http://www.24sata.hr/lifestyle/dijagram-predvia-hoce-li-se-roditi-curica-ili-decko-83156
ima vise kalendara ali ovaj je taj koji je bio točniji
Mamuka super za shopping!
Ja evo jutros upala na Zara djecji odjel, sve ove godine deckima sam mozda 2komada njihova uzela...a sad za curu na snizenju paf - odmah 5-6 prekrasnih pidzamica i tajica....nije neki vrli popust, 25% ali bas sam zadovoljna jer sam nasla da mi se full svidja (a inace sam probirljiva ajme) plus krajnja cijena je sasvim pristojna.
žena-majka-carica:)
Luce, opisuješ mog muža!Mada je on non stop svjestan da sam trudna; toliko svjestan da se pravi prema meni k'o da sam invalid
Ali isto tako, kad mazim trbuh, pogotovo di se beba stisne, drami: NEEEEMOOOJ!!!! JADAN!!!! UZNEMIRAVAŠ GA! DIRAŠ GA PO GLAVI, 100%!!!!!!
Tako i moj isto, a ja onda umirem od smijeha...a najjaci je kad se nagne na trbuh i onda sapce bebi da ja ne cujem!!!
Mamuka super za shopping!
Ja evo jutros upala na Zara djecji odjel, sve ove godine deckima sam mozda 2komada njihova uzela…a sad za curu na snizenju paf - odmah 5-6 prekrasnih pidzamica i tajica….nije neki vrli popust, 25% ali bas sam zadovoljna jer sam nasla da mi se full svidja (a inace sam probirljiva ajme) plus krajnja cijena je sasvim pristojna.
Roba za curice je toooliko lipša od one za dečkiće. Bila sam u Nextu I navika prvo odem na odjel za curice - bebe. Tako predivnih stvari ima. Baš ono preeeedivnih piđamica I malih kompletića sa lipim bojama I ukrasima. Kad sam vidila ovo na muškom odjelu.... teško razočarenje. Našla sam opet dosta toga, ali nije to ni upola lipo ko ovo za cure.
U nextu je 50% sniženje šta je super al već se dosta pograbilo. Inače su malo poskupi pa sniženje super dođe. Njihove piđamice su mi nešto savršeno I predivno. Jednostavno ih obožavam... Pamuk tako mekan I pun. Predobro.
Evo mene natrag...veterinari odusevljeni😆
Bila i u gradu rjesavat sto sam trebala i tako..sad rucak kuham...mahune...nakon 3 mj mi se opet jedu😋.bila sam u ducanu i srela od dragog prijatelja sa zenom. Odusevljen je trbuhom i tepao je bebi i skakiljao trbuh. I onda sam bas u tom trenutku pomislila: zasto moj M nije takav???? 😞 ni jednom jos nije stavio ruku na trbuh da osjeti bebicu 😡 mah...
Necem se nervirat..idem jest lubenicu😋😋
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
P.S. Barbs, slicica odusevljava😍
Evo mene natrag…veterinari odusevljeni😆
Bila i u gradu rjesavat sto sam trebala i tako..sad rucak kuham…mahune…nakon 3 mj mi se opet jedu😋.bila sam u ducanu i srela od dragog prijatelja sa zenom. Odusevljen je trbuhom i tepao je bebi i skakiljao trbuh. I onda sam bas u tom trenutku pomislila: zasto moj M nije takav???? 😞 ni jednom jos nije stavio ruku na trbuh da osjeti bebicu 😡 mah…
Necem se nervirat..idem jest lubenicu😋😋
Sanjchy, mogu mislit kako su bili odusevljeni. Ja slinila nad slikom, a ne da mi jos zamirise pred nosom. 😅
Hehehhe....tko je ono trazio da posaljem postom? 😛
Rekla je veterinarka da joj je muz rekao: nikad nisam finije i bolje jeo nego kad si bila trudna😂😂😆
Bila je doma pa je imala vremena isprobavat i istrazivat. Tak je i meni rekla da sta sam sve to pekla i nosila, da mi je sigurno dosadno doma😆
JA, Sanjchi, JAAAAA!!!!
Ok, pazite sad ovo... Frendica treba roditi za 7 tjedana i plače kako je u 2 mjeseca dobila 7 kg, što znaći da je u plusu 16kg(ako nije slagala!) i kaže kako ne zna koju prehranu pratiti jer joj nisu ništa rekli. Poslala sam joj što su meni doktori dali prošli mjesec i već je počela plakati kako je to previše malo, kako ona to neće moći i da će biti stalno gladna Pa da rikneš!
Sortiraj odgovore
Najstariji