I_me bila sam u Porecu prosle godine na ljetovanju 😊 Kuma mi tamo radi vec 2 sezonu a ima dosta Slavonaca koji idu radit tamo.
Vrt ti je fora 😊 Ja sam bas danas isla po povrce za juhu sutra u bascu...milina kad svoje posadis.
Imate li neke posebne zelje u vezi hrane. Meni su visnje zakon.
upravo smazala zdjelicu. A jucer sa sladoledom. Uf.
Veceer svima ♡
Mom sineku je danas divan dan pa smo svi oko toga 😍 a tek sutra slavimo ☺☺
Kakoo ste nam mamice?
Vidjela sam da pisete imena na popisu pa tko ce pisat nas sin ce biti Noel 😊
Dorja ahaam kod mene je to lubenica 🍉🍉🍉 jedem je svaaaki dan po punu zdjelu i stalno piskim 😉😂😉😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
I ja planiram dati max 400 kn za madrac, pa me zanimalo gdje mogu kupit. Kod nas u Puli imamo Magic baby i jos jedan centar; ostalo jysk, pevec i posebne trgovine za madrace…. Mi smo kupili 2 madraca za 2600 kn na popustu… (Za novu sobu)
Onaj roditelj koji djetetu nesto zabrani je ZLOCESTI onda odrastes i skuzis da si u biti bio glup
I svasta ocekivao od roditelja…
Babylove, od Bubamare mama i moja sveki su te koje nam ne dozvoljavaju da uzivamo u trudnoci… Zato sam im nabila osjecaj krivnje danas, pa odmah mi rekli da krenem traziti sto mi se svidjaPonekad i snahe moraju biti babaroge…
A mama je rekla da moramo u soping za bebu da vidim sto mi se svidja jer je ona puno toga nasla…
Danas sam sve sto sam dobila za bebu proslijedila mami i svekrvi na pranje. Mislila sam ja uskoro početi to sredivati ali…. Lica su im se ozarila kad sam im predala sve . Rekle su da su jedva dočekale da one sudjeluju u pripremama.
Barbs
I ja svojoj mami sve nosim na pranje i peglanje. Žena uživa, ozarena lica, sve lijepo slaže itd.
Sto se tiče imena mom su i dalje hrvatski kraljevi in, al cekam kad se preselimo u svicarsku hoce li i dalje imati tu misao. Najdraže su mu Mislav, Borna i Petar Krešimir, dok bi ja Adrian, Filip, Matija.....
I me, super vrt..jel mi se to cini ili je to na balkonu/terasi?
Dorja ja sam na lubenici isto kao Tea. I to jedem nenormalno puno..pa ne smijem od wc-a nikud😂😂😂
Tea pa sretan mu onda divan dan! 😘😆😘😘😘
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dorja to na slici nije trešnja??
Pepco - to je nešto kao KIK kvalitetom robice ili? cijena od 35kn za bebi ručnik je zbilja povoljno, nisam ga još vidjala (novo) ispod 50....da ne pričam da po magic baby i sličnima je klasika 100-120kn za ručnik+trljačicu....ok bude lijep onaj ukras našiven izvezeno ali brate ipak mi je to too much. Jer nije da je tog dovoljno 1-2kom, trebaš ih bar nekoliko i eto ti u čas posla 500+ kuna troška..
žena-majka-carica:)
...šta ja jedina sama perem/peglam bebi robicu?? Nisam znala da je to đir da bake rade:)
žena-majka-carica:)
Cure dođite u Zagreb u shopping hehe
Ja se nadam da će se PEPCO raširiti po Hrvatskoj da bude svima dostupan. Robica im je tako jeftina, a prelijepa. Sve lijepo pamučno. Majice su po 15-tak kuna, hlačice isto tako oko 15-20. A kombinezona ima već za 25 kn i to su redovne cijene! Isplati se jer sve brzo prerastu…
Mislim da ću djetetu tamo najviše kupovati
Imaju dosta i drugih stvari kao npr igračaka, dekica, krpica, popluna, sve prepovoljno
Evo što sam neki dan uzela, ručnik i deblja mekana dekica, sve po 35 kn po redovnoj cijeni!
Čula sam puno pohvala za Pepco. Imaju li oni male male brojeve, tipa za novorođenčad i sl.
Sortiraj odgovore
Najstariji