Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Srpanj 2017. 18:51

Bila sam u Pepcu...svega ima..od do...☺

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Dorja91
    01. Srpanj 2017. 18:54

barbs

I ja planiram dati max 400 kn za madrac, pa me zanimalo gdje mogu kupit. Kod nas u Puli imamo Magic baby i jos jedan centar; ostalo jysk, pevec i posebne trgovine za madrace…. Mi smo kupili 2 madraca za 2600 kn na popustu… (Za novu sobu)
    Onaj roditelj koji djetetu nesto zabrani je ZLOCESTI onda odrastes i skuzis da si u biti bio glupI svasta ocekivao od roditelja…
    Babylove, od Bubamare mama i moja sveki su te koje nam ne dozvoljavaju da uzivamo u trudnoci… Zato sam im nabila osjecaj krivnje danas, pa odmah mi rekli da krenem traziti sto mi se svidjaPonekad i snahe moraju biti babaroge…A mama je rekla da moramo u soping za bebu da vidim sto mi se svidja jer je ona puno toga nasla…

Danas sam sve sto sam dobila za bebu proslijedila mami i svekrvi na pranje. Mislila sam ja uskoro početi to sredivati ali.... Lica su im se ozarila kad sam im predala sve . Rekle su da su jedva dočekale da one sudjeluju u pripremama.

barbs
    01. Srpanj 2017. 19:04

Dorja, svu robicu koju sam doma do sada je kod moje mame. Jedva ceka da ju opere i ispegla 
    Aaaaah, blago vama u ZGu... Svasta imate 

01. Srpanj 2017. 19:32

Jbg Barbs, Pula bas je onako malo izolirana...sta vam je najblize od ovih vecih gradova? Rijeka?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    01. Srpanj 2017. 19:53

sanjchi255

Jbg Barbs, Pula bas je onako malo izolirana…sta vam je najblize od ovih vecih gradova? Rijeka?

Hahahaha Barbs je jos i super u Puli 😊 ima 3 trgovine vise nego ja u Porecu 😂😂😂. Tu u istri svi idu ili u rijeku ili sloveniju,italiju u shoping. 🙁

barbs
    01. Srpanj 2017. 20:06

Rijeka i Kopar su mi najblizi... U Rijeci sam jucer shvatila da bas u nemaju izbora... Barem ne u ZTCu... 

barbs
    01. Srpanj 2017. 20:07

I me, opaaaaaa... To je premija onda!!! 

I_me
    01. Srpanj 2017. 20:11

Ja kad sam dosla u Porec te 2012 u 3 mj 😂😂😂 psa nema u gradu, tmurno vrijeme
    . Fuj.. samo sam si mislila u koju sam ja to selendru dosla 😂😂😂😂 ( preko ljeta je totalno drugacije). I onda kad se zazelim mcdonaldsa, prometa i semafora odem djir u Pulu 😂

barbs
    01. Srpanj 2017. 20:32

Ma Pula je isto mrtav grad po zimi... Nigdje nikoga... Jos ujutro aaaaajde, ima nekoga, al navecer ni macka cestom ne prolazi 

I_me
    01. Srpanj 2017. 20:44

malo mog ( muzevog) vrta ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.