Whooo znaci i ako mi bude povisen vise necu morat pit glukozu i to sve ponovno? 🎉🎉
I ja volim slatko, ali eto valjda to sve skupa... nisam smjela jesti od 18 h prethodnog dana i sva sreca da sam vode popila prije vadenja. PIJTE VODU PRIJE! 👍🏻
Lijepo je svima vama koji ste negdje van grada. Ja mastam o vikendici negdje na moru.... nadam se da cemo si to jednog dana priustiti. Tako da Sanjchi slazem se s tobom da je kuca prioritet pogotovo jer beba stize, ali ako sam dobro shvatila uzeli ste bungalov za najam i moci cete ga koristitit i za sebe? Odlican potez! Obozavam kampove i super mi je recimo s bebom ici tako na ljetovanje. Cijeli dan u prirodi na cistom zraku... milina!
Evo, L nije povracao od 9 ujutro. Kod sveki je pojeo samo 2 petit keksa i popio cokoladno mlijeko koje ne bi smio, al dobro.
Zato je sada pojeo puuuun tanjur rize i piletine i skace po svuda 😄
Hvala ti Samo što sada svi šute o tome, a mene zanima da znamo na vrijeme
Pogotovo da krenemo dječju sobicu renovirati na vrijeme, ako budemo bili u ovom stanu. Danas idemo po madrace i slijedeći tjedan nam soba dolazi. JUHUHUUUU KOJE VESELJEEEE!
Evo slikice s druge terase.
Evo, L nije povracao od 9 ujutro. Kod sveki je pojeo samo 2 petit keksa i popio cokoladno mlijeko koje ne bi smio, al dobro.
Zato je sada pojeo puuuun tanjur rize i piletine i skace po svuda 😄
Baš mi je drago da je L-u bolje!
Kiki, jednom ćeš i ti imati priliku živjeti u kući! Držim fige da ti se to ostvari!
Hehe, da, svakako one koje idu na OGTT neka piju vode prije... NIKAD SE NE ZNA!
Sretna super! Drago mi je da je malisa bolje! 😊
Barbd PREDIVNOOOO kako ce vam lijepo biti tu s bebicom! 😍
Kiki, uzeli smo prvenstveno za sebe, jer volimo bit na moru. To je na pagu, kamp basaca. Ima 100-tinjak tih drvenih kucica. Nemas struju u normalnu kupaonu, cijelo naselje ima zajednicki wc, a tus ili vani ili kako si tko napravi. Struja je na solar..vec se godinama sude oko struje al ono, za otic, odmorit se milina. A do plaze "pljunem"..ima nekih 150-200 m To nismo morali sad kupit, al eto, to je njemu bitno. On i moj tata se urotili i kupili😆 mislim, bit ce nam super ali ja sam htjela kuhinju da mi se zavrsi..i kuca, i stolariju bismo trebali promjenit ovog ljeta..al neznam sta ce vise bit od toga. On samo kaze: ima vremena i iduce godine😡😡😡😡
Barbs, predivno vam je..bas pravo morsko ozracje...jel ti plaza daleko?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mame koje vec imate bebe...ima koja da nije vjencana, udana? Cini mi se da je Treca sreca tako? Kako ste rijesili to sto imate jedno prezime a beba drugo?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Drage moje da se javim :) danas je 27+4 i tako reci ne osjecam da sam trudna sto se tice umora i spavanja, vrucine, sparine i tako toga samo sto me ubija ovaj iscjedak!! I to najvise kad se dignem sa wc skoljke, slapovi!! Bas me zivcira!
Kako ste vi? :*
Sortiraj odgovore
Najstariji