Jucer sam odradila na poslu od 7-3, rucala i onda jos faturetu od 5-9ipo...dosla doma,malu nahranila,stavila lec, tusnila se i legla..jedvaaa sam jutros se probudila za na posa..i lipo ja obukla haljinu do kolina,sredila se a ono noge vec pocele oticat...noooo..sad cu setat cilo radno vrime s dva balvanaaaa od nogu.. eto..glupo je,al mene sad to nervira..ocito naticu zbog tog sta se nisan odmorila jucer nista. I danas me opet ceka takav dan. al sutra je sub, samo cu faturetu odradit ujutro i na more..

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Govorkanja ce uvijek biti..
Ma tko voli nek se zeni tko ne voli njihov izbor... Svatko zna za sebe... Al eto, imam dvije frendice koje nisu zarucene otkad su ostale trudne... Jedna planira nakon 4 godine vjencanje, a druga je rrkla: kad bude bit ce...
Ja jednostavno ne shvacam onu: moramo se zenit radi papira (u trudnoci)... Te frendice NISU imale problema s nicim, a zive u vanbracnoj zajednici.

Bubamara ovo za dijete kuzim te…mi smo isto htjeli. Zeljeno s moje i njegove strane. Ali bili smo mladi i bez mogucnosti da to sve napravimo "kako treba, po redu" tako da su svi oko nas mislili da se zalomilo. A mi se nismo ni trudili objasnjavat, jer zvuci ludo i ljudi ne bi kuzili….sto ionako nije uopce bitno. Najvaznije je da se vas dvoje razumijete i zelite isto. Papir vam je ionako samo da "ljudi ne govore" (u pocetku, poslije te za to nije briga 2%) i eventualno radi nekih pravnih pitanja, podjele imovine i sl.
Nama je jedino zatrebalo kad smo zahtjev za poticajnu stanogradnju davali, trebao je vjencani list medjuostalim, ali rekli su nam da umjesto tog moze i ovjerena izjava iz javnog biljeznika….otisli s 2 frenda koji su "svjedocili" da mi zivimo godinama zajedno (a vanbracna zajednica dulja od mislim 2god, u kojoj imate i zajednicko dijete, ti je pravno izjednacena sa brakom) i predali to umjesto vjencanog lista…
Ista stvat kod nas volimo se, zelimo bebu al brak ne da nam nije vazan nego nam nije primaran ajmo to tako reci :) i prestala sam objasnjavati ljudima haha nasa stvar i gotovo
A to za priznavanje, ona je meni skroz stotu stvar ispricala

Ma bas to..uvik ce bit govorkanja..i ne triba se na to obazirat. glavno je da se dvoje vole..s papirom il bez. Njihova stvar.
a uostalom, ja uvik kazem da pratim trendove,pa sam se zato trudna udavala.. ja sam in

Mamuka, KiK ti ima dobrih stvari a nisu skupi..ne sve naravno ali da se naletit na nesto kvalitetno...ja sam radila tamo mj dana (prije nego sam na kompl. otisla) pa znam iz prve ruke..da se nac..samo treba trazit. U pravilu im svaki tjedan dolazi roba, i tamo oko srijede to sve vec bude poslozeno vani..ako dode u pon roba, ovdje kod nas je dolazilo. Bas sam bila nosila doznake u utorak i ajmeee kako ima lijepih stvari za cure...al jos se suzdrzavam...hahahha....
Sretna, razumijes me onda sto se udaje tj. vjrncanja tice😅
Aleksandra, noge...ajmeeee...moje naoticu ko blesave😢😢 jucer isla probat neke anatomske sandale i nista misam mogla obut jer su mi bile naotekle...a nema vecih br...jos ja uzel 1 br vece al ne ide😢😢😢😢

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Znam ponekad otić do kika za neke stvarčice, za kuću I za micicu. Kupovala sam u njih vriće za spavanje I neke dekice. Super mi je to bilo.
Dobila sam bila I neku robicu iz kika ali mislim da nisam svu niti koristila jer su brojevi bili malo žnj pa nije bila za nosit u toj sezoni. Ovo šta smo koristili je bilo dobro.
Meni noge otiču već misec dana ili vise. Nekad manje a nekad vise, ovisi kakav je dan. Do sad sam dobila 2-3 kg I mislin da je to OK da nisan preteška I da ne bi to triba bit uzrok..... Al da, sad iman 2 balvana navečer uz popucale kapilare... Ko baba neka san.
Ja sam na GO od 1.8. Još moram izgurat cili misec. Nadan se da ću uspit jer stomak mi je ima zadnjih par dana još narastao pa sam baš prava trudnica. A tek sam 22+1.
I da, uz to me u 7. mjesecu čeka opet preseljenje jer su nam ovi nakon 3 tjedna što smo se uselili otkazali podstanarstvo. Mrzin bit podstanar kad nikad ne znaš šta te čeka, a tako grozni ljudi ima..... Nikad ne znaš na koga ćeš naletit..... Uhhh

A joooj...selidba...u takvom stanju 😯 Bas nekad pomislim koliko srece imam da je moj dragi takav kakv je pa smo svoj na svome, ne moram brinut o takvim stvarima.
Cek, ti se rekla da si uz Splita? Jeste vec poceli trazit stan?
Daj nam slikicu neku da vidimo taj tvoj trbuscic! 😊😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
inace i ne naticu odma ujutro, neg navecer..sinoc kad san dosla doma su bili uzas..a radila san u vriloj pekari sa sto peći oko mene..cidila san se..pa nije ni čudo.
Ja isto moram izdrzat još cili 7.mj i ne znam još šta ću s 8. oću na bolovanje il ću izgurat do 23.8. kad imam pravo na oni porodiljni 45 dana prije termina..vidit ću..
jedva čekam guštat u trudnoći i pripremama..ovako samo posa,pare..nikako da budem trudnica.
Vi koji već imate dicu, kako se vi nosite s tim sta većinu dana niste sa svojim ditetom? Ja uvik imam ooogromnu grižnju savjest. Baš se ne znam nosit s tim,aiko znam da svi rade i malo ko ima mogućnost provodit po cile dane s diteton,al svejedno..osjećam se ka grozna majka.

Aleksandra, nemam griznju savjesti. Njemu je u rticu super jer obozava djecu i igra se da svojim prijateljima, a kad dodemo doma ionako smo stalno zajedno. Nekad imamo vise vremena za igru, nekad manje, ovisno o kucnim obavezama. Al kad god me zove da se hoce mazit il.nesto, pustam sve, pomazim ga 5 min, on sretan, ja nastavljam dalje

Možda bi i meni bilo tako da je u vrtiću, al je u svekrve..i nekako imam osjećaj ka da mi drugi odgajaju dite..iako ja znam da joj je tamo odlično, obožava babu i baš gušta..al nekako..ka da joj ja nisam mama..ne znam objasnit.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji