Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Kolovoz 2019. 14:00

Aurora87

Schawli

DijMar

Angelina

DijMar

Angelina

samy_lo

Koliko ste se udebljale?
    Ja sam sa 69 zatrudnila,sada imam 76

Samo 20kg sam dobila 😂

A s koliko si zatrudnila?

62. Ja si i sad izgledam kao da imam toliko 😆

Pa i mislila sam da nisi imala puno ranije…
    Meni je sve u trbuhu…nis drugo mi se ne deblja 😂 sise i bokovi su isli nekih 2-3 cm, a ostalo je sve isto. Ja sam sa 66 sad na 77/78, ovisi koja vaga haha

Ja krenula s 55kg, a sad sam u 35tt na 70kg. Celulita valjda nemam jedino iza uha. 😃

Hahaha, dobra si🤣. A daj mi reci, jesi li sad na kraju dobila vise kg ili si se ravnomjerno debljala?

Prva 4 mjeseca nisam nista dobila jer sam puno rigala. Od 6 mjeseca nadalje je krenulo tovljenje. Stalno sam jaaakoooo gladna. Ne mogu si pomoći. Tko zna do kraja koliko cu dobiti. Brijem da mi +20 ne gine.

PatyDi
    01. Kolovoz 2019. 14:41

Ne znam kako vi, ali ja volim pricati s ljudima vise nego bit na mobu 😊 I kod gin uvijek ista prica, ako ima koja trudnica da ceka, tipka po mobu, a ja bih izmjenjivala iskustva 😆 I na kraju moram i ja tipkati 😂

• ReginaP
    01. Kolovoz 2019. 14:59

DijMar

Ne znam kako vi, ali ja volim pricati s ljudima vise nego bit na mobu 😊 I kod gin uvijek ista prica, ako ima koja trudnica da ceka, tipka po mobu, a ja bih izmjenjivala iskustva 😆 I na kraju moram i ja tipkati 😂

Joooj ja se uvijek nadam da ce biti netko za popricat.. Bas mi bude drago kad naidjem na nekog tko voli malo popricat, iako vecinom svi ili budu na mobu ili u svom filmu i onda mi bude bed pa zujim okolo ili ucim njemacki na duolingu haha

01. Kolovoz 2019. 16:04

Hahha Aurora sutiii tjesim seee hahaah... Bas su slatki ti klinci i njihove ideje.. 

PatyDi
    01. Kolovoz 2019. 16:07

Kako me naljutila sad gin  Baš je bila sva neka bahata i prvo me pitala što sam došla kod nje ako idem u drugi grad pa onako s visoka nekoliko puta se pravila glupa i pitala jel se selim ili ne jer uopće nije slušala što joj pričam pa kao nek se naručim onda opet u Pulu ili u Čakovec jer mi trebaju češće kontrole radi te vode i opet ja njoj da se selim definitivno! Više mi je dosta tih njihovih uzv koji svaki mjeri drugačije jer u TA je voda bila 23, a kod nje sad 20, dok je u TA beba odgovarala tjednima na zadnjem pregledu i sad je na jednom čak za 2 i pol tj veći!!! Pa kao nosim nisko i uloživa za jagodicu prsta i da moram odmarati popodne, a kao debilu mi je na papir ko podsjetnik napisala za brojenje pokreta bebe iako sam joj lijepo dogovorila da ga uredno osjećam i kao da brojim pokrete... 

• pahuljicaa
    01. Kolovoz 2019. 16:35

Krenula sam s 53 kg, sad smo 63 🙄 mislim da mi je pola toga otislo u cice 🙈 i to mi je bas koma jer sam i prije trudnoce imala malo vece cice 3, dobila strije po cicama i malo celulita po nogama.. strije na trbuhu zasad nemamo, mazem se stalno s kremicama i uljima... 
    Ja sam 2 dana prala i peglala ves 😏😏 spremili smo se i putujemo na more..🐳🐋🐳 muku sam namucila s kupnjom kupaceg 🙈

• Kengurica
    01. Kolovoz 2019. 19:10

Meni su cice za broj vece i to je to i kad barem ne bi dalje isle, al sumnjam da nece kad mlijeko dodje. Imam male, ali si mislim da sto vise narastu te male to su im vece sanse da ce kasnije biti suhe šljive. Lijane za bebu postanu nakon dojenja 😂😂

01. Kolovoz 2019. 19:38

Gdje nam je Ayla da nije mozda otisla roditi? Aylaaaa javiii nam seeee. 🤔😉

• pahuljicaa
    01. Kolovoz 2019. 20:10

Ja vec 3 puta mjenjala velicinu grudnjak 😂😂 prije su mi bile taman, sad su dragome super, a ja se nadam da ce se vratiti na staro.. niska sam i sitna i same su me cice 🙈🙈

01. Kolovoz 2019. 21:19

Blago vama i cickama.. Moje su bileeee divne prva 3 mj a onda kao da ih je netko ispuhao hahahahah zapravo su se samo vratile na staro sad su samo malo okruglije i tamnije bradavice.. Ja sam sto se tice kila na plus 6 i dalje.. I sve ato sam dobila je otislo u stomak i nigdje dalje.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.