Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Kolovoz 2019. 21:50

Dobro vecer curke, citam vam al kao sto znate nepise mi se 😂😂 bas sam zeljna nekako mira valja kako se sve pribrizilo tako ja zelim mir i tisinu, ali naravno trenutno je kod kuce nemam 🙄🙄 al dobro prezivljavam nekako odem u sobu pa sam mirna.. Uglavnom jos nisam rodila, bila sam na kontroli bebonja ima preko 3 kg 😍 vise se nemoram cuvati cak kaze da mogu i na more, a ja jedva da i po kuci se krecem kud od vrucine tud i od tezine sve me zateze al dobro budem prezivila jos ovo zera kad sam vecinu prevalila.. 😄

• Kengurica
    01. Kolovoz 2019. 21:57

Ayla drzi see! 

luce35
    01. Kolovoz 2019. 22:07

Moje sise se nisu povecale al i prije trudnoce su bile velike pa bolje da ne mrdaju 🤣🤣.
    ...
    Cura vise nije na zadak,  namjestila se lijepo pa mi sad nogicama zbija zeludac 😶. Vecera mi u grlo dosla 🤣🤣

01. Kolovoz 2019. 22:10

Deja1988

ayla

Dobro vecer curke, citam vam al kao sto znate nepise mi se 😂😂 bas sam zeljna nekako mira valja kako se sve pribrizilo tako ja zelim mir i tisinu, ali naravno trenutno je kod kuce nemam 🙄🙄 al dobro prezivljavam nekako odem u sobu pa sam mirna.. Uglavnom jos nisam rodila, bila sam na kontroli bebonja ima preko 3 kg 😍 vise se nemoram cuvati cak kaze da mogu i na more, a ja jedva da i po kuci se krecem kud od vrucine tud i od tezine sve me zateze al dobro budem prezivila jos ovo zera kad sam vecinu prevalila.. 😄

Velika curka, ajmeeee🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Znas sad sta moras da ubrzas, ili muza napastovati ili prati prozore😂😂😂

O da velika uh 😁 prije cu prati prozore nego li muza napastovati😂😂

01. Kolovoz 2019. 22:13

O daa, nespominje doktor da bi mogla ranije a ja nekako to prizeljkujem 😊

luce35
    01. Kolovoz 2019. 22:30

ayla

Ajde  ajde navali na muza i krenut ce prije termina 😀

01. Kolovoz 2019. 22:40

luce35

ayla

Ajde ajde navali na muza i krenut ce prije termina 😀

Da nisam ovoliko troma mozda i bi, boli me prepona stidna kost ma sve, a i imam osjecaj da sam i zaboravila kako se to radi 😂😂😂 

• minnie_me
    02. Kolovoz 2019. 00:07

ayla

luce35

ayla

Da nisam ovoliko troma mozda i bi, boli me prepona stidna kost ma sve, a i imam osjecaj da sam i zaboravila kako se to radi 😂😂😂

Ayla ja i ti smo u istoj situaciji. Ja jos 18 dana do termina ni kod mene nema naznaka. Znam kako se osjecas i kako ti je. I mene boli ta stidna kost cesto. Osjecaji pomjesani skroz. Jedva cekam kraj, u neku ruku sretna u jednu ruku se bojim dali ce sve biti ok. Bebica tuce na sve strane.. Nisi jedina.drugi tjedan na kontrolu i otprilike se nadam da ce mi zakazati tocan dan carskog,ovako sam ni na nebu ni na zemlji.. 

sara2019
    02. Kolovoz 2019. 01:38

minnie_me

ayla

luce35

ayla

Ayla ja i ti smo u istoj situaciji. Ja jos 18 dana do termina ni kod mene nema naznaka. Znam kako se osjecas i kako ti je. I mene boli ta stidna kost cesto. Osjecaji pomjesani skroz. Jedva cekam kraj, u neku ruku sretna u jednu ruku se bojim dali ce sve biti ok. Bebica tuce na sve strane.. Nisi jedina.drugi tjedan na kontrolu i otprilike se nadam da ce mi zakazati tocan dan carskog,ovako sam ni na nebu ni na zemlji..

Pozdrav trudnicama koje broje jos sitno..i ja sam 18 dana do termina i stvarno vec padam u depresiju od svega.osjecam se kao invalid,inace sam po prirodi hiperaktivna i bila sam evo  sve do prije mjesec dana u konstantnom pokretu.djeca posao kuca obaveze,ali ovaj zadnji mjesec sam koma.od bolova stidne kosti uspjeh je svaki pokusaj okretanja sa jednog boka na drugi..jedva cekam da prodje sve,ali u drugu ruku kad pomislim sta me ceka onda nebi jos radala,ali eto dani idu blizi se i taj i znam da kad tad mora doc taj trenutak ali isto tako da ce sve proci i da cu ubrzo imati svoju curicu pored sebe..kako se vi osjecate?jel se polako otvarate.Ja sam u 34 om tjednu bila otvorena za 1 prst a jucer na pregledu u T.A nikakav pomak sve isto,ali ima jos vremena

02. Kolovoz 2019. 04:56

Minnie_mi tako nekako sve pomijesano i onda jos strah, ti makar znas da ides na carski pa je drugacije ja cekam da nes krene, pomaklo se nije nista a 2mj mirovala sad se krecem i sijedim samo da krene..
    Sara samo polako makar si otvorena meni je cerviks samo skracen i to je tako vec 2mj, jos toliko cemo izdurati do poroda smiriti se u glavi i lagano 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.