Sanjchi mislim da si ti pitala za sony m4 aqua... sranje od mobitela. Muz je kupio u vipu, kolegica u tcomu, od kolegice se ubrzo pokvario, 3 puta na popravak, na kraju nisu mogli popravit i dobila je zamjenski. Od muza je god dana mob, sad je 2 put na popravku. Dosao je s 1 popravka jos gorje. I ako ooet ne valja kad dode s 2 popravka trazit cemo novi. Kazu da ti svi mobiteli ne valjaju, kao takva je serija. Ja sam imala sony z3 i bio je super, sad imam samsung s7 i prezadovoljna sam.
Klea tu smo negdi…ja sam 31 ali cilo skolovanje sam isla s ekipom '85e pa kontam da mi je to "generacija"
Nije mi neka računica kad je o godinama riječ....84. sam godište...33 budem 2.12. :) termin mi je oko 26.11. po uzv 30.11. al sam u obje prenijela tako da ovaj put ciljam svoj rockas :)
kaj se tiče madraca vidjeh na netu maloprije ovaj vitapurov i čini se super za te novčeke.
stvari jos ne kupujem jer ne znam spol...nadam se da budem 10.7. na pregledu saznala :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sanjchimislim da si ti pitala za sony m4 aqua… sranje od mobitela. Muz je kupio u vipu, kolegica u tcomu, od kolegice se ubrzo pokvario, 3 puta na popravak, na kraju nisu mogli popravit i dobila je zamjenski. Od muza je god dana mob, sad je 2 put na popravku. Dosao je s 1 popravka jos gorje. I ako ooet ne valja kad dode s 2 popravka trazit cemo novi. Kazu da ti svi mobiteli ne valjaju, kao takva je serija. Ja sam imala sony z3 i bio je super, sad imam samsung s7 i prezadovoljna sam.
Hvala...nisam se do sad susretala s tim mobom pa nemam pojma. Neki kolega od dragog je valjda dobio na poslu ili sta ti ja znqm, a ima svoj, ovaj je skroz novi. Pa je uzeo meni. Nek bude malo za promjenu kad mi dosadi (il se pokvari) popravim staklo na svome i dobro😁 volim svoj mob, sama sam si ga birala, bio je nov novcat, iz ducana, 1000kn. Vidjet cu kako ce me ovaj posluzit😌
Mamuka ja imam doma marelice u vocnjaku pa rekoh da ne propadnu😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ooo vidim svi shoppingirate, neka neka vrijeme nam je
Ja sam isto u potrazi za povoljnim madracom i kompletom posteljine. Ne mora biti nešto preskupo ni prejeftino, ali da ne prelazi 500 kn, a htjeli bi da je ok kvalitete da bude i za drugo.
Pa eto preporučite gdje pogledati lijepu i kvalitetnu posteljinu koja nije preskupa
Sanjchimislim da si ti pitala za sony m4 aqua… sranje od mobitela. Muz je kupio u vipu, kolegica u tcomu, od kolegice se ubrzo pokvario, 3 puta na popravak, na kraju nisu mogli popravit i dobila je zamjenski. Od muza je god dana mob, sad je 2 put na popravku. Dosao je s 1 popravka jos gorje. I ako ooet ne valja kad dode s 2 popravka trazit cemo novi. Kazu da ti svi mobiteli ne valjaju, kao takva je serija. Ja sam imala sony z3 i bio je super, sad imam samsung s7 i prezadovoljna sam.
Hvala…nisam se do sad susretala s tim mobom pa nemam pojma. Neki kolega od dragog je valjda dobio na poslu ili sta ti ja znqm, a ima svoj, ovaj je skroz novi. Pa je uzeo meni. Nek bude malo za promjenu kad mi dosadi (il se pokvari) popravim staklo na svome i dobro😁 volim svoj mob, sama sam si ga birala, bio je nov novcat, iz ducana, 1000kn. Vidjet cu kako ce me ovaj posluzit😌
Mamuka ja imam doma marelice u vocnjaku pa rekoh da ne propadnu😊
Mozda se tebi ne bude ni kvario. Mob je skroz ok, sam eto mi imamo lose iskustvo. Muz vec ludi, ima sad od prijatelja neki mob dok ceka svoj, a glupo je uzimat novi dok ne vidimo sta ce bit s njegovim.
Danas sam birala robicu od sekinih cura i napunila sam jednu manju kutiju, i za sad stoji kod mene. Dok ne pokupujemo jos sto fali pa cu iduci mj sve sortirati, prati, peglati i slagati.
A iduci tjedan cemo ici gledat dekice i malo vidjeti sta ima na akciji i gdje.
A vidjet cemo kak ce me posluzit🙂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sad krece najzanimljivije razdoblje Za neke je krenulo odavno (Treca sreca)
Gledala sam... Nema online za kupiti preko Orchestre... Nemamo ni Next... Nemamo bas puno izbora u Puli... Ali imamo Kik i C&A I cekamo Lidl
Cure dođite u Zagreb u shopping hehe
Ja se nadam da će se PEPCO raširiti po Hrvatskoj da bude svima dostupan. Robica im je tako jeftina, a prelijepa. Sve lijepo pamučno. Majice su po 15-tak kuna, hlačice isto tako oko 15-20. A kombinezona ima već za 25 kn i to su redovne cijene! Isplati se jer sve brzo prerastu...
Mislim da ću djetetu tamo najviše kupovati
Imaju dosta i drugih stvari kao npr igračaka, dekica, krpica, popluna, sve prepovoljno
Evo što sam neki dan uzela, ručnik i deblja mekana dekica, sve po 35 kn po redovnoj cijeni!
Cure dođite u Zagreb u shopping hehe
Ja se nadam da će se PEPCO raširiti po Hrvatskoj da bude svima dostupan. Robica im je tako jeftina, a prelijepa. Sve lijepo pamučno. Majice su po 15-tak kuna, hlačice isto tako oko 15-20. A kombinezona ima već za 25 kn i to su redovne cijene! Isplati se jer sve brzo prerastu…
Mislim da ću djetetu tamo najviše kupovati
Imaju dosta i drugih stvari kao npr igračaka, dekica, krpica, popluna, sve prepovoljno
Evo što sam neki dan uzela, ručnik i deblja mekana dekica, sve po 35 kn po redovnoj cijeni!
Cula sam vec za taj pepco!! I da je jako jeftino i da je roba ok. I nemaju webshop.. i najbliza trg mi u zagrebu 🙁
Sortiraj odgovore
Najstariji