Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    29. Lipanj 2017. 11:13

treca_sreca

Violeta, tako je većini….potpuna promjena životnog stila. Pogotovo onima koji nisu bili u nekoj zajednici di su imali priliku vidit kako to izgleda 24h s klincima u kući….ne na TVu nego u stvarnosti. I najviše nadrapaju oni koji su navikli na prevelik komod i spavati do 10 da ne kažem i kasnije….jer kad beba dođe nema majci da ćeš do iza 6-7 spavat (ovo sam puno rekla, mene su moji dizali oko 3-4am, i to smo smatrali "prospavanom noći")

Slažem se s ovime što si napisala.  Iako sam ja navikla na taj kaos, svakako je drugačije kad se radi o tvojoj bebi. AAAAJMEEEE, BIT ĆE VESELO! 
    Ja sam inače prije trudnoće bila ranoranioc. Npr, jutarnja smjena bi počela u 9.30.  Ja sam u 7, max 7.30 bila budna, ali u trudnoći... Aaaaajmeeeeeeee  Em sam jedva do 22 h izdržala budna (inače bih išla spavati oko 23.00-23.30), a budila se oko 8-9 ujutro... Sad i dalje spavam do 8-9... Kako mi se da   I nije me sram! Iskoristit ću to dok mogu jer kad beba dođe, neeeema toga 

barbs
    29. Lipanj 2017. 11:15
    Ovako smo prije pili kavu <3
    Ovako smo prije pili kavu <3

Suncokretica
    29. Lipanj 2017. 11:18

barbs, ne slušaj ti njih nego ti kupi za svoj gušt! 
    Mislim da sve buduće mame uživaju u tome i nitko ti to ne smije uskratiti! To je barem moje mišljenje hehe. A uostalom, nekako računam da je lakše sad šetat i tražit po trgovinama nego kad budeš pred porod. A da ne pričam o tome da sam u zadnje vrijeme čula dosta slučajeva gdje su žene rodile mjesec dana ranije (bebe su srećom dobro), a i puno slučajeva gdje žene moraju mirovati jer su se počele ranije otvarati...
    Naravno, ne mislim da će išta od toga biti nama, ali događa se, a tko će onda sve kupiti, ja ne bi htjela da mi netko drugi bira sve te stvarčice za bebu jer je meni zbilja gušt to kupovati, a opet moram sve uzeti jer nemam od koga što dobiti. Ovako barem biram svoj stil i ono što se meni sviđa 
    Uostalom, sad su sniženja i stvarno ima jeftinijih stvari, bolje se sad pomalo opremati.
    To je samo moje mišljenje, nadam se da se ne ljutiš što ga iznosim, a ti naravno postupi kako ti misliš da je najbolje 

Suncokretica
    29. Lipanj 2017. 11:21

Je li tko kupovao robicu u C&A? Kakva je? Neki dan sam gledala i cijene mi djeluju skoz pristupačne. Tražila sam piđamicu koja je malo deblja za zimu, a da je kao kombinezon. Više je trenutno ljetne robice...
    I ne mogu nigdje naći neke mekane papučice za novorođenčad pa ako imate savjet gdje da pogledam? 

barbs
    29. Lipanj 2017. 11:23

Suncokretice, POTPISUJEM sve što si rekla!! Aliii nažalost, ja nemam primanja... Svakako, muž meni daje novce kad ga pitam, ali kad pitam za bebu kaže da ima još vremena... Jučer sam mu već panično rekla: JESI TI SVIJESTAN DA JOŠ 3 MJESECA IMAMO?! A da ne pričam o tome da nije rečeno da će se roditi oko termina niti da ću prenijeti... Sve je moguće!
    Aliiii svi oni žive u nekoj nebulozi! 
    A da ne pričamo o tome kako se dragi još uvijek duri što nismo kupili kolica s VELIKIM KOTAČIMA?!  hashahahahahahahahaha K'o neko dijete je... Svaki put kad se šetamo eto njega: eto, i ovi imaju velike kotače (a ni ne poznaje ih)... I onda kad prođe netko s malim kotačima (ponekad se desi da nekoliko parova šeta s kolicima s malim kotačima) i čuješ mene: OOOO, VIDIII, OVI IMAJU MALE KOTAČE!  
    Kad sam dragome rekla koju sam ja htjela naručiti (BEBETTO MURANO) skoro je pao u nesvijest kad je vidio cijenu...  Ali sam mu rekla: ako vidimo da nam ova ne pašu, kupit ćemo nova... 
    Uglavnom, moj dragi nije svjestan da vrijeme BRZO prolazi 

• Mamuka
    29. Lipanj 2017. 11:26

:oj prvi shopping upravo odrađen. Priko neta sam kupila pakiranje od 5 bodice kratki rukav, 3 majčice I 3 hlače. Brojevi su 62 I 68 (manjih nije bilo) tako da za prve dane još moram nać jer hoću uzet stvari I 56. A ako mi na zadnjem uzv kaže da će bit oko 3,5kg onda definitivno uzimam I nešto 50.

• ivanavanda1205
    29. Lipanj 2017. 11:27

Cure ciao, ja nemam štitnjaču sve bilo ok sad sam 17 tt TSH 3,7 FT4 10 tek u pon idem doktoru jel moze kaj bebi biti jel koja imala tak nesto? hvala

barbs
    29. Lipanj 2017. 11:32

ivanavanda1205

Cure ciao, ja nemam štitnjaču sve bilo ok sad sam 17 tt TSH 3,7 FT4 10 tek u pon idem doktoru jel moze kaj bebi biti jel koja imala tak nesto? hvala

Ne brini se! Ići ćeš doktoru. Poslat će te endokrinologu. Ja imam problema sa štitnjačom, ali prije trudnoće. Samo TSH mora biti ispod 2,5, tj. tako su meni rekli... Ovdje su mame rekle da su njima dr rekli ispod 1,5 čini mi se... 

barbs
    29. Lipanj 2017. 11:34

Ja sam vadila hormone pred 2 dana. Jučer išla po nalaz. U pon.idem endokrinologici i zanima me što će reći jer mi se čini da je TSH malo previše nizak, tj. u granici je normala, ali ipak mi se ne sviđa.
    TSH: 0.58 Ref.interval: 0.27-4.2
    T3 2.87 Ref.interval: 1.3-3.1
    FT4 11.1 Ref.interval: 12.0-22.0

• ivanavanda1205
    29. Lipanj 2017. 11:44

TSH bolje da je nizak, meni je previsok ne znam oce sta bebi biti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.