Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    02. Srpanj 2017. 09:04

Cure hvala vam za lijepe zelje ♡♡♡
    Sanjchi ja jesam iako vecinu noci piskim 😁😁😁

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    02. Srpanj 2017. 09:14

Jutrooo!!
    Tea, sretan rodjendan Janu!! Lijepo se provedite i lijepo ga proslavite!!!
    Treca sreca, aaaajmeeeee... Bas "krasno" .   
    Sto se pranja robice tice, sve je kod mame jer mi ovdje vise nemamo mjesta... Zato je ona rekla da ce ona oprati, ako ne, sve bih ja to radila...
    Ja ne volim kad djeca previse zahtjevaju od svojih roditelja (kupi mi ovo, ovo, ovo... Itd), a ima takvih... Npr nas je 3... Moje sestre bi dobile sve, ali roditelje nikad izravno ne bi pitale... Onda sam dosla ja, gledam, nitko se ne nudi za pomoc oko nekih stvari i onda su tu bile svadje da ja svasta trazim... Pa sam rekla: trazim jer su moje sestre sve dobile, a ja nista .. 
    Ugl, cula sam da se tetra pelene i gazice isplate u magic babyu... Frendica tamo kupila, pa cu otici provjeriti cijene. ... Dekice i slicno - ne pada mi na pamet tamo kupovati kad imam Kik 

02. Srpanj 2017. 09:17

Tea2803

Cure hvala vam za lijepe zelje ♡♡♡
    Sanjchi ja jesam iako vecinu noci piskim 😁😁😁

Joooj e i ja sam nocas se budila valjda milijun puta😰

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    02. Srpanj 2017. 09:28

Dorja sve si lijepo rekla za robicu i to....slazem se skroz! 

žena-majka-carica:)

barbs
    02. Srpanj 2017. 09:47

Pupyyyy, cestitam na curiciii!! 
    Ja sam imala osjecaj da je  a na kraju 
    Frendica je isto za prvog mislila da je curica, a na kraju decko... Za drugu da je decko i na kraju joj rekli curica, ali nisu joj jos 100% potvrdili... Mada je ona u 22.tj pa do sada bi se pisonja valjda vdio

Dorja91
    02. Srpanj 2017. 10:00

Cesto procitam ljetne bebe 2017. Kako sam izgleda i ljetna i jesenska malo me frka kako cemo se organizirati jer meni uskoro jos dva mjeseca. Kako sam prvorotkinja sve me zanima. Kod njih su počele stizati bebice , al vidim da koliko je bilo bolno da im je dojenje, nekima, jos teze od priroda. Rekla sam mami da nju Zelim cim izadem iz bolnice kraj sebe. Dobila je svih nas petero i to u doba dok je flasica bila in a dojenje, bas ako zelis. Mama mi je rekla da ne smijem nikako imati paket adaptiranog mlijeka u stanu jer da cu u panici i neznanju zamijeniti brzo dojenje. Jos mi je strogo rekla da kad je ona u ratu mogla dojiti da mogu i ja u " miru i blagostanju".

Dorja91
    02. Srpanj 2017. 10:01

Poroda ne priroda

barbs
    02. Srpanj 2017. 10:04

Dorja, i ja zelim svoju mamu pored sebe kad rodim!! 

Dorja91
    02. Srpanj 2017. 10:06

barbs

Dorja91
    02. Srpanj 2017. 10:06

Dorja91

barbs

😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.