Ja imam vrtoglavice i uzas mi je to. Nemogu se nasloniti nigdje jer imam osjećaj da mi trbuh pritišće pa da nemam dovoljno zraka. Najbolje mi je na boku.
Bili smo sad u kinu. Dva i pol sata roštiljanja. Ne mogu se namjestit ni sjediti toliko i onda sam se samo unervozila. Odustajem od kina dok ne rodim.
Eh kad vise nemozemo uzivati u nicemu… I ja brzo postanem nervozna ako se nemogu namjestiti.. Moj sincic opet ima utakmicu izgleda u stomaku cijeli stomak mi se trese koliko me mlati.. Smjesno mi je sto su tako aktivni u trbuhu a kad se rode 3 mj budu ko bubice hahah jedva da se micu.. 🤔😊😝
Tak je i meni, pogotovo u kinu, neznam dal je zbog glasnih zvukova ali citav film luduje 😂🙈
El imao ko vodenkasti iscjedak s sluzi el to normalno?
Mozda da pitas cure na Ljetnima da nije sluzni cep to?
Sluzni cep je vise smeckast i onako ljepljiv tj ljigav..sa prvim mi je otisao 3 sata prije pocetnih trudova a sa drugim sat vremena prije..neki kazu da zna otici i do dva tjedna prije..Mene cudi jer evo u dva puta mi je otisao nedugo prije poroda.par sati
Ne mora biti.Kod mene se jedva razlikovao od vode, čist kao suza, niti traga sukrvici kako su nam pričali na tečaju.
Navečer ispao, a tek ujutro kad su me probudili trudovi krenulo par kapi sukrvice.
Ja imam vrtoglavice i uzas mi je to. Nemogu se nasloniti nigdje jer imam osjećaj da mi trbuh pritišće pa da nemam dovoljno zraka. Najbolje mi je na boku.
Bili smo sad u kinu. Dva i pol sata roštiljanja. Ne mogu se namjestit ni sjediti toliko i onda sam se samo unervozila. Odustajem od kina dok ne rodim.
Eh kad vise nemozemo uzivati u nicemu… I ja brzo postanem nervozna ako se nemogu namjestiti.. Moj sincic opet ima utakmicu izgleda u stomaku cijeli stomak mi se trese koliko me mlati.. Smjesno mi je sto su tako aktivni u trbuhu a kad se rode 3 mj budu ko bubice hahah jedva da se micu.. 🤔😊😝
Tak je i meni, pogotovo u kinu, neznam dal je zbog glasnih zvukova ali citav film luduje 😂🙈
Mi smo prije 2 dana bili u kinu. Cijeli film je skakao. lol
Sigurno mu cudno cuti tako glasno nesto.. Moj se meni javlja ako pustim muziku na mobitelu i stavim pored sebe mob.. Opasni su ali meni se moj javlja i nalon obroka... Bilo kojeg... Najvise poslje slatkog naravno..
Mi smo prije 2 dana bili u kinu. Cijeli film je skakao. lol
Ja mislim da oni to cuju pa reagiraju 😂🙈
Bome sad razmisljam o tome koliko se cesto javlja bebac i kontam si ako bude ovakav i kad se rodi nema meni spavanja.. Super je aktivan otkad se probudim pa onda bude malo miran i onda poslje rucka opet igranje i popodne ako legnem odspavati onda se umiri i on i navece kad gledam tv je aktivan cijelo vrijeme.. Bebaciiiiii nasiiii 🤗❤️🤗❤️ kako smo vec svi daleko dogurali... Proletilo vrijeme..
El imao ko vodenkasti iscjedak s sluzi el to normalno?
Mozda da pitas cure na Ljetnima da nije sluzni cep to?
Sluzni cep je vise smeckast i onako ljepljiv tj ljigav..sa prvim mi je otisao 3 sata prije pocetnih trudova a sa drugim sat vremena prije..neki kazu da zna otici i do dva tjedna prije..Mene cudi jer evo u dva puta mi je otisao nedugo prije poroda.par sati
Ne mora biti.Kod mene se jedva razlikovao od vode, čist kao suza, niti traga sukrvici kako su nam pričali na tečaju.
Navečer ispao, a tek ujutro kad su me probudili trudovi krenulo par kapi sukrvice.
Ma da sve smo mi razlicite pa svakome drugacije..meni plodna voda u obje trudnoce busena u radaoni tesko se otvaram i 100 drugih cudesa a recimo taj cep mi otisao isti dan kad sam i rodila a nekom odlazi danima prije i da valjda nije kod svakoga isto meni je bas bio smeckast
Jutro, jeste prezivile neveru?
Kod mene je lomilo stabla, u zadnji cas smo uspjeli unijeti cvijece s terase 😶.
Jutros prohladno, bojim se da je bura rashladila more 😪
Sortiraj odgovore
Najstariji