Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    29. Lipanj 2017. 14:41

sanjchi255

Evo mene natrag…veterinari odusevljeni😆
    Bila i u gradu rjesavat sto sam trebala i tako..sad rucak kuham…mahune…nakon 3 mj mi se opet jedu😋.bila sam u ducanu i srela od dragog prijatelja sa zenom. Odusevljen je trbuhom i tepao je bebi i skakiljao trbuh. I onda sam bas u tom trenutku pomislila: zasto moj M nije takav???? 😞 ni jednom jos nije stavio ruku na trbuh da osjeti bebicu 😡 mah…
    Necem se nervirat..idem jest lubenicu😋😋

Sanjchy, mogu mislit kako su bili odusevljeni. Ja slinila nad slikom, a ne da mi jos zamirise pred nosom. 😅

29. Lipanj 2017. 14:48

Hehehhe....tko je ono trazio da posaljem postom? 😛
    Rekla je veterinarka da joj je muz rekao: nikad nisam finije i bolje jeo nego kad si bila trudna😂😂😆
    Bila je doma pa je imala vremena isprobavat i istrazivat. Tak je i meni rekla da sta sam sve to pekla i nosila, da mi je sigurno dosadno doma😆

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    29. Lipanj 2017. 14:51

JA, Sanjchi, JAAAAA!!!! 
    Ok, pazite sad ovo... Frendica treba roditi za 7 tjedana i plače kako je u 2 mjeseca dobila 7 kg, što znaći da je u plusu 16kg(ako nije slagala!) i kaže kako ne zna koju prehranu pratiti jer joj nisu ništa rekli. Poslala sam joj što su meni doktori dali prošli mjesec i već je počela plakati kako je to previše malo, kako ona to neće moći i da će biti stalno gladna  Pa da rikneš! 

barbs
    29. Lipanj 2017. 15:01

Ne volim kad netko pita za savjet i onda ga ignorira 

violeta1
    29. Lipanj 2017. 15:14

Evo mi smo dosli s pregleda, bebac je oko 1300kg, raste i veliki je, za oko 2 tjedna je veci po mjerama. Doktor me zezao oo vidim pazilo se na kile hehe. Iduci tjedan idem na ogtt. I iskreno malo me zivcira sva ta frka oko secera. Taman dosla jedna trudnica i sestra mi kaze da je isla u bolnicu radi secera te da secer se dobiva radi viska kila u trudnoci. Pa prema tome zene koje dobiju 20 i vise kg u trudnoci sta bi trebale bit stalno u bolnici.. 
    Najbitnije mi je da sam vidjela svog bebaca i da glava mu je dole skroz. 😊
    Barba bas se vidi razlika, lijepo napredujete 😊

29. Lipanj 2017. 15:23

Ma Violeta, nemoj se uopce zamarat secerom. Svak kaze svoje i onda ispadne bauk. Moja seka je isla na ogtt pa joj je bilo poviseno i onda jr svakih mjesec dana isla u bolnicu na 24 sata gdje su joj kontrolirali secer. Nista strasno. Znaci, 1 dan jr provela u bolnici i onda doma. Tako nekih 4-5 puta ako se ne varam. I da, isla je na carski prije termina nesto malo zbog secera. Ali sad nema problema s time, sve joj je ok

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Belle84
    29. Lipanj 2017. 15:28

Violeta super da je sve ok na pregledu. Kolko si u plusu s kilama?

barbs
    29. Lipanj 2017. 15:37

Violeta, drago mi je da napredujete!  Uopće nije istina da je šećer povezan s viškom kg. Na trudničkom tečaju sam vidjela MRŠAVICU koja je rekla da ima gestacijski dijabetes, tako da... a kao što si rekla, ima i one koje dobivaju 20-30kg i ni š od šećera... 
    Da, na koliko si u +?? Zanima me jer smo doslovno isto trudne 

violeta1
    29. Lipanj 2017. 15:45

Po njihovoj vagi +7,5kg tocno. A kod mene je na +8kg. 

violeta1
    29. Lipanj 2017. 15:46

Barbs da sve nam je isto. Jel tvoja beba odgovara pi mjeri i racunanju tt? Moj je velik 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI