Stitnjaca - nije dobar tako visok tsh u trudnoci....sto prije se javit dr endokrinologu da dobijes/pojacas terapiju...eutirox ili sta vec.
barbs super ti je timeline photo trbuscica
žena-majka-carica:)
C&A za bebe - srednja zalost. Ima znjplj kvalitete ali dade se ubost i nesto kvalitetno a povoljni su dosta.
Ali imaju nekih komada od taaaankog pamuka koji se nakon 3 pranja razrupa sam od sebe...kao LIDL.
h&m je nesto bolji ali i skuplji...
kakogod imaju preslatke i.lipe robe za klince i ako ne kupujem polovno kvalitetnije, onda cesto kupim u njih..
Hvala, Treca sreca! Tek sad kad gledam te slike vidim razlikuuu!!!
A inače, jučer sam vidjela curu koja je trenirala sa mnom i pitala me koliko još do kraja, pa kad sam joj rekla 3 mj je rekla da se nikad ne bi reklo jer da imam mali trbuh I neki susjed kojeg dragi zna je isto pitao u ponedjeljak: još dosta, ha? I onda su se žena i on iznenadili kad sam rekla: još 3 mjeseca!
Da li imam mali trbuh? Da li je to normalno uopće?!
Suncokretice ovo za kupovinu na vrijeme...
mogu samo potpisati od a do z
em bas uzivam u tom em nisam praznovjerna
svjesna sam ja "ne daj boze" situacija ali ne namjeravam si taj gust uskratit jer "sto ako"....da me *avo ne cuje. Pu pu
Barbs nije ti mali...samo nije spicast (ko moj npr) pa manje strsi.
Mene pak vec ima neko vrime pitaju "kad ce" intonacijom kao da ocekuju da je za 5dana termin onda kad kazem jos 3mj skoro ostanu bez teksta
Primjetila sam da mrsavice vecinom imaju prcasti trbuscic. A i normalno je da ce im se više primjetit.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Super su fotke
Barbs, ako zelis, mozes uz moj termin dodati: KB Split, decko, Mateo- > pa da zaista mozemo usporediti omjer cura i deckica. Dal je ijedna od vas pratila onu kinesku tablicu za spolove? Po njoj bi meni moglo biti tocno da je decko.
Meni izgleda zarucnik ima problema sa stitnjacom, a i sumnjala sam na nesto radi umora :/
:oj prvi shopping upravo odrađen. Priko neta sam kupila pakiranje od 5 bodice kratki rukav, 3 majčice I 3 hlače. Brojevi su 62 I 68 (manjih nije bilo) tako da za prve dane još moram nać jer hoću uzet stvari I 56. A ako mi na zadnjem uzv kaže da će bit oko 3,5kg onda definitivno uzimam I nešto 50.
Mislim da ja necu kupovati nista kratki rukav u toj velicini. Ipak je krajem 9.mj termin, pa sam mislila da ne bih bas trebala tek rodjenu bebicu skidati u kratko tada, ne znam, mozda sam u krivu. 🤔
Moj L je rodjen krajem svibnja pa sam mu oblacila dugi rukav na pocetku dok nije malo ojacao 😊.
Ima sad na sniženju dugih rukava. Samo bodić kratki rukav ću kupit jer mi grijemo cijeli stan I 2 duga rukava su ipak previse.
Upravo se vratila iz centra. Na pauzi sam uspila potrošit 800kn, a preko neta jutros još 300. Nije sve za bebača ima I koja majčica za micicu.
Al sam brza....
Dolores, ovdje sam pročitala od puno njih da su i njima rekli da TSH ne smije preći 1,5, a meni uvijek govorila 2,5… Očito kod svakoga drugačije
Ja sam radla TSH sa 14 tjedana I bio 2,5. 3 doktora su gledala nalaz I svi rekli OK. Ja računam da je OK jer ni do sad nisam imala problema sa štitnjačom, a 3 su ipak 3.
Sortiraj odgovore
Najstariji