Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelina
    01. Kolovoz 2019. 12:38

DijMar

Angelina

samy_lo

Koliko ste se udebljale?
    Ja sam sa 69 zatrudnila,sada imam 76

Samo 20kg sam dobila 😂

A s koliko si zatrudnila?

62. Ja si i sad izgledam kao da imam toliko 😆

mc_zgb
    01. Kolovoz 2019. 12:45

Ja sam za sada na nekih +8kg i čisto mi je to ok. Danas je napokon u Zagrebu bolji dan, tj može se disati i odmah sam i ja poletnija. Odmah sam opeglala veš koji mi se vucara danima već, oprala novu turu, obrisala prašinu, još ručak napravim i već se osjećam kao da sam čuda napravila  Al s obzirom na zadnja par dana to i je čudo, jer sam se samo vukla ko crkotina, ubiše me ta vrućina odjednom. Vrhunac mi je bio skuhat ručak i otić u dućan.
    ...
    Ako koga zanima, bila sam jučer na akupunkturi (doduše, na tretmanu za leđa samo, što se tiče onoga za porod to kreće od 36. tjedna). Dobila sam sad termine svaki tjedan pa se iskreno nadam da će pomoći. Moram priznati da mi je već nekako lakše bilo sinoć spavati, nisu me boljela leđa niti išijas toliko. Sama procedura je stvarno ok, malo kao da pecne kad ubode, a na nekim mjestima niti nisam osjetila. I odležiš pola sata i to je to. 

• Kengurica
    01. Kolovoz 2019. 12:48

Manich najnajsladji su tad. I moj necak ima provale s trbuhom, par mj je stariji od tvoje necakinje. Nosio neki dan igracke bebi u tibici pa kao,  ovu neće beba, radije bi ovu. Kad je bio manji je jednoi teudnici rekao, otvoli tibicu da vidim bebu. 😆. 
    Luce vidim tu kisu, dobro je sto ce dan iza biti opet toplo, ali da, nema jutarnjeg kupanja.
    Ja sam i dalje na malo manje od 5kg. 

• Kengurica
    01. Kolovoz 2019. 12:50

Mc mene zanima. To u Vinogradsko? Da li moram tamo i radjati ako to zelim, koliko se ceka prvi termin?

mc_zgb
    01. Kolovoz 2019. 12:58

Kengurica

Mcmene zanima. To u Vinogradsko? Da li moram tamo i radjati ako to zelim, koliko se ceka prvi termin?

Da, Vinogradska. Nema ti to veze uopće s tim gdje ćeš rađati, jer ovo je posebna ambulanta. Dakle radi se o ambulanti za bol, odeš kod svoje ginekologice (ukoliko ćeš ići na tu akupunkturu za porod) i tražiš ju D1 uputnicu za akupunkturu (ako ti je ginekologica malo blesava pa ne zna na šta bi ti pisala uputnicu, reci da je to povezano s anesteziologijom, jer mislim da je to pod njihovim odjelom ili tako nešto). Onda možeš otić u tu ambulantu za bol u 34. tjednu ili možeš nazvati i kažeš da si trudnica i da bi htjela taj tretman i onda ti daju neki termin od 36. tjedna da ideš. 

• Kengurica
    01. Kolovoz 2019. 13:04

Joj super mi se to cini. Mislim da cu traziti to. 

• samy_lo
    01. Kolovoz 2019. 13:05

Ja sam prosli mjesec imala 73,5 sto znaci da sam za nepunih mjesec dobila nesto manje od 3 kg.
    A i nadala sam se tome,jer obicno zadnja 2-3 mjeseca se najvise deblja.
    Joj zene mene za 3-4 dana ceka krecenje.Tj.muz ce kreciti pa cemo zajedno sve prebrisati,ocistiti.A onda ja moram kuhinju,sudje srediti.I tako te coskove.
    Zatim imamo nas praznik 11 augusta,pa cu onda da operem svu robicu i da idem po krevetic i jos sta mi treba za bebicu i da spremim kofer za porodiliste.

PatyDi
    01. Kolovoz 2019. 13:15

Angelina

DijMar

Angelina

samy_lo

Koliko ste se udebljale?

Samo 20kg sam dobila 😂

Pa i mislila sam da nisi imala puno ranije...
    Meni je sve u trbuhu...nis drugo mi se ne deblja 😂 sise i bokovi su isli nekih 2-3 cm, a ostalo je sve isto. Ja sam sa 66 sad na 77/78, ovisi koja vaga haha

01. Kolovoz 2019. 13:27

DijMar

Angelina

DijMar

Angelina

samy_lo

Koliko ste se udebljale?

Samo 20kg sam dobila 😂

Pa i mislila sam da nisi imala puno ranije…
    Meni je sve u trbuhu…nis drugo mi se ne deblja 😂 sise i bokovi su isli nekih 2-3 cm, a ostalo je sve isto. Ja sam sa 66 sad na 77/78, ovisi koja vaga haha

Ja krenula s 55kg, a sad sam u 35tt na 70kg. Celulita valjda nemam jedino iza uha. 😃

• ReginaP
    01. Kolovoz 2019. 13:53

Uh ja krenula sa 69 i do 22. tjedna nista i onda je krenulo :D sad sam na +10, ali secer mi je ok i vecinom mi je u stomak otislo pa mi nitko ne prigovara.. Osim sto sam se usmastila sva haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.