Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marita023
    02. Srpanj 2017. 10:01

Poroda ne priroda

barbs
    02. Srpanj 2017. 10:04

Dorja, i ja zelim svoju mamu pored sebe kad rodim!! 

Marita023
    02. Srpanj 2017. 10:06

barbs

Marita023
    02. Srpanj 2017. 10:06

Dorja91

barbs

😍

barbs
    02. Srpanj 2017. 10:12

A dragi mi je rekao: imas moju mamu! Pa sam mu rekla: sta ce mi?! Ja imam svoju mamu i zelim nju 

02. Srpanj 2017. 11:14

https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-bebetto-vulcano-3u1-boja-06-srebrna-rama-odmah-dostupno/
    Iskusne s kolicima...kako vam se cine ova? Sad na moru sam ih vidjela uzivo, neznam jesu bas ta, ali je bebeto i pitala sam zenu i kaze da jr zadovoljna s njima. Uzela ih je u sloveniji...
    Mozda da ih narucimo dok traje akcija...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    02. Srpanj 2017. 11:26

sanjchi255

https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-bebetto-vulcano-3u1-boja-06-srebrna-rama-odmah-dostupno/
    Iskusne s kolicima…kako vam se cine ova? Sad na moru sam ih vidjela uzivo, neznam jesu bas ta, ali je bebeto i pitala sam zenu i kaze da jr zadovoljna s njima. Uzela ih je u sloveniji…
    Mozda da ih narucimo dok traje akcija…

Nemam iskustva ali na izgled su mi jedna od ljepsih kolica 😊😊😊

Marijana12345
    02. Srpanj 2017. 11:30

sanjchi255

Iskusne s kolicima…kako vam se cine ova? Sad na moru sam ih vidjela uzivo, neznam jesu bas ta, ali je bebeto i pitala sam zenu i kaze da jr zadovoljna s njima. Uzela ih je u sloveniji…
    Mozda da ih narucimo dok traje akcija…

Sanjchi, vulcano su super, ali murano su jos bolja tj najbolja od Bebetta jer imaju pojacane amortizere i bolja su za neravnije terene (npr za setnju po novoj famoznoj setnici u 2.ulici). Moja sestra je uzela na slo stranici uz prethodnu komunikaciju mailom, platila bankovnom doznakom i dosla su na kucnu adresu za 11tj. Inace treba krace ali navodno su u velikoj guzvi jer su jako trazena. Bebetto su skuplja za nekih 50€ tak da to nije tako neka razlika. Kosara je jaaako udobna tako da bebac i doma preko dana nekad spava u njoj kad ga sisterka ostavi s njima u boravku, a i spavat ce u njoj na moru da ne moraju vuci prijenosni kinderbet. Upisi na google "mali vragci slovenija".
    Krvarenje iz nosa… cure, od pocetka trudnoce tu i tamo ispuhnem krv iz nosa, ali zadnjih nekoliko tjedana bas puno krvi mi ide iz nosa (i zgrudane i svjeze) prilikom jutarnjeg umivanja, ali ponekad i tokom dana. Jel se koja susrela s tim?

Marijana12345
    02. Srpanj 2017. 11:44

Dorja91

Mama mi je rekla da ne smijem nikako imati paket adaptiranog mlijeka u stanu jer da cu u panici i neznanju zamijeniti brzo dojenje. Jos mi je strogo rekla da kad je ona u ratu mogla dojiti da mogu i ja u " miru i blagostanju".

Dorja, ne znam sta da ti velim na ovo... to je glupost da ne smijes imati adaprirano mlijeko za svaki slucaj. Ja sam sada 5tj bila sa svojom sekom koja je 200% za dojenje ali jednostavno bebac nije htio vuci, nece pa nece, ona se izdajala, izlazilo samo 10ml po cici, spavala po 2h dnevno ako i toliko, dijete u ned plakalo, vristalo dok nije poljubicastilo, 2-3h u komadu... sta je bilo? Bilo je gladno! I kako mu ne dati adaptiranu hranu kad nece ili ne moze vuci?! Maleni je bilo samo 2600g kad je uzasao iz bolnice i patronazna je rekla da je cesti slucaj da tako male bebe ne mogu dobro vuci. Na kraju je dobila mastitis i temperaturu sto znaci da nije smjela ni dojiti s temp iznad 38,5... cinjenica je da maleni uslijed svega ni nije htio vise cikiti, ali ona se izdaja tako da mali 90% dnevnih obroka dobije nheno mlijeko ali na flasicu, jedino 2x po noci adaptirano. 
    Moje misljenje je da nije dobro poistovjecivati se s drugim zenama jer je svaka slucaj za sebe, bila to mama ili prijateljica ili sestra... mi smo dvije blizanke i nas je mama bez problema dojila, ali to be znaci da cemo i mi, zato se nije naodmet pripremiti za slucaj "sta ako"...

02. Srpanj 2017. 11:46

Mamuka,za krv...ja imam isti problem. Citala sam da je to normalno🙄
    A murano su mi i ljepsa, al naslasam.sad jedna peg perego polovna, za 3000. Tamnoplava, kao traper. Gledala sam takva u bubamari i sve lako funkcionira. Samo nije ista boja tima u ducanu. Pa sad neznam. Vi koje ste uzele polovma kolica, jesu vam ok?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI