Jutro cure, jeste se naspavale 😀.
Ja ustala ukocena skroz, sanjam spavanje na stomaku 😂.
Minnie jesu ti vec rekli da ides na carski ili? Obicno termin zakazu 2 tj prije termina ukoliko je prisutna indikacija za carski
Jutro curkeeee... Citam sad te vase strahove oko poroda i moram priznati da i meni vise nije svejedno.. Iako mi je tolerancija na bol zaista dobra jer sam zivjela sa migrenama jakooo dugo i mislim si ako sam to podnjela ma i porod cu jer zene koja god je patila od migrena zna kakva je to bol.. Eh i neki dan sam zaboravila pohvaliti akupunkturu netko je pisao da ide bas na ovu pred porod ja sam isla za migrenu i preporodila se. Mozda da sam se ranije sjetila bi isla i ja.. Ali doktorica je sada na godisnjem pa nemogu po uputnicu a sumnjam da cu se uspjet ubaciti za termine kod nas jer bude dosta guzva oko toga ljudi otkrili cudo akupunkture pa svi idu.. 😊 Uglavnom ja budnaaaa jer moram kod zubaraaaa uhhh.. Od straha me ni ne boli vise zub 😁🤔🤣🤣
Jutroo 😊 E gdje ste kupovale caj od lista maline? Ja pitala u ljekarni, nema. Pitala na standu gdje prodaju te cajeve, nema 😕
Jesi probala u biljnoj ljekarni ili na standovima onim po trg.centrima, oni znaju imati veliki izbor cajeva
Jutroo 😊 E gdje ste kupovale caj od lista maline? Ja pitala u ljekarni, nema. Pitala na standu gdje prodaju te cajeve, nema 😕
Ja sam pitala na štandu kod travara i nisu imali od maline, samo od kupine. Onda mi je rekao čovjek da je to isto, sad opće ne znam šta da radim s tim.
Ja sam pitala na štandu kod travara i nisu imali od maline, samo od kupine. Onda mi je rekao čovjek da je to isto, sad opće ne znam šta da radim s tim.
Pobjeglo. Ali koliko sam čitala, dođe na isto. 😊
Jutro, drage zenice!
Dok sam citala vase stare postove vidjela sam da pisete kako treba spavati na boku i tako sam isla malo googlati zato je to tako... Prije spavanja sam procitala clanak zasto nije dobro spavati na ledjima, a meni tako najlakse u ovom stanju.. Znaci, probudila sam se 58 puta i svaki put sam bila na ledjima. Preznojila sam se od muke. 🙈🙈🙈
Nisam probala u biljnoj ljekarni. Al sam pitala one travare u kauflandu, kazu imaju samo caj od lista kupine, pa nisam htjela uzet. Mislila sam da nije isto kao 🤔
Iva, sad bi ti Aurora rekla - nama su na tecaju rekli... Hahahha al rekli su da ne trebamo spavat na leđima zbog pritiska na venu cavu, koja smanji dotok krvi (samim tim i kisika) u maternicu, posteljicu pa treba izbjegavat taj polozaj. Kao maksimalno 3 min lezanja na leđima. Ja znam pogledat cijelu seriju na leđima, iako osjetim da me pocne zdjelica bolit. Kad idem spavat, obavezno legnem na bok. Usred noci se znam probudit na leđima i ako protezem noge, osjetim da bi me mogao uhvatit grc ako napravim krivi pokret. Al ne trebas se sad toliko opterecivat s tim, ne znam koliko si trudna, al sto vise idu tjedni, sve ti je i teze lezat na leđima. Bar je meni tako 🙂
Jutro svima ☀️ evo mi se lijepo spremamo i uskoro krecemo na more 😍
Ja sam caj kupila u ljekarni, kosta 12 kn i mali je, ima za jedno 8 salica, tak mi je rekla farmakologinja. Treba pitati u vise ljekarni, ova moja nije biljna tak da pogledajte jos malo.
Citam vijesti od jutros o nocasnjem visestrukom ubojstvu u Zg. Dok smo spavali grad je bio pod opsadom. Strasno sto sve hoda gradom.
Noemi jesu li vam rekli od kojeg tjedna je bitno to da nismo vise od 3min na ledjima? Ja spavam nocu na boku, al sva dnevna lezanja me vuku na ledja.
Sortiraj odgovore
Najstariji