http://pegperego.hr/modularni-sustavi-3u1/book-plus-51/book-plus-51-sportivo-3u1
Ovo je link od kolica koja sam nasla, tu su nova, a ova sto sam nasla su stara godinu dana i traze 3000. Mislite da se isplati? Ja bi ih uzela, dragi je nema dugo spomenuo da nema sanse da da za kolica vise od 3000😫 zao mi propustit priliku, a uzivo sam ih vidjela i zadovoljna sam.
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Giovi ajme robiceeee..ja jedva cekam da krenem to prat i slagat..jos moram dobit potvrdu da je curka..haha..da nas ne bi na kraju iznenadio pisonja😋
Daaa,kutija je ogromnaaaa i ima svegaaaaa...nisam mogla to propustiti...
A za 150 kn se definitivno isplati😀😊
giovi za 150kn??? svaka cast!!!!
ja sam sad gledala na stranici moje krpice..tamo lot od 3 kom 150kn
Cesto procitam ljetne bebe 2017. Kako sam izgleda i ljetna i jesenska malo me frka kako cemo se organizirati jer meni uskoro jos dva mjeseca. Kako sam prvorotkinja sve me zanima. Kod njih su počele stizati bebice , al vidim da koliko je bilo bolno da im je dojenje, nekima, jos teze od priroda. Rekla sam mami da nju Zelim cim izadem iz bolnice kraj sebe. Dobila je svih nas petero i to u doba dok je flasica bila in a dojenje, bas ako zelis. Mama mi je rekla da ne smijem nikako imati paket adaptiranog mlijeka u stanu jer da cu u panici i neznanju zamijeniti brzo dojenje. Jos mi je strogo rekla da kad je ona u ratu mogla dojiti da mogu i ja u " miru i blagostanju".
Kao da svoju mamu slusam! Mama ti je u pravu sto se adaptiranog tice.
Dojenje je teze od poroda. Porod koliko god da je tezak prodje brzo ili relativno brzo. Dojenje traje i bolno je sigurno 2 tj. Osim toga, beba je toliko ovisna o mami da, dok se ne uskladite, doslovno ne mozes izaci iz stana. Moras paziti sto jedes, zbog bebinih nezrelih crijeva (prva 2-3mj), pratiti bebine stolice, mokre pelene. Onda jos ako krenu grcici, pa se dijete nauci umirivati na cici ili ako nauci zaspati na njoj, pa svasta nesto... no sve to bude macji kasalj kad shvatis da ti je dijete zdravo, da ne moras hodati po bolnicama! Sve ono sto je bilo tesko i neugodno pada u drugi plan! 😊
Pozdrav curke! Pročitala sve zaostatke.
Sutra pregled, jedva čekam! Ići će i tata!
Ja sam robice nešto kupila, nešto ću dobiti. Kolica isto kupili hauck 2u1 i jučer bas narucila maxi cosi jaje i zimsku vreću i navlaku u kompletu polovno ali staro godinu dana. Krevetić i madrac su rekli svekar i svekrva, prematalicu i kafiću moji, još nas od dragog sestra pitala što trebamo pa ću vidjet sto ću joj reći. Posteljinu i ogradicu je frendice obećala, dada i rocco pa si pogledajte na fejsu.
Hvala Bogu pa su moji i njegovi jedva čekali unuce pa svi krenuli s kupnjom nečega :))
Imamo radove doma pa su stvari pola kod mojih pola kod njegovih da se ne prljavi, a robicu ću nadam se sama oprati ali negdi krajem ljeta da bude friško.
Krv iz nosa- i ja primijetila ujutro pomalo iz obje nosnice, isto čitam da je normalno. A i desni mi zadnji par dana osjetljivije kad perem zube..
Svima koje nešto slavite ili ste slavile, cesritam i uživajte!
E da, jučer par puta mi se trbuh u kočio u donjem djelu, cijeli dan smo s kumovima i klincima bili pa valjda malo od umora, popila magnezij, danas je ok
Dojenje i adaptirano- dosta frendice oko mene je dobilo bez frke, neke uopće nisu imale mlijeka- ja odlučila da ću kupiti one se sestrice da imam i truditi se, ako ne bude išlo onda ću kupiti adaptirano, prije neću uzimati.
Mama mi je rekla da ne smijem nikako imati paket adaptiranog mlijeka u stanu jer da cu u panici i neznanju zamijeniti brzo dojenje. Jos mi je strogo rekla da kad je ona u ratu mogla dojiti da mogu i ja u " miru i blagostanju".
Dorja, ne znam sta da ti velim na ovo… to je glupost da ne smijes imati adaprirano mlijeko za svaki slucaj. Ja sam sada 5tj bila sa svojom sekom koja je 200% za dojenje ali jednostavno bebac nije htio vuci, nece pa nece, ona se izdajala, izlazilo samo 10ml po cici, spavala po 2h dnevno ako i toliko, dijete u ned plakalo, vristalo dok nije poljubicastilo, 2-3h u komadu… sta je bilo? Bilo je gladno! I kako mu ne dati adaptiranu hranu kad nece ili ne moze vuci?! Maleni je bilo samo 2600g kad je uzasao iz bolnice i patronazna je rekla da je cesti slucaj da tako male bebe ne mogu dobro vuci. Na kraju je dobila mastitis i temperaturu sto znaci da nije smjela ni dojiti s temp iznad 38,5… cinjenica je da maleni uslijed svega ni nije htio vise cikiti, ali ona se izdaja tako da mali 90% dnevnih obroka dobije nheno mlijeko ali na flasicu, jedino 2x po noci adaptirano.
Moje misljenje je da nije dobro poistovjecivati se s drugim zenama jer je svaka slucaj za sebe, bila to mama ili prijateljica ili sestra… mi smo dvije blizanke i nas je mama bez problema dojila, ali to be znaci da cemo i mi, zato se nije naodmet pripremiti za slucaj "sta ako"…
Kad nakon nekog vremena primjetis da dijete nema snage vuci, ne napreduje, stalno place i ima zelenu stolicu, naravno da ces reagirati i otici u trgovinu po adaptirano mlijeko, to se i patronazna sugerirati, zato i dolazi tih dana. To je nuzda i drugacije ne moze. No nema potrebe da te adaptirano mlijeko ceka doma kad izlazis iz bolnice. Postoje dezurne ljekarne i u ponoc/podne se moze otici i kupiti. Bila sam u situaciji kad bih najradije posegnula za bocicom i ad-om, bolilo je ajme. No samo nakon par dana sam bila sretna sto nisam popustila. Znala sam da su to krizni momenti i da upravo na tome vecina mama pada i upravo to je razlog sto postupno ad zamijeni cicu.
Ne osudjujem one kojima je tako lakse, pogotovo ne one koje ne mogu zbog mastitisa i sl. Samo kazem da, ako smo odlucne da dojimo, onda je bolje da bebimila nema u kuci. Ako pokusamo sve moguce i na kraju ne bude islo, skoknes u ljekarnu, kupis, napravis bocicu i das.
Sortiraj odgovore
Najstariji