Bila sam u Pepcu...svega ima..od do...☺
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I ja planiram dati max 400 kn za madrac, pa me zanimalo gdje mogu kupit. Kod nas u Puli imamo Magic baby i jos jedan centar; ostalo jysk, pevec i posebne trgovine za madrace…. Mi smo kupili 2 madraca za 2600 kn na popustu… (Za novu sobu)
Onaj roditelj koji djetetu nesto zabrani je ZLOCESTI onda odrastes i skuzis da si u biti bio glup
I svasta ocekivao od roditelja…
Babylove, od Bubamare mama i moja sveki su te koje nam ne dozvoljavaju da uzivamo u trudnoci… Zato sam im nabila osjecaj krivnje danas, pa odmah mi rekli da krenem traziti sto mi se svidjaPonekad i snahe moraju biti babaroge…
A mama je rekla da moramo u soping za bebu da vidim sto mi se svidja jer je ona puno toga nasla…
Danas sam sve sto sam dobila za bebu proslijedila mami i svekrvi na pranje. Mislila sam ja uskoro početi to sredivati ali.... Lica su im se ozarila kad sam im predala sve . Rekle su da su jedva dočekale da one sudjeluju u pripremama.
Dorja, svu robicu koju sam doma do sada je kod moje mame. Jedva ceka da ju opere i ispegla
Aaaaah, blago vama u ZGu... Svasta imate
Jbg Barbs, Pula bas je onako malo izolirana...sta vam je najblize od ovih vecih gradova? Rijeka?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jbg Barbs, Pula bas je onako malo izolirana…sta vam je najblize od ovih vecih gradova? Rijeka?
Hahahaha Barbs je jos i super u Puli 😊 ima 3 trgovine vise nego ja u Porecu 😂😂😂. Tu u istri svi idu ili u rijeku ili sloveniju,italiju u shoping. 🙁
Rijeka i Kopar su mi najblizi... U Rijeci sam jucer shvatila da bas u nemaju izbora... Barem ne u ZTCu...
Ja kad sam dosla u Porec te 2012 u 3 mj 😂😂😂 psa nema u gradu, tmurno vrijeme
. Fuj.. samo sam si mislila u koju sam ja to selendru dosla 😂😂😂😂 ( preko ljeta je totalno drugacije). I onda kad se zazelim mcdonaldsa, prometa i semafora odem djir u Pulu 😂
Ma Pula je isto mrtav grad po zimi... Nigdje nikoga... Jos ujutro aaaaajde, ima nekoga, al navecer ni macka cestom ne prolazi
Sortiraj odgovore
Najstariji