jutro cure.. ne znam sto bih uopce rekla za ovu tragediju na Kajzerici.. prestrasno
--
Čaj od lista maline ima u Farmaciji ovaj sto je Frajla napisala (uspjela sam zaboraviti kako se zove znam da je na S haha)
A ja sam uzela u BioBio u Areni od Agristara, u Avenue Mallu nemaju i nece dobiti do 9. mj
--
Ma ja spavam kako stignem, ionko se nikako ne mogu namjestit :D Jedino ako sam u polulezecem polozaju me gusi pa ne mogu tako lezat.. I meni recimo cijelu trudnocu nikako ne pase lezanje na lijevom boku nego desnom
--
Odoh na zadnju kontrolu u Vuk Vrhovec i dogovor sta cemo nakon poroda, valjda ce stitnjaca doci k sebi nakon poroda
Inace spavam na boku pa sam samo nastavila. Odmaranja su mi cesto na ledjima. Ja sam se jos dosta dizala kao da nemam trbuh naprijed s trbuhom i sad sam zato zabrinuta jer me to nes kod pupka boli kad se dizem, okrecem, ali cak pomalo i samo od sebe. Nisam si valjda kilu nabila?!
Deja hvala ti ❤️ idemo u Zadar do utorka. U sri me vec ceka endokrinolog, a cet ginic tak da moram biti tu. Cure jel mislite da je pametno da ponesem papire sa sobom za svaku slucaj od trudnoce, krvne grupe itd? Imam sve u jednom fasciklu.....
Deja hvala ti ❤️ idemo u Zadar do utorka. U sri me vec ceka endokrinolog, a cet ginic tak da moram biti tu. Cure jel mislite da je pametno da ponesem papire sa sobom za svaku slucaj od trudnoce, krvne grupe itd? Imam sve u jednom fasciklu…..
Sretan put!
Uzmi ti njih samo, meni je dr rekla da idem kud ocu ali papire uvijek nosit 😊
Ja sam isto na moru, stoje u koferu 😊
Julie --obavezno uzmi 😊 meni js dr.rekao da ih uvijek imam u torbi, makar isla u ducan po kruh.. nikad ne znas sta se putem moze dogoditi..
Sto se spavanja tice, mislim da se u danasnje vrijeme previse drami oko toga. Ljudi svasta procitaju na internetu. Bez uvrede ikome. Ali ako doktor nije rekao da trebate lezati samo na lijevom boku (sto kazu kod sumnje na zastoj u razvoju) to je maltretiranje bezveze same sebe. Lezim kak mi je udobno. Nije to samo tako da ce se sad prekinuti krvotok ak lezis na ledima
Ja sam isto tako razmišljala,ali evo meni ginekolog u bolnici rekao na lijevi bok obavezno zbog protoka i plodne vode. Doduše ja sam heparinka
Ja sam tek sad shvatila da cijelo vrijeme imam BH kontrakcije. Oduvijek sam govorila da mi je nekad pritisak a ginekolog mi dao magnezij davno već kao terapiju,i mirovanja više. Sad kako sam već 28+1tt više osjećam ta stezanja. I tako par puta dnevno. Ima li od vas itko te kontrakcije? Cijeli trbuh se stvrdne ali jako kratko traje. To mi se dogodi pogotovo ako se beba jako miče,ako dugo sjedim ili sam duže na nogama,i ako mi je mjehur pun. Pregled mi je tek za 10 dana..
Hvala curke ❤️ Ponijela sam i krenuli smo 🤗
Sretan put! Ja sam isto po preporuci doktorice vukla sve papire.
Sortiraj odgovore
Najstariji