Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    01. Srpanj 2017. 16:20

Sanjchi mislim da si ti pitala za sony m4 aqua... sranje od mobitela. Muz je kupio u vipu, kolegica u tcomu, od kolegice se ubrzo pokvario, 3 puta na popravak, na kraju nisu mogli popravit i dobila je zamjenski. Od muza je god dana mob, sad je 2 put na popravku. Dosao je s 1 popravka jos gorje. I ako ooet ne valja kad dode s 2 popravka trazit cemo novi. Kazu da ti svi mobiteli ne valjaju, kao takva je serija. Ja sam imala sony z3 i bio je super, sad imam samsung s7 i prezadovoljna sam. 

kleaiva
    01. Srpanj 2017. 17:02

treca_sreca

Klea tu smo negdi…ja sam 31 ali cilo skolovanje sam isla s ekipom '85e pa kontam da mi je to "generacija"

Nije mi neka računica kad je o godinama riječ....84. sam godište...33 budem 2.12. :) termin mi je oko 26.11. po uzv 30.11. al sam u obje prenijela tako da ovaj put ciljam svoj rockas :) 
    kaj se tiče madraca vidjeh na netu maloprije ovaj vitapurov i čini se super za te novčeke. 
    stvari jos ne kupujem jer ne znam spol...nadam se da budem 10.7. na pregledu saznala :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

01. Srpanj 2017. 17:15

violeta1

Sanjchimislim da si ti pitala za sony m4 aqua… sranje od mobitela. Muz je kupio u vipu, kolegica u tcomu, od kolegice se ubrzo pokvario, 3 puta na popravak, na kraju nisu mogli popravit i dobila je zamjenski. Od muza je god dana mob, sad je 2 put na popravku. Dosao je s 1 popravka jos gorje. I ako ooet ne valja kad dode s 2 popravka trazit cemo novi. Kazu da ti svi mobiteli ne valjaju, kao takva je serija. Ja sam imala sony z3 i bio je super, sad imam samsung s7 i prezadovoljna sam.

Hvala...nisam se do sad susretala s tim mobom pa nemam pojma. Neki kolega od dragog je valjda dobio na poslu ili sta ti ja znqm, a ima svoj, ovaj je skroz novi. Pa je uzeo meni. Nek bude malo za promjenu kad mi dosadi (il se pokvari) popravim staklo na svome i dobro😁 volim svoj mob, sama sam si ga birala, bio je nov novcat, iz ducana, 1000kn. Vidjet cu kako ce me ovaj posluzit😌
    Mamuka ja imam doma marelice u vocnjaku pa rekoh da ne propadnu😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Suncokretica
    01. Srpanj 2017. 17:30

Ooo vidim svi shoppingirate, neka neka vrijeme nam je 
    Ja sam isto u potrazi za povoljnim madracom i kompletom posteljine. Ne mora biti nešto preskupo ni prejeftino, ali da ne prelazi 500 kn, a htjeli bi da je ok kvalitete da bude i za drugo.
    Pa eto preporučite gdje pogledati lijepu i kvalitetnu posteljinu koja nije preskupa 

violeta1
    01. Srpanj 2017. 17:37

sanjchi255

violeta1

Sanjchimislim da si ti pitala za sony m4 aqua… sranje od mobitela. Muz je kupio u vipu, kolegica u tcomu, od kolegice se ubrzo pokvario, 3 puta na popravak, na kraju nisu mogli popravit i dobila je zamjenski. Od muza je god dana mob, sad je 2 put na popravku. Dosao je s 1 popravka jos gorje. I ako ooet ne valja kad dode s 2 popravka trazit cemo novi. Kazu da ti svi mobiteli ne valjaju, kao takva je serija. Ja sam imala sony z3 i bio je super, sad imam samsung s7 i prezadovoljna sam.

Hvala…nisam se do sad susretala s tim mobom pa nemam pojma. Neki kolega od dragog je valjda dobio na poslu ili sta ti ja znqm, a ima svoj, ovaj je skroz novi. Pa je uzeo meni. Nek bude malo za promjenu kad mi dosadi (il se pokvari) popravim staklo na svome i dobro😁 volim svoj mob, sama sam si ga birala, bio je nov novcat, iz ducana, 1000kn. Vidjet cu kako ce me ovaj posluzit😌
    Mamuka ja imam doma marelice u vocnjaku pa rekoh da ne propadnu😊

Mozda se tebi ne bude ni kvario. Mob je skroz ok, sam eto mi imamo lose iskustvo. Muz vec ludi, ima sad od prijatelja neki mob dok ceka svoj, a glupo je uzimat novi dok ne vidimo sta ce bit s njegovim. 

violeta1
    01. Srpanj 2017. 17:39

Danas sam birala robicu od sekinih cura i napunila sam jednu manju kutiju, i za sad stoji kod mene. Dok ne pokupujemo jos sto fali pa cu iduci mj sve sortirati, prati, peglati i slagati. 
    A iduci tjedan cemo ici gledat dekice i malo vidjeti sta ima na akciji i gdje. 

01. Srpanj 2017. 17:44

A vidjet cemo kak ce me posluzit🙂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    01. Srpanj 2017. 17:57

Sad krece najzanimljivije razdoblje  Za neke je krenulo odavno (Treca sreca)
    Gledala sam... Nema online za kupiti preko Orchestre... Nemamo ni Next... Nemamo bas puno izbora u Puli... Ali imamo Kik i C&A I cekamo Lidl 

Suncokretica
    01. Srpanj 2017. 18:30

Cure dođite u Zagreb u shopping hehe 
    Ja se nadam da će se PEPCO raširiti po Hrvatskoj da bude svima dostupan. Robica im je tako jeftina, a prelijepa. Sve lijepo pamučno. Majice su po 15-tak kuna, hlačice isto tako oko 15-20. A kombinezona ima već za 25 kn i to su redovne cijene! Isplati se jer sve brzo prerastu...
    Mislim da ću djetetu tamo najviše kupovati 
    Imaju dosta i drugih stvari kao npr igračaka, dekica, krpica, popluna, sve prepovoljno
    Evo što sam neki dan uzela, ručnik i deblja mekana dekica, sve po 35 kn po redovnoj cijeni!

I_me
    01. Srpanj 2017. 18:40

Suncokretica

Cure dođite u Zagreb u shopping hehe
    Ja se nadam da će se PEPCO raširiti po Hrvatskoj da bude svima dostupan. Robica im je tako jeftina, a prelijepa. Sve lijepo pamučno. Majice su po 15-tak kuna, hlačice isto tako oko 15-20. A kombinezona ima već za 25 kn i to su redovne cijene! Isplati se jer sve brzo prerastu…
    Mislim da ću djetetu tamo najviše kupovati
    Imaju dosta i drugih stvari kao npr igračaka, dekica, krpica, popluna, sve prepovoljno
    Evo što sam neki dan uzela, ručnik i deblja mekana dekica, sve po 35 kn po redovnoj cijeni!

Cula sam vec za taj pepco!! I da je jako jeftino i da je roba ok. I nemaju webshop.. i najbliza trg mi u zagrebu 🙁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.