Mamuka koliko je stara curica?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I ja planiram dati max 400 kn za madrac, pa me zanimalo gdje mogu kupit. Kod nas u Puli imamo Magic baby i jos jedan centar; ostalo jysk, pevec i posebne trgovine za madrace.... Mi smo kupili 2 madraca za 2600 kn na popustu... (Za novu sobu)
Onaj roditelj koji djetetu nesto zabrani je ZLOCEST I onda odrastes i skuzis da si u biti bio glup
I svasta ocekivao od roditelja...
Babylove, od Bubamare mama i moja sveki su te koje nam ne dozvoljavaju da uzivamo u trudnoci... Zato sam im nabila osjecaj krivnje danas, pa odmah mi rekli da krenem traziti sto mi se svidja Ponekad i snahe moraju biti babaroge...
A mama je rekla da moramo u soping za bebu da vidim sto mi se svidja jer je ona puno toga nasla...
Bravi za zimnucu, Sanjchi ..
I moja mama je radila jucer marmeladu od marelica, a danas ne znam od cega ce raditi...
haha, sad zvučim kao stara babaskulirat ću se
Ajd prestani vise, bediras me, ja cu za koju godinu doc na tvoje, a jos imam i isto misljenje sta se ovog tice 😉😉😅
url=https://lilypie.com]
Ja sam sad prvi put radila od marelica...jos cu jednu turu i to je to..kasnije (ako cu moc i imat snage) jos od sljiva te mjesanu (kruske, sljive, jabuke)
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Klea tu smo negdi...ja sam 31 ali cilo skolovanje sam isla s ekipom '85e pa kontam da mi je to "generacija"
žena-majka-carica:)
Mamuka koliko je stara curica?
2 god i 3 miseca.
Svaka cast za marmelade. Ja pomazem mami kad sam kuci u to doba. Ali kod nas toga nema pa mama kupi sljive iz Bosne.
Al ja volim marelice i smokve. Ako kupi marelice jeftino onda mama napravi i tu, ali marelice su iglavnom dosta skupe kod nas pa to ponekad samo.
Ici cu ovih dana u Kik i Muller opskrbiti se i dekivama i rucnicima. Jednu dekicu vec imam…Vidjela sam na Wishu mazilicu. ISTU kao sto imaju u Kiku, al puno jeftinije tako da cu si to naruciti…
Mozda u sri idem sa sveki u Kopar, u baby center pogledati opremu, al sve mi se cini da nije da se puno razlikuje sto se novca tice od ostalih baby trgovina, pa razmisljam da l' mi se uopce isplati putovati do tamo. Ne treba puno do tamo, ali opet ne bi isli samo za bebu nego bi oni i za sebe shopping obavili, a to bi potrajalo… A mene to sve umara (jucer sam shvatila) pa mozda im samo kazem sto da kupe..Moram vidjeti i sa svojima sta su oni mislili kupiti…
Navodno da ce njegova teta kupiti plahte. Rekla je sveki da ceka da kupimo krevetic, pa sam rekla da ne treba cekati
Mamuka, slazem se s tobom!!! Samo paniku znaju dici. Tako je meni sestra bez veze jos pred vise od tjedan dana, al sam se urazumila… A da ne pricam o tome kako mame vole detaljno pricati i porodu- bilo CR ili normalni porod - kao da to mene zapravo zanima!!!
Ei upadam ti ko padobranac, ja sam bila prosli tjedan u Kopru u shopingu! Ako kupujes vece stvari..isplatit ce ti se sigurno. U baby center si napravis njihovu karticu,i dobis neki popust. Ja sam uzela posteljinu za kimbicu..6 djelnu, dobila 11 %popusta,400 kn me izasla. S robicom..kako naletis..nije jos kraj ljeta da ce bit neke velike akcije..ali i toga sam dosta kupila. 5 bodica 7.5 €. Imas web stranicu, pa mozes naskicat..da nejdes bezveze.
Bubamara nisam ni ja jos apsolutno nista, znaci NISTA kupila jos za bebu...sve cekam da se pokaze da vidimo jel curica ili decko ali ne da se...cini mi se da cu morat pocet kupovinu s neutralnim jer bi mogla tek na porodu saznat kako je krenilo
Sortiraj odgovore
Najstariji