A dragi mi je rekao: imas moju mamu! Pa sam mu rekla: sta ce mi?! Ja imam svoju mamu i zelim nju
https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-bebetto-vulcano-3u1-boja-06-srebrna-rama-odmah-dostupno/
Iskusne s kolicima...kako vam se cine ova? Sad na moru sam ih vidjela uzivo, neznam jesu bas ta, ali je bebeto i pitala sam zenu i kaze da jr zadovoljna s njima. Uzela ih je u sloveniji...
Mozda da ih narucimo dok traje akcija...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-bebetto-vulcano-3u1-boja-06-srebrna-rama-odmah-dostupno/
Iskusne s kolicima…kako vam se cine ova? Sad na moru sam ih vidjela uzivo, neznam jesu bas ta, ali je bebeto i pitala sam zenu i kaze da jr zadovoljna s njima. Uzela ih je u sloveniji…
Mozda da ih narucimo dok traje akcija…
Nemam iskustva ali na izgled su mi jedna od ljepsih kolica 😊😊😊
Iskusne s kolicima…kako vam se cine ova? Sad na moru sam ih vidjela uzivo, neznam jesu bas ta, ali je bebeto i pitala sam zenu i kaze da jr zadovoljna s njima. Uzela ih je u sloveniji…
Mozda da ih narucimo dok traje akcija…
Sanjchi, vulcano su super, ali murano su jos bolja tj najbolja od Bebetta jer imaju pojacane amortizere i bolja su za neravnije terene (npr za setnju po novoj famoznoj setnici u 2.ulici). Moja sestra je uzela na slo stranici uz prethodnu komunikaciju mailom, platila bankovnom doznakom i dosla su na kucnu adresu za 11tj. Inace treba krace ali navodno su u velikoj guzvi jer su jako trazena. Bebetto su skuplja za nekih 50€ tak da to nije tako neka razlika. Kosara je jaaako udobna tako da bebac i doma preko dana nekad spava u njoj kad ga sisterka ostavi s njima u boravku, a i spavat ce u njoj na moru da ne moraju vuci prijenosni kinderbet. Upisi na google "mali vragci slovenija".
Krvarenje iz nosa… cure, od pocetka trudnoce tu i tamo ispuhnem krv iz nosa, ali zadnjih nekoliko tjedana bas puno krvi mi ide iz nosa (i zgrudane i svjeze) prilikom jutarnjeg umivanja, ali ponekad i tokom dana. Jel se koja susrela s tim?
Mama mi je rekla da ne smijem nikako imati paket adaptiranog mlijeka u stanu jer da cu u panici i neznanju zamijeniti brzo dojenje. Jos mi je strogo rekla da kad je ona u ratu mogla dojiti da mogu i ja u " miru i blagostanju".
Dorja, ne znam sta da ti velim na ovo... to je glupost da ne smijes imati adaprirano mlijeko za svaki slucaj. Ja sam sada 5tj bila sa svojom sekom koja je 200% za dojenje ali jednostavno bebac nije htio vuci, nece pa nece, ona se izdajala, izlazilo samo 10ml po cici, spavala po 2h dnevno ako i toliko, dijete u ned plakalo, vristalo dok nije poljubicastilo, 2-3h u komadu... sta je bilo? Bilo je gladno! I kako mu ne dati adaptiranu hranu kad nece ili ne moze vuci?! Maleni je bilo samo 2600g kad je uzasao iz bolnice i patronazna je rekla da je cesti slucaj da tako male bebe ne mogu dobro vuci. Na kraju je dobila mastitis i temperaturu sto znaci da nije smjela ni dojiti s temp iznad 38,5... cinjenica je da maleni uslijed svega ni nije htio vise cikiti, ali ona se izdaja tako da mali 90% dnevnih obroka dobije nheno mlijeko ali na flasicu, jedino 2x po noci adaptirano.
Moje misljenje je da nije dobro poistovjecivati se s drugim zenama jer je svaka slucaj za sebe, bila to mama ili prijateljica ili sestra... mi smo dvije blizanke i nas je mama bez problema dojila, ali to be znaci da cemo i mi, zato se nije naodmet pripremiti za slucaj "sta ako"...
Mamuka,za krv...ja imam isti problem. Citala sam da je to normalno🙄
A murano su mi i ljepsa, al naslasam.sad jedna peg perego polovna, za 3000. Tamnoplava, kao traper. Gledala sam takva u bubamari i sve lako funkcionira. Samo nije ista boja tima u ducanu. Pa sad neznam. Vi koje ste uzele polovma kolica, jesu vam ok?
Marijana ne Mamuka😁
Jutro mamice...
Ja jucer na faceu naletila na zenskicu koja je prodavala lot zenske robice od 0-9mj za 150kn i morala sam ici po to. Dogovorile smo se da ce mi prodati i vrtic i pokloniti barbajolice i svasta nesto. I od dragog tetka nam je poklonila onaj isto kao mali vrtic gdje beba lezi i ima igracke iznad koje vise,sviraju i svijetle.
Madrac sam dobila sa kreveticem tako da sam i to rijesila,jos mi je ostalo samo kolica (koja ce mi mama kupiti), kadica (koju je nak frendica rekla da ce uzeti), ona prostirka za presvlacenje koja ide na krevetic jer nemamo mjesta u stanu i posteljine,dekice i te potrepstine.
Najvise me veseli jer su moji rekli da si trazim kucicu ili stan i sad sam sva u tome...samo ne znam dali mi koje smo na bolovanju mozemo dobiti kredit? Jedna frendica mi je rekla da na porodiljnom zene ne mogu dizati kredite,jel netko ima takvih informacija?
Evo ovaj bi krevetic uzela za prizemlje😊
https://babyland.hr/proizvod/babyono-putni-krevetic-plavo-sivi/
Giovi hmmm...neznam dal mozes kredit dizat🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji