Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    29. Lipanj 2017. 16:37

Whooo znaci i ako mi bude povisen vise necu morat pit glukozu i to sve ponovno? 🎉🎉
    I ja volim slatko, ali eto valjda to sve skupa... nisam smjela jesti od 18 h prethodnog dana i sva sreca da sam vode popila prije vadenja. PIJTE VODU PRIJE! 👍🏻
    Lijepo je svima vama koji ste negdje van grada. Ja mastam o vikendici negdje na moru.... nadam se da cemo si to jednog dana priustiti. Tako da Sanjchi slazem se s tobom da je kuca prioritet pogotovo jer beba stize, ali ako sam dobro shvatila uzeli ste bungalov za najam i moci cete ga koristitit i za sebe? Odlican potez! Obozavam kampove i super mi je recimo s bebom ici tako na ljetovanje. Cijeli dan u prirodi na cistom zraku... milina! 

• sretna
    29. Lipanj 2017. 16:45

Evo, L nije povracao od 9 ujutro. Kod sveki je pojeo samo 2 petit keksa i popio cokoladno mlijeko koje ne bi smio, al dobro.

Zato je sada pojeo puuuun tanjur rize i piletine i skace po svuda 😄

barbs
    29. Lipanj 2017. 16:46

Hvala ti  Samo što sada svi šute o tome, a mene zanima da znamo na vrijeme  Pogotovo da krenemo dječju sobicu renovirati na vrijeme, ako budemo bili u ovom stanu. Danas idemo po madrace i slijedeći tjedan nam soba dolazi. JUHUHUUUU KOJE VESELJEEEE! 
    Evo slikice s druge terase. 

barbs
    29. Lipanj 2017. 16:48

sretna

Evo, L nije povracao od 9 ujutro. Kod sveki je pojeo samo 2 petit keksa i popio cokoladno mlijeko koje ne bi smio, al dobro.
    Zato je sada pojeo puuuun tanjur rize i piletine i skace po svuda 😄

Baš mi je drago da je L-u bolje! 
    Kiki, jednom ćeš i ti imati priliku živjeti u kući!  Držim fige da ti se to ostvari! 
    Hehe, da, svakako one koje idu na OGTT neka piju vode prije... NIKAD SE NE ZNA! 

Kiki156
    29. Lipanj 2017. 16:50

Sretna super! Drago mi je da je malisa bolje! 😊
    Barbd PREDIVNOOOO kako ce vam lijepo biti tu s bebicom! 😍

Kiki156
    29. Lipanj 2017. 16:50

*Basbs

Kiki156
    29. Lipanj 2017. 16:51

*Barbs evo iz trece 😂

29. Lipanj 2017. 16:58

Kiki, uzeli smo prvenstveno za sebe, jer volimo bit na moru. To je na pagu, kamp basaca. Ima 100-tinjak tih drvenih kucica. Nemas struju u normalnu kupaonu, cijelo naselje ima zajednicki wc, a tus ili vani ili kako si tko napravi. Struja je na solar..vec se godinama sude oko struje al ono, za otic, odmorit se milina. A do plaze "pljunem"..ima nekih 150-200 m To nismo morali sad kupit, al eto, to je njemu bitno. On i moj tata se urotili i kupili😆 mislim, bit ce nam super ali ja sam htjela kuhinju da mi se zavrsi..i kuca, i stolariju bismo trebali promjenit ovog ljeta..al neznam sta ce vise bit od toga. On samo kaze: ima vremena i iduce godine😡😡😡😡
    Barbs, predivno vam je..bas pravo morsko ozracje...jel ti plaza daleko?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

29. Lipanj 2017. 17:13

Mame koje vec imate bebe...ima koja da nije vjencana, udana? Cini mi se da je Treca sreca tako? Kako ste rijesili to sto imate jedno prezime a beba drugo?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

MY_life <3
    29. Lipanj 2017. 17:38

Drage moje da se javim :) danas je 27+4 i tako reci ne osjecam da sam trudna sto se tice umora i spavanja, vrucine, sparine i tako toga samo sto me ubija ovaj iscjedak!! I to najvise kad se dignem sa wc skoljke, slapovi!! Bas me zivcira! 
    Kako ste vi? :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.