tamo kazu. Pravo na naknadu imas od dana rodjenja djeteta. Meni je ugovor isteko pod komplikacijama koje mi traju do 10.8. i onda 45 dana prije termina se zatvaraju kompl i do poroda nemam pravo na nis. Od toga dana se racuna porodiljni i naknada je nekih 2300 kn…
A ti ak nisi radila nemas pravo na komplikacije, samo porodiljni
Hvala❤
Piše na netu 30 dana od rođenja djeteta treba doci prijavit se za naknadu
Sortiraj odgovore
Najstariji