Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    02. Kolovoz 2019. 07:56

Noemi1

Jutroo 😊 E gdje ste kupovale caj od lista maline? Ja pitala u ljekarni, nema. Pitala na standu gdje prodaju te cajeve, nema 😕

U ljekarni, neka kvartovska privatna. Obicno nemaju, ali mi naruce i dode taj dan popodne ili najkasnije sutradan. Suban proizvodi, skoro svi imaju njihove cajeve, pa samo dodaju na listu tu vrstu, nije sad neka nepoznata marka. 12,50 kn platim kutijicu

• Noemi1
    02. Kolovoz 2019. 07:58

Kengurica

Noemijesu li vam rekli od kojeg tjedna je bitno to da nismo vise od 3min na ledjima? Ja spavam nocu na boku, al sva dnevna lezanja me vuku na ledja.

Nisu nam rekli od kada 🤔 al tamo su uglavom trudnice kojima je termin u 9, 10mj. Meni je gin jos u 24tt rekao da izbjegavam lezanje na leđima zbog mogucih nesvjestica (iako ja nemam nikakvih problema u trudnoci) nego kao, to se moze dogoditi svakome.

02. Kolovoz 2019. 08:00

Jutro, curke! Imam jedno pitanje. Uspjevate li kontrolirati prehranu u ovim zadnjim mjesecima / tjednima trudnoce? Ja sam stalno gladna od kad otvorim oči pa dok ne zaspim. Prva 4mjeseca nisam dobila nista i sad u 4 mjeseca 15kg. Mislim, nek' dobijem i 30kg samo sto mi tesko pada ta tezina. 
    A nemrem si pomoć. Rekla sam jučer da od danas pazim na prehranu, al' evo probudila se gladna ko' vuk i sad bih odmah pojela sve iz hladnjaka... Kme!

• Iva2
    02. Kolovoz 2019. 08:00

Noemi1

Nisam probala u biljnoj ljekarni. Al sam pitala one travare u kauflandu, kazu imaju samo caj od lista kupine, pa nisam htjela uzet. Mislila sam da nije isto kao 🤔
    Iva, sad bi ti Aurora rekla - nama su na tecaju rekli… Hahahha al rekli su da ne trebamo spavat na leđima zbog pritiska na venu cavu, koja smanji dotok krvi (samim tim i kisika) u maternicu, posteljicu pa treba izbjegavat taj polozaj. Kao maksimalno 3 min lezanja na leđima. Ja znam pogledat cijelu seriju na leđima, iako osjetim da me pocne zdjelica bolit. Kad idem spavat, obavezno legnem na bok. Usred noci se znam probudit na leđima i ako protezem noge, osjetim da bi me mogao uhvatit grc ako napravim krivi pokret. Al ne trebas se sad toliko opterecivat s tim, ne znam koliko si trudna, al sto vise idu tjedni, sve ti je i teze lezat na leđima. Bar je meni tako 🙂

Hahhahah, nisam bila na tečaju, znači u tome je problem😂😂
    Sad sam 27.tjedan.
    Hvala puno na odgovoru. Sad mi je lakše kad znam da je to normalno.
    Rekla sam mužu da me prevrti na bok ako me slučajno nađe da spavam na leđima.🙄

Frajla
    02. Kolovoz 2019. 08:02

Sto se spavanja tice, mislim da se u danasnje vrijeme previse drami oko toga. Ljudi svasta procitaju na internetu. Bez uvrede ikome. Ali ako doktor nije rekao da trebate lezati samo na lijevom boku (sto kazu kod sumnje na zastoj u razvoju) to je maltretiranje bezveze same sebe. Lezim kak mi je udobno. Nije to samo tako da ce se sad prekinuti krvotok ak lezis na ledima

Frajla
    02. Kolovoz 2019. 08:06

Ayla, pa ti si od sutra u terminu 🎉🎉🎉
    Sto se otvaranja tice, u terminu je to totalno nebitan podatak. Moja (bolnicka) doktorica ga ni ne govori, jer apsolutno nista ne znaci. Neke zene budu po 3-4 prsta, danima hodaju i nist. Ja bila 1 prst kad su me primili u bolnicu, u ponoc jos u vjek 1, u 2 sata 6 prstiju i u 3 imala djete u rukama. Ta otvorenost je nesto sto se preokrene u trenu

• Iva2
    02. Kolovoz 2019. 08:06

Ma istina, slažem se, al nakon spontanoga pušem i na hladno. Ne bih htjela ugroziti dijete zbog svog neznanja ili nemara, tako da ću napraviti sve što je u mojoj moći da je zaštitim.❤️

• pahuljicaa
    02. Kolovoz 2019. 08:15

Dobro jutro 🤗🤗
    Nama pase ovaj dalmatinski zrak 😂 ovo je prvi puta u zadnjih 7 mjeseci da sam se probudila u 8 🎉😂 sokirana sam... inace sam budna svaki dan prije 6.. cak nisam u noci ni na wc isla... a sad kavica u miru na terasi dok dragi jos spava ☕☕

• Noemi1
    02. Kolovoz 2019. 08:16

Hvala cure za info za cajeve. Pogledat cu onda jos u par ljekarni, ak nist drugo, uzet cu preko neta 😊
    Ma da, ni ja se ne opterecujem tim lezanjem i spavanjem na leđima, ak mi je udobno tako, lezim. Ako nije, prevrnem se na bok (doslovno prevrnem, tesko se okretati 😂)

02. Kolovoz 2019. 08:33

Ja sam prakticki posljepodne na ledjima na kaucu doduse u polusjedecem polozaju... Kad spavam ljevi ili desni bok na ledjima mi bebac poludi tako da nemogu nikako na ledja iako mi nekad fali lec onako i istegnut se ali sada je to sf jer sve zateze a i bebac se odma buni.. I da okretanje tokom noci je koma hahhaah sad vec a kako ce na kraju biti.. Kad hodam sam ko patkica kad se ustajem sa poda kao slonica a kad se okrecem na krevetu kao kit hahhahaja svaki put druga elegantna zivotinjica.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.