Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    30. Lipanj 2017. 00:00

Ej bokić mamice. Imam pitanje vezano za taj šećer. Moram ga ići za dva tjedna vaditi. A inače imam niski tlak, a sad u trudnoći pogotovo, već sam par puta pala u nesvjest, pa uvijek moram imati uz sebe vodu i ono ne smijem izaći iz kuće bez da ne pojedem nešto. Sad čitam vaša iskustva s ogtt testom, nema vodeee?! Ginekologica me eto iz predstrožnosti poslala na taj pregled i rekla da ako uspijem super, ako ne nikom ništa. 

Bila sam malo u šoku, pa nisam pitala detaljnije što to znači. Što ako se ja tamo srušim? Jednom sam u Petrovoj pala u nesvjest jer sam morala stajati doslovno 5 minuta u redu. Što ako mi ne uspiju napraviti test? Jel se to nekome dogodilo? 

treca_sreca
    30. Lipanj 2017. 00:01

Ma daj??? Uf ja uvik panicno provjeravam, i dvaput pitam na kasi da ne bude zabune. Pa sam tako i veceras cekirala da mi je sve sta san kupila 50% cijene. Jesu mi super next ali brate ne bi ih po full cijeni kupila, pogotovo za trece - neisplativo.....

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    30. Lipanj 2017. 00:07

Hedgehog ja sam sklona u T gubit svijest, tlak po podu, pozlije mi cim zrak nije 100% cist itd itd
    Pa sam izdrzala....shema je da se dobro odmoris, komotno obuces da se ne kuvas, dan prije se dobro uhrani, i sve do samog ogtta i vadjenja krvi - dovoljno pij vode!!!! Nemoj poludehidrirana uc u to jer onda ce ti tih 2ure bit zbilja mrak. Nemoj se umarat, promijenit pet buseva/tramvaja nego nek te netko odveze (ili sama) autom tak da dodjes tamo chila i friska, spremna za mrcvarenje....i bude sve pet!

žena-majka-carica:)

Barkleys
    30. Lipanj 2017. 00:08

Znači izvedivo je?

Ne bih htjela da ne napravim taj test, pa danas sutra nešto bude, a nisam ni znala. 

Hvalaaa! :)

violeta1
    30. Lipanj 2017. 01:30

I_me sve sto si kupila super je 😊 
    Mi idemo spavati, bili smo u gradu, muz je svirao pa sam ja isla s curama a na kraju smo se svi malo druzili i doma. Onda sutra opet malo u grad kao danas. 😊😊 Tako je to kad su vezovi, svaki dan ima nesto u gradu. 

30. Lipanj 2017. 07:59

Jutro mamice....nekako mi sve teze ustajat ujutro...danas smo i ja i dragi se probudili 7:40 Sva sreca pa njrmu do posla treba doslovce 5 minuta😅 mi evo pijemo kavicu i gledamo inspektora Rexa😆 jutarnja rutina...haha
    Nadam se da ste dobro spavale i da ste se odmorile...
    Tea, javi nam se kako teku pripreme za rodendan (ovaj vikend je ako se ne varam)?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    30. Lipanj 2017. 08:20

Jutrooo 
    A fino sam se udala, Treca sreca  haha vidim, nisi mogla izdrzati a da ne kupis nesti za bebicu 
    I me, super si stvari kupila za bebu!! Big lajk!!
    Violeta, neka si ti uzivala s frendicama 
    Imam frendicu koja nije trcala udavat se kad je ostala trudna i eto, udaje se slijedece godine (djeca ce joj onda imati 4 i pol god.). 
    Sve u svoje vrijeme..  
    Mi smo prije trudnoce 7 mjeseci planirali vjencanje 

• Mamuka
    30. Lipanj 2017. 08:28

treca_sreca

Ma daj??? Uf ja uvik panicno provjeravam, i dvaput pitam na kasi da ne bude zabune. Pa sam tako i veceras cekirala da mi je sve sta san kupila 50% cijene. Jesu mi super next ali brate ne bi ih po full cijeni kupila, pogotovo za trece - neisplativo…..

A izašla sam na pauzi s posla to obavit pa sam žurila I nisam pazila. Sinoć tek sam skužila. Bilo mi je čudno po iznosu računa al kako sam imala I dosta stvari nekako nisam išla provjerit. Danas moran to rješit.

I_me super su stvarčice. Morat ću I ja do kika prošetat. Ovaj ručnik sa ovčicon je preeesladak. Baš izgleda mekano. Nisam se uopće sitila tako tih stvari. To ću morat kupit jer micica još svoje koristi.
    U St je koma vruće, sparno. Za spavat je užas. Nikako da pune malo vitra pa da barem navečer tu sparinu razbije. Micica mi se budi svako jutro mokre kose a spava samo u pelenama. I naravno svaku večer se budi od te sparine pa je prenesemo k nama u krevet. Klima je u dnevnom boravku a soba na drugom kraju I nema šanse da nam išta ohladi sobu. Mislim da ću neki ventilator zbavit pa da malo pušika jer ovako ćemo skrenit.

• sretna
    30. Lipanj 2017. 08:31

Jutro! Sto se tice udaje, meni je sasvim ok da se netko ne zeli vjencati, a imati djecu, svatko ima svoje razloge.

Mi smo npr htjeli da bas sve bude po ps-u, faks, posao, vjencanje pa djeca. I ja sam se oduvijek htjela udat pa mi nikad nije bila opcija da zivim u izvanbracnoj zajednici. Na srecu i mm se htio zenit 😂 bas smo se nasli 😊

I kolko god da me zna nazivcirat, ne bi ga mijenjala za nista na svijetu!

Aleksandra2
    30. Lipanj 2017. 08:32

Sta se kg tice, ja sam ih nabacala..imam nekih 10 kg više..nisan sigurna..al rastem..hh
    a rodica je misec i 10 dana manje trudna i dobila samo kg.. Blago joj se.
    ja sam u prvoj trudnoci dobila 27 tj 23-4 kg (par dana pred porod sam izgubila par kg)..al otislo je sve u prva 3-4 mj nakon poroda. a po izlasku iz rodilista sam imala 15kg manje..Tako da se necu zivcirat..iako bi zbog zdravlja u trudnoci tila sta manje.

Sta se braka tice,po meni je to papir..mozda je prakticnije bit familija s vjencanim listom...al ja sam to obavila vise jer mi muz voli sve to tradicionalno..pa eto mu.
    I da, zarucio me 5.7.2014. na godisnjicu veze,a saznala sam da sam trudna 4.8. I opet su bila govorkanja da me zarucia zbog trudnoce bla bla..a ja imala stvari na dan zaruka. mah..briga me..neka govore..ja znam

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI