Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    02. Kolovoz 2019. 23:14

Manich

Julie

Ja imam vrtoglavice i uzas mi je to. Nemogu se nasloniti nigdje jer imam osjećaj da mi trbuh pritišće pa da nemam dovoljno zraka. Najbolje mi je na boku.
    Bili smo sad u kinu. Dva i pol sata roštiljanja. Ne mogu se namjestit ni sjediti toliko i onda sam se samo unervozila. Odustajem od kina dok ne rodim.

Eh kad vise nemozemo uzivati u nicemu… I ja brzo postanem nervozna ako se nemogu namjestiti.. Moj sincic opet ima utakmicu izgleda u stomaku cijeli stomak mi se trese koliko me mlati.. Smjesno mi je sto su tako aktivni u trbuhu a kad se rode 3 mj budu ko bubice hahah jedva da se micu.. 🤔😊😝

Tak je i meni, pogotovo u kinu, neznam dal je zbog glasnih zvukova ali citav film luduje 😂🙈

• danica_zvijezda
    02. Kolovoz 2019. 23:16

danica_zvijezda

sara2019

ReginaP

ayla

El imao ko vodenkasti iscjedak s sluzi el to normalno?

Mozda da pitas cure na Ljetnima da nije sluzni cep to?

Sluzni cep je vise smeckast i onako ljepljiv tj ljigav..sa prvim mi je otisao 3 sata prije pocetnih trudova a sa drugim sat vremena prije..neki kazu da zna otici i do dva tjedna prije..Mene cudi jer evo u dva puta mi je otisao nedugo prije poroda.par sati

Ne mora biti.Kod mene se jedva razlikovao od vode, čist kao suza, niti traga sukrvici kako su nam pričali na tečaju.

Navečer ispao, a tek ujutro kad su me probudili trudovi krenulo par kapi sukrvice.

LollyBB
    02. Kolovoz 2019. 23:28

Julie

Manich

Julie

Ja imam vrtoglavice i uzas mi je to. Nemogu se nasloniti nigdje jer imam osjećaj da mi trbuh pritišće pa da nemam dovoljno zraka. Najbolje mi je na boku.
    Bili smo sad u kinu. Dva i pol sata roštiljanja. Ne mogu se namjestit ni sjediti toliko i onda sam se samo unervozila. Odustajem od kina dok ne rodim.

Eh kad vise nemozemo uzivati u nicemu… I ja brzo postanem nervozna ako se nemogu namjestiti.. Moj sincic opet ima utakmicu izgleda u stomaku cijeli stomak mi se trese koliko me mlati.. Smjesno mi je sto su tako aktivni u trbuhu a kad se rode 3 mj budu ko bubice hahah jedva da se micu.. 🤔😊😝

Tak je i meni, pogotovo u kinu, neznam dal je zbog glasnih zvukova ali citav film luduje 😂🙈

Mi smo prije 2 dana bili u kinu. Cijeli film je skakao. lol

02. Kolovoz 2019. 23:43

Julie

Manich

Julie

Sigurno mu cudno cuti tako glasno nesto.. Moj se meni javlja ako pustim muziku na mobitelu i stavim pored sebe mob.. Opasni su ali meni se moj javlja i nalon obroka... Bilo kojeg... Najvise poslje slatkog naravno.. 

Julie
    02. Kolovoz 2019. 23:45

LollyBB

Julie

Manich

Julie

Mi smo prije 2 dana bili u kinu. Cijeli film je skakao. lol

Ja mislim da oni to cuju pa reagiraju  😂🙈

02. Kolovoz 2019. 23:49

Bome sad razmisljam o tome koliko se cesto javlja bebac i kontam si ako bude ovakav i kad se rodi nema meni spavanja.. Super je aktivan otkad se probudim pa onda bude malo miran i onda poslje rucka opet igranje i popodne ako legnem odspavati onda se umiri i on i navece kad gledam tv je aktivan cijelo vrijeme.. Bebaciiiiii nasiiii 🤗❤️🤗❤️ kako smo vec svi daleko dogurali... Proletilo vrijeme.. 

sara2019
    02. Kolovoz 2019. 23:53

danica_zvijezda

danica_zvijezda

sara2019

ReginaP

ayla

El imao ko vodenkasti iscjedak s sluzi el to normalno?

Mozda da pitas cure na Ljetnima da nije sluzni cep to?

Sluzni cep je vise smeckast i onako ljepljiv tj ljigav..sa prvim mi je otisao 3 sata prije pocetnih trudova a sa drugim sat vremena prije..neki kazu da zna otici i do dva tjedna prije..Mene cudi jer evo u dva puta mi je otisao nedugo prije poroda.par sati

Ne mora biti.Kod mene se jedva razlikovao od vode, čist kao suza, niti traga sukrvici kako su nam pričali na tečaju.

Navečer ispao, a tek ujutro kad su me probudili trudovi krenulo par kapi sukrvice.

Ma da sve smo mi razlicite pa svakome drugacije..meni plodna voda u obje trudnoce busena u radaoni tesko se otvaram i 100 drugih cudesa a recimo taj cep mi otisao isti dan kad sam i rodila a nekom odlazi danima prije i da valjda nije kod svakoga isto meni je bas bio smeckast

• minnie_me
    03. Kolovoz 2019. 06:08

U prvoj trudnoci sluzni cep  mi je ispao dva tjedna prije poroda

luce35
    03. Kolovoz 2019. 07:05

Jutro, jeste prezivile neveru?
    Kod mene je lomilo stabla, u zadnji cas smo uspjeli unijeti cvijece s terase 😶.
    Jutros prohladno, bojim se da je bura rashladila more 😪

Julie
    03. Kolovoz 2019. 07:25

Jutro. ☀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.