Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    29. Lipanj 2017. 12:57

Ineska

Super su fotke
    Barbs, ako zelis, mozes uz moj termin dodati: KB Split, decko, Mateo- > pa da zaista mozemo usporediti omjer cura i deckica.Dal je ijedna od vas pratila onu kinesku tablicu za spolove? Po njoj bi meni moglo biti tocno da je decko.
    Meni izgleda zarucnik ima problema sa stitnjacom, a i sumnjala sam na nesto radi umora :/

Meni taj kineski pogodio oba puta. A I dosta cura je pogodio. Doduše znam I jednu kojoj nije. Al ona je tipa 1 na 10-15 koje je. Nisan praznovjerna I ne virujen u horoskop I te fore, ali eto ovaj je nekako bio točan u velikoj većini.

barbs
    29. Lipanj 2017. 13:10

Ineska, primkljeno na znanje!  Dodano u popis. Eto, čekam samo da nam se curke koje danas imaju pregled jave novosti, pa ću sve opet ažurirati.
    P.S. Popis se pomalo smanjuje... Kako vidim da mi je neko ime nepoznato ga izbrišem, ali lako dodamo ako se počnu javljati. 
    NO HARD FEELINGS CURKE! 

barbs
    29. Lipanj 2017. 13:11

P.S. Kineski kalendar mi je pogodio. Mojih frendicama nije. 

Aleksandra2
    29. Lipanj 2017. 13:13

meni je isto pogodia..hah..zanimljivo

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

luce <3
    29. Lipanj 2017. 13:26

Cure slike su vam prekrasne!!!
    U nas je sinoc puvala juzina i bilo je vruce i sparno za poludit, vrtila sam se po krevetu a na kraju sam klimu upalila u sobi i tek sam onda uspila nekako zaspat....
    Muz mi je komedija, ponekad ko da zaboravi da sam trudna ali odkad je osjetio bebicu cili je uzbudjen... Najjaci je kad se beba stisne uz stijenku trbuha pa ju ja lagano stisnem a on na mene, nemoj je ometat, pusti je na miru i tako 

Aleksandra2
    29. Lipanj 2017. 13:31

Moj takne drob samo kad mu ja stavim ruku..Nismo bas kao par iz filmova.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

barbs
    29. Lipanj 2017. 13:31

Luce, opisuješ mog muža!  Mada je on non stop svjestan da sam trudna; toliko svjestan da se pravi prema meni k'o da sam invalid  Ali isto tako, kad mazim trbuh, pogotovo di se beba stisne, drami: NEEEEMOOOJ!!!! JADAN!!!! UZNEMIRAVAŠ GA! DIRAŠ GA PO GLAVI, 100%!!!!!! 

• sretna
    29. Lipanj 2017. 13:54

C&a robica je meni odlicna, peri-deri, ista kao i prvog dana. Obozavam ih!

Kineski kalendar mi nije pogodio. 

IvanaIvica
    29. Lipanj 2017. 13:54

Meni nije kineski kalendar pogodio ali je ona foraaa sodom bikarbonom 😂😂

• sretna
    29. Lipanj 2017. 13:56

Moj pmazi trbuh i stavi ruku kad kazem da beba luduje, ali nema panicarenja oko nicega zato jer sam trudna ni s moje ni s njegove strane. Sve radim kao prije i isto se ponasamo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.