Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    01. Srpanj 2017. 21:50

Dorja91

Sto se tiče imena mom su i dalje hrvatski kraljevi in, al cekam kad se preselimo u svicarsku hoce li i dalje imati tu misao. Najdraže su mu Mislav, Borna i Petar Krešimir, dok bi ja Adrian, Filip, Matija…..

Petar Krešimir mi je malo pree dugo. Znam jednog tipa koji se tako zove i dosta ljudi mu se sprdaju s imenom. A nije šonjo, nego ime je eto malo...kako da kažem....čudnjikavo dugo.
    Od navedenih meni je najljepše (a i univerzalno je, može zvučat kao strano) Adrian

žena-majka-carica:)

I_me
    01. Srpanj 2017. 21:54

sanjchi255

I me, super vrt..jel mi se to cini ili je to na balkonu/terasi?
    Dorja ja sam na lubenici isto kao Tea. I to jedem nenormalno puno..pa ne smijem od wc-a nikud😂😂😂
    Teapa sretan mu onda divan dan! 😘😆😘😘😘

Tea i ja se pridruzujem cestitkama! 😘
    Ja lubenicu jos nisam jela ove godine. Nekak ja uvijek idem po spezu pa mi se ne da vucarat. Sutra muz ne radi pa cu ga nacimat da kupi 😍
     Sanjchi zivim u zgradi u prizemlju i imam komad zemlje 2mx2m. Tu su zasadjeni zacini i krastavci. A rajcicu, salatu i papriku smo zasadili u veeeeelike vaze ( 9 kom) od rajcice samo cherry jer mi je ta najdraza i dugo traje i samo ju uberem i u jednom zalogaju pojedem. 
    Ovo na ogradi je blitva i bosiljak ( al se bosiljak slabo vidi na slici) tu nam je bilo cvijece al se nije primilo pa muz zasadio zelenjavu i raste. Persina i kopra imam na bacanje pa ono sto ne iskoristim svijeze, naberem, operem, nasjeckam, zapakiram u vrecice za meso i u zamrzivac. 

I_me
    01. Srpanj 2017. 21:58

Dorja91

Sto se tiče imena mom su i dalje hrvatski kraljevi in, al cekam kad se preselimo u svicarsku hoce li i dalje imati tu misao. Najdraže su mu Mislav, Borna i Petar Krešimir, dok bi ja Adrian, Filip, Matija…..

Aaaaa meni je Borna top ime za deckica 😍

01. Srpanj 2017. 21:58

treca_sreca

…šta ja jedina sama perem/peglam bebi robicu?? Nisam znala da je to đir da bake rade:)

I ja solo...sveki se nije ponudila nego je samo utrpala meni da si operem i slozim😏

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    01. Srpanj 2017. 21:59

treca_sreca

…šta ja jedina sama perem/peglam bebi robicu?? Nisam znala da je to đir da bake rade:)

I ja sama... nekako ne zelim to nikom dat da mi radi, to je za moje djete i mama ce mu sve srediti, to mi je gust bas jedva cekam da sve operem pa peglam 😊😊😊 
    Danas mi je seka rekla neka ostavim robicu mami neka mi sredi, a ja sam odmah ispalila: nema sanse. 😂😂  

I_me

treca_sreca

Nisi jedina.. i ja sve moram sama .

I_me

sanjchi255

I me, super vrt..jel mi se to cini ili je to na balkonu/terasi?
    Dorja ja sam na lubenici isto kao Tea. I to jedem nenormalno puno..pa ne smijem od wc-a nikud😂😂😂
    Teapa sretan mu onda divan dan! 😘😆😘😘😘

Tea i ja se pridruzujem cestitkama! 😘
    Ja lubenicu jos nisam jela ove godine. Nekak ja uvijek idem po spezu pa mi se ne da vucarat. Sutra muz ne radi pa cu ga nacimat da kupi 😍
    Sanjchi zivim u zgradi u prizemlju i imam komad zemlje 2mx2m. Tu su zasadjeni zacini i krastavci. A rajcicu, salatu i papriku smo zasadili u veeeeelike vaze ( 9 kom) od rajcice samo cherry jer mi je ta najdraza i dugo traje i samo ju uberem i u jednom zalogaju pojedem.
    Ovo na ogradi je blitva i bosiljak ( al se bosiljak slabo vidi na slici) tu nam je bilo cvijece al se nije primilo pa muz zasadio zelenjavu i raste. Persina i kopra imam na bacanje pa ono sto ne iskoristim svijeze, naberem, operem, nasjeckam, zapakiram u vrecice za meso i u zamrzivac.

Pa super ste se snasli, i opet imate nesto domace🤗

01. Srpanj 2017. 22:02

Meni je fora ime Matija..(ne zato sto se moj dragi tako zove😂😋) nego sto moze bit i za decka i za curu
    Lijepo je i Borna...ima lijepih muskih imena...meni je David number one😍

violeta1
    01. Srpanj 2017. 22:09

Moji su sestri kupili sve od odjece, dekice, pelene....za jednu i drugu curu i tako su rekli meni ce. I ja ok. Nikad od nikog nista ne trazim dok moja seka je da moram rec termit, cak sam i pred njom i mojima rekla da bi ona i mrvice od kruha odnjela od njih doma da moze 😂 Uglavnom, danas smo bili svi kod mojig i moja seka meni kaze pa eto ona je rekla nek moji meni kupe kolica za djete, nece ona trazit da njoj ista kupuju. Ja onak u cudu blejnila koji klinac!? Nit znam kolko su moji potrosili na nju i djecu nit sam trazila da meni sta kupe jer kupuju njenoj djeci, a ona meni onak nece trazit da njoj nesta kupuju! Ona kad je rodila prvo, muz joj god dana sjedio doma, a ona od porodiljnog i moji roditelji su kupovali sve djetetu, ja nikad nisam nista komentirala. Dode mi da kazem mojima da ne zelim nista, neka daju sestri sve, da slucajno ne bih ona patila. A uzela sam nesto robice od nje i sad ne znam dali sam napravila uopce dobro sto sam i to uzela. Muz je protiv. I jos trebali su ona i djeca doci kod mene veceras da mi drustvo prave jer sam sama jos je to njena ideja bila,  pa je poslala poruku da joj se ne da ipak dolazit. (A dolazi kod mene bas rijetko) 

Dorja91
    01. Srpanj 2017. 22:18

treca_sreca

Visnje su nisu maraske. Mislila sam ja sve srediti ali sad se dosta toga mora odraditi pa sam im proslijedila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.