Ja ne znam sta je moj sinoc izvodio u trbuhu, al bas me bolilo, ono, kao da se nabijao naprijed i sve mo rastezao, hoces poprecno, bocno, ma na sve strane. Nadam se da se nije okrenuo na zadak, a bio je na glavacke okrenut 😂
Sretna, drzim fige da samo izvodi akrobacije. Meni je jos u 26.tj bio okrenut na zadak.. Vidjet cemo 6.7. sto kazu...
Ako nisam pogrijesila osobu, KIKI, sretno na Ogttu... Mozda si do sada vec gotova... Menu nisu dali nista da pijem... Aaajmeeeee... Zao mi je sto nisam popila prije pregleda... Bas sam bila zeeeeednaaaaa..
Treca sreca, tebi je treci put pa ti mozda zato ide na zivce to sto kazes, kao alien😆 ali meni je sve to novo i uzbudljivo, za sad me nista ne smeta. Nek radi sto zeli, bitno da je sve ok.
Barbs, ma hicemo, popustit ce to mene, a i njega, al eto, mene sad jos hormoni valjda drze pa se to produzilo....super za sobicu! Znam kako ti je, to je milina kad se neato napokon privede kraju 🙌🙌🙌
a evo, i peciva sam ispekla..sad se obuc (jos sam u pidzami😂😂) pa lijepo sa svim tim pravac veterinaru😀
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Uf vidim nisam jedina loše spavala, užas, sparno, vruće, pa krenula kiša i neki ružni vjetar. Katastrofa sam danas, al bit će bolje sutra nadamo se!
Jučer išla u mali shopping, kupila jednu premekanu dječju dekicu, podlogu za presvlačenje i ručnik s kapicom. Sve u pepcu za jako povoljne novce. Robicu ću još malo pogledati jer nisu imali sniženja, iako su njihove cijene tako jeftine da su povoljniji od drugih dućana na sniženju. Robica im je prekrasna! Jedino što imaju baš samo za muško ili žensko, teško se nađe nešto uvinerzalno. A ja ću teško odoljeti robici za curice
Dorja, moj savjet je da se ne razdvajate, koju god opciju izabrali. Sretno s odlukom koja nije nimalo laka!
Napadaji gladi- zasad ih nemam, čak mi se apetit i smanjio od ovih vrućina...
Sanjchi, moj muž mazi trbuh al isto ne često, dosta radi i dođe umoran. IInače je on velika maza, al mislim da mu još nije došlo do glave da je beba u mom trbuhu hehe. Tek sad kad se osjeti na van, ali treba to uhvatiti
Mislim da trebate otvoreno razgovarati, nemoj skupljati bijes u sebi i duriti se. Reci mu što misliš, makar se posvađali, ali ćete ipak nešto riješiti i raspraviti. Isto smatram da je kuća bitnija od bilo čega drugoga, kad dođe beba nećete imati ni vremena ni živaca za sređivati kuću...
Treća sreća, izgledaš mrak!!
Kiki, sretno na ogttu!
barbs, zašto ti ne daju kupiti robicu???
Tea i barbs, maleni L od Sretne je bolestan,vjerojatno ljetna virozica, moj je jos uvijek u punom pogonu samo malo neraspolozen. ☺
Jel nam Kiki ziva?
Vidim vise ženskica nije moglo spavat...i moja curka je bila cjelu noć nemirna..i sad je..užas jedan..kao da namjerno nabija s nečim da si nebi ni sad malo preko dana odspavala..😩😩
Cure koju robicu kupujete? Mislim koje veličine? Sve mi je to prvo pa da nebi sad skroz nešto fulala...vidim nešto da kupujemo min 56 broj?
Meni se promjenio termin pregleda ipak je 6.7😊 I nek se stavi pokraj mog imena da je curica da vidimo kolko ima curka a kolko dečkiju...
I jel ima koja da rodi u vinogradskoj?
Ja sam inače iz Ivanić Grada i spadam pod Petrovu...ali kuma i ujna su mi u vinogradskoj pa idem tamo...čisto da me malo bolje drže pod budnim okom...
Ja sad usla usput u gradu u jedan bebi ducan jer je pisalo "sve 50% zbog preseljenja" inace znam da su skupi i zaobilazim ali ajd reko jak je popust.
Haljinica jedna slatka kvalitetom i svime kao ona sta sam jucer u OVS kupila od Fagottino marke za 60kn na snizenju, ovde 400kn. I objasnjava ona meni kako je to materijal i kvalitet izrade....mislim se ja "ucis ribu plivati" kao da ne znam razlikovati kvalitet. Ali brate bas su naprdili cijene bezobrazno....eto da znate Mayoral je brand. Sve je to lijepo ali ni mrvu bolje od Fagottina i Orchestre a cijena: puta 3
Zaobici u sirokom luku!
žena-majka-carica:)
Sanjchy, blago tvojem veterinaru! Pošalji nam poštom malo!
Ma proći će i ta ljutnja... To su i hormoni i ove vrućine u pitanju. Svakako se slažem sa onime što je Suncokretica napisala. Pričaj s njim!
Suncokretice, jer još žive u neko doba gdje se nije do max 2 mjeseca prije poroda krenulo kupovati za bebicu. PRAZNOVJERNI SUUU!!!!
Malena, ah joj, fulala osobu! Svakako super što ti je mali dobro!
Sretna, eto, nadam se da će ti mali brzo ozdraviti!
Sortiraj odgovore
Najstariji