Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Srpanj 2017. 11:47

Marijana ne Mamuka😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Giovi
    02. Srpanj 2017. 11:47

Jutro mamice...
    Ja jucer na faceu naletila na zenskicu koja je prodavala lot zenske robice od 0-9mj za 150kn i morala sam ici po to. Dogovorile smo se da ce mi prodati i vrtic i pokloniti barbajolice i svasta nesto.  I od dragog tetka nam je poklonila onaj isto kao mali vrtic gdje beba lezi i ima igracke iznad koje vise,sviraju i svijetle.
    Madrac sam dobila sa kreveticem tako da sam i to rijesila,jos mi je ostalo samo kolica (koja ce mi mama kupiti), kadica (koju je nak frendica rekla da ce uzeti), ona prostirka za presvlacenje koja ide na krevetic jer nemamo mjesta u stanu i posteljine,dekice i te potrepstine.
    Najvise me veseli jer su moji rekli da si trazim kucicu ili stan i sad sam sva u tome...samo ne znam dali mi koje smo na bolovanju mozemo dobiti kredit? Jedna frendica mi je rekla da na porodiljnom zene ne mogu dizati kredite,jel netko ima takvih informacija?

02. Srpanj 2017. 11:55

Evo ovaj bi krevetic uzela za prizemlje😊
    https://babyland.hr/proizvod/babyono-putni-krevetic-plavo-sivi/

02. Srpanj 2017. 12:01

Giovi hmmm...neznam dal mozes kredit dizat🤔

Giovi
    02. Srpanj 2017. 12:03

02. Srpanj 2017. 12:05

http://pegperego.hr/modularni-sustavi-3u1/book-plus-51/book-plus-51-sportivo-3u1
    Ovo je link od kolica koja sam nasla, tu su nova, a ova sto sam nasla su stara godinu dana i traze 3000. Mislite da se isplati? Ja bi ih uzela, dragi je nema dugo spomenuo da nema sanse da da za kolica vise od 3000😫 zao mi propustit priliku, a uzivo sam ih vidjela i zadovoljna sam. 

02. Srpanj 2017. 12:07

Giovi ajme robiceeee..ja jedva cekam da krenem to prat i slagat..jos moram dobit potvrdu da je curka..haha..da nas ne bi na kraju iznenadio pisonja😋

Giovi
    02. Srpanj 2017. 12:09

Daaa,kutija je ogromnaaaa i ima svegaaaaa...nisam mogla to propustiti...

02. Srpanj 2017. 12:18

A za 150 kn se definitivno isplati😀😊

I_me
    02. Srpanj 2017. 12:27

giovi za 150kn??? svaka cast!!!!
    ja sam sad gledala na stranici moje krpice..tamo lot od 3 kom 150kn 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI